οκ, βρηκα το αναλογο ποστ και διαβασα, Ευχαριστώ πολυ !
οκ, βρηκα το αναλογο ποστ και διαβασα, Ευχαριστώ πολυ !
Πραγματι μπηκα και ειδα τους παιχτες τους και ηταν οπως το γραφεις. τι ακριβως κανουν αυτοι οι μεταλαγμενοι οπως τους λες, παιχτες? δλδ οταν στησω ομαδα ετσι θα κερδιζω συνεχεια?
Αφού πρώτη φορά παίξατε εναντίον μεταλλαγμένων, πάλι καλά.
Εγώ με τους φίλους μου, το γκρουπ, δεν πάμε να παίξουμε πλάτινουμ αν και κάποιες φορές έχουμε τους πόντους για άνοδο, γι'αυτό το λόγο.
Ανεβαίναμε, παίζαμε με μεταλλαγμένους τα μισά παιχνίδια μας, πέφταμε την επόμενη σεζόν.
Μέσο όρο πάλι 50 τόκεν παίρναμε σε δύο σεζόν αλλά δεν ευχαριστιόμασταν παιχνίδια.
@ Aek FC
ποιο ίναι το όνομα του γκρουπ που παίξατε ?
ή το tag του ? #
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
καλημέρα
αν εννοείς το όνομα της ομοσπονδίας
*dinasti 68.retired.*
ε ναι ρε συ, αυτοί είναι επαγγελματίες, στο νο25 νομίζω ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Ναι είναι στο νο24, αλλά να πω ότι σήμερα έπαιξα τσαμνιον λιγκ με έναν τέτοιο, όλοι οι παίχτες του μεταλλαγμένοι, έχω καλύτερη ομάδα από αυτόν αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, ΈΧΑΣΑ.H ομάδα του είναι, dimanokievo το έχει γραμμένο στα Ρωσσικα και με μετά τσεκαρεσα την ομοσπονδία του United dh, όλοι τέτοιοι είναι. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω πως οι παίχτες αυτοί έχουν μόνο 1% στα γκρι. Όταν αγοράζουμε παίχτες όλο και κάτι θα έχουν κ στα γκρι.
Τοσο δύσκολο είναι για τη Nordeus να:
(α) βαλει "κοφτη" στα skills (εδώ τα white);
(b) βαλει minimum τιμές στα skills (εδώ τα grey);
Δεν ειναι δύσκολο! Γιατι δεν το κάνει; Μήπως χρειάζεται μαζικό request;
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Μήπως γιατί τους συμφέρει κιόλας ?
Αυτός εδώ ο Βιετναμέζος δεν πλήρωσε φράγκο μεν, αλλά έχει κάνει καμιά κατοσταριά ψεύτικα προφίλ (οπότε ανεβάζει τον αριθμό των users του παιχνιδιού ) και κάνει φάρμιγκ καθημερινά τουλάχιστον σε 10-20 από αυτούς για να μπορεί να φτιάχνει μεταλλαγμένους.
όλο αυτό είναι ένα μεγάλο έμεσο κέρδος για την νορντέους.