Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Like Tree1Likes

Thread: Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού

  1. #1
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714

    Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού

    Θα εξετάσουμε εδώ την οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού.
    Ο ένας και πιο απλός τρόπος είναι να παίζουμε με ότι προσφέρει το παιχνίδι, προσπαθώντας να πάρουμε το μέγιστο.
    Δηλ. 35Τ που είναι όταν υπογράφουμε το καθημερινό συμβόλαιο, 28Τ + ένα εξτρά τόκεν κάθε τέταρτη μέρα όταν μπαίνουμε καθημερινά. Όλα τα άλλα συμβόλαια δίνουν λιγότερα τόκεν, ακόμα και αυτό που δίνει μπόνους τόκεν όταν κερδίζεις τους αγώνες σου. Το δοκίμασα και επειδή δεν κέρδισα 2 αγώνες, πήρα λιγότερα από τα 35Τ.
    Από βαλιτσάκια τώρα, φροντίζουμε να έχουμε τουλάχιστον 10 ενεργούς φίλους ώστε να κάνουμε τις καθημερινές μας ανταλλαγές των 4 δώρων.
    Στους αγώνες εννοείται ότι μπαίνουμε και να μην ξεχνάμε να κάνουμε και 1 αλλαγή παίκτη μας ώστε να πάρουμε και το εξτρά πράσινο. Με φιλικούς αγώνες κερδίζουμε φυσικά και εξτρά βαλιτσάκια (και εισιτήρια) αλλά εδώ έχει το ρίσκο του τραυματισμού παίκτη μας.
    Από κει και πέρα, έχει το παιχνίδι διάφορα δωράκια που δίνει, είτε με κάποιους κωδικούς είτε όπως τώρα την περίοδο των γιορτών, με ένα δωράκι καθημερινά.
    Ένα κολπάκι με τους κωδικούς που δίνει το παιχνίδι – βάζουμε πρώτα τον κωδικό στην εφαρμογή του κινητού μας, παίρνουμε το δώρο και μετά τον ξαναβάζουμε στην εφαρμογή του υπολογιστή μας. Κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρουμε και δεύτερη φορά (μου είπαν ότι γίνεται και Τρίτη φορά, σε τάμπλετ).

    Τι άλλο έχουμε εκτός από αυτά όμως ?
    Για να δούμε.
    Last edited by nikolgiorgos; 12-17-2015 at 06:53 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ΑΠΑΤΗ !!!
    Εδώ θα ήθελα να αναφέρω κάτι σημαντικό που ήταν και προσωπική εμπειρία. Μια απάτη πολύ διαδεδομένη. Δήθεν χακάρισμα του top eleven. Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι, έβλεπα άλλες ομάδες με πεντάστερους και εξάστερους παίκτες και τους λιγουρευόμουνα. Ψάχνοντας λοιπόν στο google να δω τι παίζει, έπεσα σε πάρα πολλά site που υπόσχονταν πολλά
    Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού-hack-1.jpg

    Μπήκα σε 2-3, διάλεξα ένα και ακολούθησα τις οδηγίες. Έπρεπε να στείλω ένα συγκεκριμένο μήνυμα που έλεγε ότι έχω κερδίσει 1000 τοκεν και βαλιτσάκια, σε πέντε facebook top eleven sites σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έτσι κάπου κάποιος κάποτε έχει διαβάσει αυτό το ψεύτικο ποστάρισμά μου χαχα.
    Μετά έπρεπε να κατεβάσω την μάσκα αλλά για να δουλέψει έπρεπε να κατεβάσω κι’ένα «κλειδί». Για να έχω το κλειδί, έπρεπε να κατεβάσω και καλά ένα «πρόγραμμα (δεν κατάλαβαν καλά ), ή να δώσω τον αριθμό του κινητού μου για να μου στείλουν το password. Καθότι δεν είμαι και τόσο χαζός να κατεβάζω τέτοιου είδους προγράμματα, έδωσα τον αριθμό του κινητού μου. Φυσικά, ήταν ένα καρτοκινητό, με 2-3 euro μέσα. Άρχισα να παίρνω κάτι χαζά μηνύματα από ένα πενταψήφιο νούμερο 15… . Μου έφαγε το υπόλοιπο και τελείωσε. Μετά πήγα στην Wind και έκανα φραγή σε όλα αυτά τα 5ψήφια (ήταν και μια καλή αφορμή να το κάνω αυτό).

    Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού-hack-2.jpg

    Έτσι λοιπόν, όλα αυτά που βλέπετε είναι μεγάλη απάτη. Άσε που αν υπήρχε, θα το είχε όλος ο κόσμος και ουσιαστικά το παιχνίδι θα κατάρρεε. Προσοχή λοιπόν , μακριά.
    Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού-hack-3.jpg

    Λοιπόν, δεν υπάρχει χακεριά στο top eleven ?
    Υπάρχει. Είναι ένα πρόγραμμα που κυκλοφοράει και λειτουργεί σε παλιά έκδοση στο ios . Είναι ένα σύστημα που το βάζεις σε μια παλιά έκδοση και μαζεύει από μόνο του βαλιτσάκια, βλέποντας συνεχόμενα βίντεο. Αυτό συναντάται κατά Βιετναμ μεριά
    . Η nordeus θα μου πείτε, δεν τα κυνηγάει αυτά ? τα κυνηγάει αλλά ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.
    Last edited by nikolgiorgos; 12-17-2015 at 07:06 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Πως μπορούμε λοιπόν να έχουμε περισσότερα εξτρά ?
    Μα φυσικά αγοράζοντας. Επειδή είμαι πορωμένος με το παιχνίδι, κατά διαστήματα έχω αγοράσει κάποια πακέτα. Εδώ πήρα μια πολύ καλή προσφορά πέρσυ στις γιορτές, , ένα πακέτο με την διπλάσια αξία (το είχε προσφορά το fb). Στην τιμή που αγόραζες τοκεν, έπαιρνες και αντίστοιχα χρήματα και βαλιτσάκια. Δεν είναι λίγα τα λεφτά, αλλά ξοδεύοντας τις προμήθειες με σύνεση, με κράτησαν για αρκετό καιρό.
    Οικονομική διαχείριση του παιχνιδιού-christmas-offer-lv7-buy.jpg


    http://prntscr.com/9feurz

    Επίσης μια άλλη προσφορά που είχα βρει, ένα πρόγραμμα για συνδρομή σε cloud, είχε τιμή αγορά ποσό αξίας διπλάσιας απ’ότι αγοράζοντας απευθείας τοκεν.
    Εδώ μια συμβουλή. Αν είναι να αγοράσετε, να κάνετε αγορά από το topeleven.com και όχι από το facebook. Εκεί είναι πιο ακριβά. Επίσης χρησιμοποιώ το paypal και όχι απευθείας πιστωτική. Λόγω του capital control, να θυμίσω ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την paysafe.
    Προσοχή επίσης σε προσφορές που έχουν διάφορα ιντερνετικά καζίνο. Έχουν καλές προσφορές αλλά μόνο σε εγκεκριμένα από Ελλάδα μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό. Το William Hill ας πούμε, ένα από τα πιο γνωστά, δεν σου ανοίγει λογαριασμό εφόσον είσαι από Ελλάδα.
    Last edited by nikolgiorgos; 12-17-2015 at 07:16 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  4. #4
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Ένας άλλος τρόπος να έχουμε εξτρά από το παιχνίδι, είναι το φάρμιγκ. Δηλαδή να έχουμε εξτρά τόκεν ή βαλιτσάκια, με διάφορες προσφορές από το παιχνίδι.
    Αυτές είναι κυρίως :
    - Τόκεν, παίζοντας από το pc, στο topeleven.com, πάμε εκεί που έχει ένα τριγωνάκι «play» ή στην πάνω σειρά, που γράφει «win token». Εδώ μπορούμε ή να δούμε βίντεο (αν έχει κανένα βέβαια), ή να κατεβάσουμε ή να αγοράσουμε κάποια εφαρμογή. Επίσης καμιά φορά μπορεί να πετύχουμε καμία έρευνα (survey). Θέλει ίσως και κάποια γνώση αγγλικών.

    - Βαλιτσάκια , αυτά τα βρίσκουμε όταν παίζουμε από την εφαρμογή στο facebook . Αν υπάρχουν, βγαίνουν σε χρωματιστά κουτάκια, κάτω από την σειρά που βρίσκονται οι φίλοι μας. Και εδώ είναι πολύ σπάνια. Καμιά φορά πετυχαίνω κάποια βίντεο από ασφαλιστική ή αεροπορική εταιρία.
    Εδώ να πω ότι πρέπει να περιμένουμε να βγει η μπλε ταμπελίτσα πάνω από το βίντεο για να κερδίσουμε ή να βγει η πράσινη ταμπελίτσα που λέει success. Μερικές φορές μπορεί να χρειασθεί να πατήσουμε like για να κερδίσουμε το βαλιτσάκι.

    Εκεί που έχει αρκετά πιο συχνά δωράκια, είναι όταν παίζουμε στο κινητό μας. Έχει κάποιες εταιρίες που βγάζουν προσφορές όπως πχ να κατεβάσουμε και να παίξουμε μια εφαρμογή (πχ παιχνίδι) και να κερδίσουμε 1 τοκεν. Κατεβάζω την εφαρμογή, παίζω λίγο και αφού μου δώσει το τόκεν (προσοχή, μπορεί να αργήσει λίγο), την σβήνω.

    Δυστυχώς στην χώρα μας είναι ελάχιστα τα βίντεο για εξτραδάκια ενώ σε άλλες χώρες όπως στην Αμερική ή Αγγλία έχει πολλά.
    Ένα κόλπο που κάνουν κάποιοι είναι να κάνουν αλλαγή διεύθυνσης στον υπολογιστή. Θέλει βέβαια κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις υπολογιστών αλλά και αγγλικών.
    Αυτό δεν το συνιστώ.
    Πρώτον γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια ζημιά στον υπολογιστή (κρίμα είναι να κολλήσεις κανέναν ιό ή να καταστραφούν κάποια αρχεία, για ένα παιχνίδι)
    Και δεύτερο γιατί το απαγορεύει η εταιρία. Ξέρω κάποιες περιπτώσεις γνωστών, που εκεί που είχαν μαζεμένα τόκεν, είδαν την άλλη μέρα τον λογαριασμό τους στα 0 ή μείον Τ. Είδαν μετά στο mail τους, ότι τους είχε στείλει μήνυμα η νορντέους για «ύποπτη» χρήση λογισμικού και τους πήρε τα τόκεν πίσω. Επίσης υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κατάργησαν κανονικότατα τον λογαριασμό.
    Η νορντέους έχει και κάποια φίλτρα, όπου καμιά φορά μπορεί να πιάσει αυτούς που κάνουν «κατάχρηση» θα έλεγα αυτού του κόλπου. Μπορεί επίσης να φάει καταγγελία και από άλλον παίκτη του παιχνιδιού , αν ο άλλος δει πχ μια ομάδα τούμπανο, 8*-9* παίκτες με ειδικότητες κλπ.
    Last edited by nikolgiorgos; 12-18-2015 at 04:05 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  5. #5
    Famous Ποσιδονας's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,938
    Γιατί στην Ελλάδα δεν έχει βίντεο ? Καλά, δεν είμαστε Αμερική αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχουν εταιρίες και εδώ, όπως το πλαίσιο ας πούμε που έχει και πιτσιρικάδες πελατεία για διαφήμιση.
    Αυτό δεν είναι αδικία για εμάς από δω, που παίζουμε εναντίον άλλων παικτών που την βγάζουν τζάμπα ?
    Ioannis Boulakas likes this.

  6. #6
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Γενικά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα ούτε παίζεται με ίσους όρους. το ίδιο και το παιχνίδι μας.
    Το θέμα είναι να μπορείς να το απολαμβάνεις και χωρίς να πορώνεσαι και καλά για τις επιτυχίες.
    Στο κάτω κάτω, υπέρτατος κριτής είναι ο εαυτός μας.
    Με την πρώτη μου ομάδα, όπου χρησιμοποιώ εξτρά, έχω πολλούς τίτλους και τρεμπλ κι νοιώθω ικανοποιημένος μ’αυτό.
    Επίσης νοιώθω ικανοποίηση που τα κατάφερα χωρίς να έχω χτίσει την σούπερ ομάδα. Πάντα πήγαινα με εξάστερους (αλλά και 5*) παίκτες στους τελικούς μου. Σπάνια είχα 7* παίκτες και αυτούς ίσα ίσα στην αρχή του 7ου αστεριού.
    Με την άλλη μου ομάδα την μικρή, πήρα το τρεμπλ την περασμένη σεζόν, βάζοντας στόχο και πρόκληση να το κάνω με 5* παίκτες και τα κατάφερα.
    Επίσης έχω παίξει με 2 ομάδες σε πρωταθλήματα με φίλους, μια φορά από εδώ από φίλους ξένους του φόρουμ και μια φορά με φίλους από Ελλάδα.
    Οι επιτυχίες μου ήταν αξιόλογες και χωρίς να χρησιμοποιώ τίποτα παραπάνω από αυτά που δίνει το παιχνίδι. Πήρα πρωταθλήματα και ch.l. με 4* και 5* παίκτες και το φχαριστήθηκα που έπαιζα και με φίλους.

    Το να έχω ομάδα με 7*-8* παίκτες και να κερδίζω κάθε χρονιά τίτλους, δεν νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα ούτε είναι κάτι να περηφανεύομαι ούτε θα με κρατούσε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.
    Last edited by nikolgiorgos; 12-29-2015 at 08:09 AM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  7. #7
    Dreamer
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    421
    Κανένα πακέτο δεν θα βγάλουν φέτος?

  8. #8
    Famous Ποσιδονας's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1,938
    Εγώ θα κάνω μια πρόταση και ότι γίνει.

  9. #9
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Για όσους παρακολουθούν το αγγλικό φόρουμ, θα έχουν δει διάφορα ποστ που λενε ότι με το νέο update, έχουν μειωθεί κατά πολύ τα βαλιτσάκια που παίρνουν από τα διάφορα διαφημιστικά βιντεάκια.
    Πράγματι εδώ είχαμε μια επίσημη τοποθέτηση από τον Moi του top eleven , που λέει αυτό ακριβώς. Για να μην υπάρχουν τόσες διαφορές στις ομάδες (κάποιοι μπορούν να μαζέψουν και 100 βαλιτσάκια κάθε μέρα), έχουν βάλει περιορισμό - αλλά εξακολουθούν να υπαρχουν .
    #67
    http://forum.topeleven.com/top-eleve...cussion/41515-[9th-may]-new-version-bug-fixes-improvements-7.html

    A quick update regarding video offers:
    Some noticed a change in video offers in exchange for boosters. We have been monitoring these offers and we were not happy with how were they working.. Some users were able to get hundreds of boosters every day, while others were not, something that wasn't fair at all. With the changes, now all users are able to complete equal number of offers every day, making the system more fair.
    Please note that offers are provided by external companies (offer providers) and their availability depend on every user profile, location, device, OS and language. If you don't see more offers on a specific day, probably they don't have more offers for you. Try switching the platform, as some offers are only for specific devices.
    As a side note, video offers were never intended to allow users to obtain hundreds of boosters every day, and although of course running an ad leaves some profit for us, this was unbalancing the game, empowering some teams too much while others were left behind. A change was needed to make the system fairer.
    That's why have a limitation on the number of free gifts a user can receive every day, otherwise users with 100 friends would be able to collect hundreds of boosters and would have too much advantage compared with others.

    Εδώ ξαναδιευκρινίζει ότι η χρήση VPN απαγορεύεται
    Exactly, and using VPN to get access to offers not intended for your location is not allowed in Top Eleven and may result in that account being suspended.

    και εδώ απαντά σε ένα γκρίνια από το φόρουμ , ότι ακόμα και από την χώρα που είναι, θά πρεπε νά'χε έστω λίγα βαλιτσάκια κάθε μέρα.
    Tactician: If you can't see any offer on any platform, something may be wrong with your account. If you want we can check it.
    Εφόσον όμως παίζουμε στο κινητό ή στο τάμπλετ. Στο pc δεν έχει.
    Πράγματι εγώ από το κινητό ή το τάμπλετ που παίζω, έχει κάθε μέρα δωρεάν βιντεάκια - συνήθως εκεί που κάνουμε βελτίωση της κατάστασης ενός παίκτη μας μετά την προπόνηση - το μπλε κουτί που βγάζει.

    Μην τα αφήνετε, κυνηγάτε τα αυτά
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  10. #10
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Εντω μεταξύ, μεχρι προχθές, στο κινητό μου είχε ακόμα την προηγούμενη έκδοση ενώ στο τάμπλετ έκανε αυτόματα αναβάθμιση και έχει το τελευταίο update.
    Μετά μου το άλλαξε και αυτό.
    Έκανα μια δοκιμή, έκανα απεγκατάσταση , κατέβασα και έβαλα την προηγούμενη έκδοση αλλά δεν μου την άνοιγε και έτσι ξανακατέβασα την τελευταία έκδοση και έτσι παίζει οκ.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 1 of 2 12 LastLast