Page 8 of 24 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 235
Like Tree70Likes

Thread: Διάφορες ερωτήσεις για το παιχνίδι

Newbie
    Καλησπέρα παίδες.
    Έχω μια ερώτηση, έχω μπλέξει με ένα τρελό αρχηγό στην ομοσπονδία που ενώ έχουμε κερδίσει ήδη την άνοδο (15 τοκεν) χθες με πέταξε από την ομοσπονδία, εγώ βέβαια ξανά μπήκα, αλλά έχω μια ερώτηση αύριο βγαίνει το τελευταίο τουρνουά μπορεί να πετάξει εκτός αφού γίνει η κλήρωση? το αποτέλεσμα θα είναι να χάσω τα 15 τοκενς. Εννοείται ότι με το τέλος της σεζόν την έκανα.

Apprentice Rafael1991's Avatar
    Quote Originally Posted by akalyptos View Post
    Καλησπέρα παίδες.
    Έχω μια ερώτηση, έχω μπλέξει με ένα τρελό αρχηγό στην ομοσπονδία που ενώ έχουμε κερδίσει ήδη την άνοδο (15 τοκεν) χθες με πέταξε από την ομοσπονδία, εγώ βέβαια ξανά μπήκα, αλλά έχω μια ερώτηση αύριο βγαίνει το τελευταίο τουρνουά μπορεί να πετάξει εκτός αφού γίνει η κλήρωση? το αποτέλεσμα θα είναι να χάσω τα 15 τοκενς. Εννοείται ότι με το τέλος της σεζόν την έκανα.
    Καλησπέρα φίλτατε akalyptos

Κατά την διάρκεια των ομοσπονδιακών αγώνων κανένας αρχηγός ομοσπονδίας δεν είναι σε θέση να διώξει κάποιο μέλος.. Μόνο μετά το τέλος των τελικών αγώνων θα είναι σε διαθεσιμότητα όλες οι επιλογές για την ομοσπονδία..

Καλή τύχη

Signed

-Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
    nikolgiorgos likes this.
    RODOS FC 2015

TARGET:MAKING 6+ * TEAM
    GOAL:Transfering New&Strongest Players
    COMPLETED TARGETS:WINNERS OF THE CUP LEVEL 5 Season:88
    WINNERS OF NIVEA MEN LEAGUE Season:88
    WINNERS OF LEAGUE 1ST PLACE SEASON:88
    HATING:CHEATING,UNFAIR PLAY.

Newbie
    thanks Ραφαηλ!
    Rafael1991 likes this.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Εχω και εγώ μια ερώτηση
    Πήγα να βάλω το αστέρι της ομάδας,τον Ρονάλντο σε προπόνηση με γυμναστή (με τοκεν δηλαδή).
    Επειδή είναι 30 χρονών και δεν τραβάει πια, λέω να δω πως θα πάει (έχω τοκεν περίσευμα).
    Είναι και ο ρεκορντμαν της ομάδας, γι'αυτό.
    Μου βγάζει μύνυμα ότι δεν μπορώ.
    Διάφορες ερωτήσεις για το παιχνίδι-ron-5.jpg

Και σε κάποιους άλλους παίκτες της ομάδας έχει το ίδιο μήνυμα.
    Είπα να ΄δοκιμάσω δηλ. να δω αν είναι λόγω ηλικίας αλλά δεν
    Διάφορες ερωτήσεις για το παιχνίδι-test.jpg

Το έβαλα και στο αγγλικό φόρουμ αλλά δεν με φώτισε κανείς.
    Ετσι έστειλα ρεπόρτ, να δω τι θα μου πούνε.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Famous Cloverfield's Avatar
    Τσέκαρα κι εγώ τους δικούς μου σε κανέναν δεν το βγάζει. Πολύ περίεργα πράγματα..

Newbie
    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, είμαι νέος στο forum, εχω μια ερώτηση για την εθνικότητα ενός παίχτη και ποσό ρόλο παίζει στην απόδοση του;
    Άρης

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Marathon fc View Post
    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, είμαι νέος στο forum, εχω μια ερώτηση για την εθνικότητα ενός παίχτη και ποσό ρόλο παίζει στην απόδοση του;
    Άρης
    Καλώς ήρθες Άρη. Η εθνικότητα ενός παίκτη δεν παίζει κανένα ρόλο στο παιχνίδι! Είναι καθαρά θέμα αληθοφάνειας του παιχνιδιού.
    nikolgiorgos and Nick Lizas like this.

Rookie
    Εχω θεμα παιδια. Πριν απο 1 μηνα ξαναρχισα το παιχνιδι μετα απο καιρο για πρωτη φορα βλεπω την νεα εκδοση. Ανεβηκα κατηγορια ,στο 17επιπεδο βγηκα 2ος. Μπηκα σε ομοσπονδια δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το επιπεδο ομως. Πως μπορω να φυγω απο την ομοσπονδια και να μπω σε αλλην. Απο οτι διαβασα παιρνεις δωρα αν ειμαι σε ομοσπονδια καλη και με ενδιαφερει.Και κατι ακομα στην προπονηση ειναι καλυτερα να παιζω με την παλια εκδοση για να προπονησω ατομικα παιχτη ή συμφερει με την καινουργια; Τελος εχω μια απορια απο που μπαινω απο τον υπολογιστη για την παλια version γιατι απο φβ που παιζω μου βγαζει στο mozilla μονο την καινουργια.
    nikolgiorgos likes this.

Famous Cloverfield's Avatar
    Για να μπεις στην παλια εκδοση μπαινεις εδω Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game
    Δεν ξερω αν ο mozilla σε κανει redirect στην νεα απευθειας. Εμένα ο crome με βάζει εκει.

Από την ομοσπονδία μπορείς φύγει όποτε θες εσύ, πας στο overview>members της ομοσπονδιας και στον εαυτό σου έχει επιλογή να φύγεις.

Τώρα για να βρεις καλή ομοσπονδία είτε ψάχνεις στην τύχη μέσα από το παιχνίδι είτε μπορείς να γράψεις στο αγγλικό φόρουμ https://forum.topeleven.com/associations/ με κάποια στοιχεία για την ομάδα σου καθώς πολλές ομοσπονδίες ζητάνε παίκτες.

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει κατηγορίες η ομοσπονδία τόσα πιο πολλά τόκενς
    nikolgiorgos and Jimbesi like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    καλώς τον Jimbesi , που χάθηκες εσύ ?
    Λοιπόν οι πιο πάνω απαντήσεις είναι σωστές.
    Αν ψάχνεις ομοσπονδία, υπάρχει μια θέση στην δική μου (με άλλα παιδιά από εδώ από το φόρουμ).
    Αλλα σε θέλω δυνατό και ενεργό !
    Η νέα έκδοση συμφέρει καλύτερα για προπονηση γιατί δεν τραυματίζονται οι παίκτες και γλυτώνεις κόκκινα.
    Με τον καιρό αν ανεβάσεις επίπεδο τις προπονήσεις, συμφέρει κόλας γιατί ξοδεύεις λιγότερα πράσινα.

Αλλά είναι της υπομονής να ξέρεις.

* δοκίμασε και opera και mozilla
    Last edited by nikolgiorgos; 03-07-2017 at 05:31 PM.
    Nick Lizas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 8 of 24 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast