Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 235
Like Tree70Likes

Thread: Διάφορες ερωτήσεις για το παιχνίδι

Pro dsio's Avatar
    Αν στην κεντρικη οθονη εμφανιζεται η ποιοτητα της 11αδας, στην παρακατω οθονη αντίστοιχα τι αντιπροσωπεύει το Average Quality (=105.8%); Την 14αδα ή κάτι άλλο;

update: Τώρα που το είδα πιο προσεχτικά, δείχνει ακριβώς το ίδιο quality, δηλαδή της 11αδας.

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
    Last edited by dsio; 02-23-2018 at 07:17 PM.
    AmpaliakosFC likes this.
    Club: LEGENDS FC (Level: 50)
    40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
    18x Triple Crown
    10x Quadruple Crown

Association: OPA MATSIOULA F.C.
    Highest Division: Diamond

Apprentice imperium's Avatar
    στο ένα δείχνει την 11αδα.Στο άλλο το μέσο όρο όλης της ομάδας σου αποσο ξέρω.

Addicted
    καλησπερα ομαδα,
    μπορειτε να μου πειτε παρακαλω που κυμαινονται τα εισητηρια σας σε πρωταθλημα τσουλου κυπελλο κ φιλικα οπως κ σε τι επιπεδο ειστε;
    ειναι καλα ή χαμηλα οπως τα εχω;

εγω επιπεδο 57
    πρωτ 55
    τσουλου 57
    κυπ 54
    φιλικα 34

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    είναι πολύ χαμηλά ρε φίλε
    Εμένα είναι

επιπεδο 40
    πρωτ 136
    τσουλου 155
    κυπ 149
    φιλικα 31

διπλασίασε τα τουλάχιστον (εκτός απ'τα φιλικά)
    Doors FC likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Newbie
    Καλησπερα. Ειχα αφησει το παιχνιδι για 2 χρονια, απο τοτε που ηταν με κωνους η προπονηση. Ερωτηση 1 για τα μπονους. Επειδη λεει οτι πρεπει να εχεις τουλαχιστον 4 επιθετικους για να παρεις μπονους επιθεσης και 4 μεσους για να παρεις μπονους κατοχης. Αν εχεις 4 παικτες που να ειναι st και amc ή mc, θα παρεις μπονους και στα 2 κομματια; αξιζει δλδ να εχω παικτες που παιζουν σε 2 θεσεις; και δευτερον, μπορειτε να συστησετε καποια αρθρα για την ατομικη προπονηση;; ευχαριστω

απλά είναι τα πράγματα
    βάζεις όλους τους παίκτες σου να κάνουν το σετ
    ΖΕΣΤΑΜΑ- ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΣΑ/ΤΡΕΞΙΜΟ/ΣΟΥΤ - ΑΣΚΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ - ΚΟΡΟΙΔΟ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ
    με απώλεια - 6,75%
    χρησιμοποιώντας το κουμπί Χ2.
    Αν το κάνεις 2 φορές αυτό, τα μάζεψες τα 4 10%.

* γενικά καλό είναι να ρίξεις μια ματια στα θέματα από αυτή την ενότητα
    dsio likes this.

Newbie
    Ευχαριστω για την απαντηση και επειδη εισαι τοσο καλος, συνεχιζω με back to back ερωτηση... Οταν ασχοληθηκα με τις ομοσπονδιες, μετα απ τις πρωτες φορες για να εξικοιωθω, αποφασισα να κανω τη δικη μου και να κανω 3 ομαδες μονο για τις ομοσπονδιες.. Συν τη βασικη μου που παιζω απ τ λογ/μο μου στο fb.. Στη βασικη ειμαι στ 19 επιπεδο. Στις αλλες στο 4..εχω αποφασισει να κανω tankikg 3 σεζον.. Στις βασικες 11αδες εχω στη βασικη 108% και στις αλλες 90-98%..και παντα βγαινω 4ος,ακομα κ αν στην αρχη των κληρωσεων, στο σετ των 4 ομαδων ειμαι ειτε η καλυτερη ειτε η δευτερη καλυτερη.. Τι παιζει;;;

Newbie
    Σε συνεχεια του απο πανω.. Και επειδη ειμαι τερμα απογοητευμενος με τη βασικη μου ομαδα.. Ειμαι στο 109% ποιοτητα βασικης ενδεκαδας..παιζω συστημα με 2dc,dl,dr,2 dmc, 1 mc, amr, aml, st... Στις οδηγιες βαζω ειτε κανονικο, ειτε αν ειμαι +10% απ τον αντιπαλο βαζω επιθετικη.. Παιζω αναπτυξη απ τις 2 πλευρες.. Πασα βαζω κατα βαση μεικτη.. Αν δω οτι ο αντιπαλος παιζει χωρις dm κ am, βαζω μακρινες.. Αν δω οτι εχω <75% επιτυχημενες πασες κατα τη διαρκεια τ αγωνα, το γυρναω στ κοντινες.. Παιζω χωρις αντεπιθεσεις. Και χωρις παγιδα offside, εκτος αν χανω κ βαλω πολυ επιθετικη που την ενεργοποιω.. Οσο αφορα την πιεση κ τ μαρκατισμα, εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους.. Το αποτελεσμα;; με αντιπαλο που η δυναμικη του ειναι 85% και πανω, στις ομοσπονδιες, ουτε ισοπαλια.. Το ιδιο γινεται κ με τις ομαδες που εχω μονο για τις ομοσπονδιες, που παλι δεν μπορω να κερδισω ομαδες με 10% χαμηλοτερο μ.ο.αν και εκει δεν παιζω το ιδιο συστημα αλλα προτιμω πιο συμβατα συστηματα οπως 442,433 ή 451..τι παιζει;;; μπαινω καθημερινα, δεν το εχω παραμελιμενο το παιχνιδι να μπαινω μια φορα στς 10 μερες.. Ιδεες;;;;;

Newbie
    Πως γινεται να παιζω με 4 αμυντικους κ 2 αμυντικογενεις μεσους και να τρωω το λιγοτερο 2 μπαλακια σε καθε ματς και με αντιπαλους τουλαχιστον 10-15% κατωτερους ποιοτικα;;

και εγώ έχω την δική μου ομοσπονδία με 6 ομάδες.
    Είναι περίπου στο 110% γιατί μένω σεζόν αλλά και δεν κάνω καμία εξτρά προπόνηση.
    https://forum.topeleven.com/%CE%A0%C...%BA%CE%B1.html

Επειδή δεν μπορώ να βλέπω τους αγώνες εκτός από 1-2 το πολύ,
    παίζω με 4-5-1 V, άμυνα αντεπιθέσεις από πλάγια και βάζω και έντονη πίεση.
    Last edited by nikolgiorgos; 03-19-2018 at 10:24 PM.

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast