καλά τα λέει ο rizla
νέοι γρήγοροι 18-22 χρονών max μόνο
καλά τα λέει ο rizla
νέοι γρήγοροι 18-22 χρονών max μόνο
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
ευχαριστω και τους 2, ειχα πολλους ενδυασμους, αλλά οι κληρωσεις με διεψευσαν.
ξαφνικα οι στόχοι μου αναβαθμιστηκαν κατα πολύ
:d
Colossus FC | Level 15
- League Titles:x12 [3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14]
- Cups: x8 [3,4,6,7,8,9,12,14]
- Champion's League: x7 [2,3,6,8,10,12,13]
- Trembles: x4 [3,6,8,12
Retired Number:23
Karaicic
231 Appearances
150 Goals
34 Assists
Αλλη μια απλη ερωτηση.
Μην εχοντας ακομα και τωρα την "ποικιλια" σε πολλους παικτες διαφορων θεσεων, αξιζει να τοποθετω παικτες ελαφρως εκτος θεση(κιτρινο), για να παιζω το 100% counter συστημα??
Ποση ικανοτητα χανει ενας παικτης που παιζει ελαφρα εκτος θεσης?
Αν ο αντιπαλος σου ειναι πολυ πιο αδυναμος απο εσένα πχ 20% πιο χαμηλα τοτε δεν θα έχεις πρόβλημα,
Με ισαξιο αντιπαλο θα εχεις προβλημα. Καλό θα ηταν να παίζεις τους παιχτες σου στις θέσεις τους.
Αν θες να αλλαξεις σύστημα αλλαξε και παίχτες.
Εμένα η άποψη μου δεν είναι σύμφωνη με του Rizla. Μετά από ψάξιμο με μερικά μέλη του φόρουμ, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι κίτρινες θέσεις δεν επηρεάζουν καθόλου αρνητικά (ίσα ίσα που προσωπικά μου έχει τύχει παίκτες μου να παίζουν καλύτερα κιτρινισμένοι παρά στην φυσική τους θέση. Παράλογο αλλά λογικά τυχαίο).
Αντίθετα, οι κόκκινες θέσεις επηρεάζουν αρνητικά.
Φίλε @Rizla, δεν χρειάζεται να μεγαλώνεις την γραμματοσειρά στα κείμενά σου! Στο μέγεθος που είναι από manual φαίνονται μια χαρά!
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Επαιξα με ενα παίκτη -1 αστερι απο εμενα με 100% counter και 6 κιτρινους πάικτες....
Και στα 2 παιχνιδια παροτι ήταν σχετικα ισσοροπημενα νικησα με καθαρα σκορ (3-0, 1-3)
Είμαι σχετικά ικανοποιημένος, αλλά ίσως να χρειαστεί να αλλάξω συστημα απο την νέα season
Παίζω με 3W-2(DMC)-2W-1-2
Με ισοδυναμες ή μεγαλυτερες ομάδες φαινεται να μην τραβάει τοσο, αλλα δεν είμαι ακομα σιγουρος
@Rizla απλά είναι το level του παιχνιδιου όπου δεν εχω τοσα εσοδα και είμαι σχετικα επισφαλής με την αγορά παικτών
Colossus FC | Level 15
- League Titles:x12 [3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14]
- Cups: x8 [3,4,6,7,8,9,12,14]
- Champion's League: x7 [2,3,6,8,10,12,13]
- Trembles: x4 [3,6,8,12
Retired Number:23
Karaicic
231 Appearances
150 Goals
34 Assists
ειμαι 9 λεβελ εκτος τις 2 πρωτες χρονιες που ημουν σφιχτα, δεν είχα προβλημα μετα για αγορες.
βοηθαει πολυ σιγουρα να βγαινεις πρωτος και να προχωρας σε cl και κυπελλο.
το σημαντικότερο απο όλα τα συστήματα και τις τακτικές απο όσο έχω καταλάβει ειναι
να είσαι ενεργός και να παρακολουθεις τους αγωνες.
αν το κάνεις αυτο με οποιοδηποτε νορμαλ συστημα και με ομαδα 6αστερη πολυ δυσκολα
θα χάσεις πρωτάθλημα.
αν και δεν έχω προκριθεί τσαμπιονς λιγκ λόγω παραμονής στο ίδιο επίπεδο, οι όμιλοι που ωστόσο βλέπω θα ήταν αυτοί που θα συμμετείχα κ εγώ βάση της ποιότητας της ομάδας μου?