Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 68
Like Tree29Likes

Thread: Ερώτηση για προπονήσεις

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Nov 2015
  Posts
  35

  Ερώτηση για προπονήσεις

  Καλησπέρα παιδιά...
  Απο τοτε που έγινε το update με τις νέες προπονήσεις , καθε "χρόνια" ψάχνομαι να δω τι με βολεύει .
  Το πρόβλημα μου ειναι οτι δε μπορώ να βρω ποιες ασκήσεις ειναι καλύτερες.
  Ειναι καλύτερο να προπονείς όλη την ομαδα μαζί ή καθε κατηγορία ξεχωριστά (μια προπόνηση για αμυντικούς κλπ)

  Συγκεκριμένα κάνω προπονήσεις με 2 "υγείας"(πχ ζέσταμα διατάσεις), 2 αμυνα και 2 επίθεση.

  Κάνω μεν τις προπονήσεις που μου δίνουν καλύτερο μπόνους ομάδας αλλά όχι τόσο καλα καλές αναβαθμίσεις με αποτέλεσμα ένας παίχτης που πήρα πχ 99 επίπεδο να τελειώνει τη χρόνια άντε 102..
  Αυτο ειναι θέμα προπονήσεων ή θέμα παίχτη; Πως μπορώ να δω το potential ενός παίχτη

  Σας ζάλισα νομίζω αλλά και εγώ εχω μπερδευτεί!


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 2. #2
  Addicted Tesla's Avatar
  Join Date
  Jun 2016
  Location
  Thessaloniki
  Posts
  640
  Δεν πιστεύω πως είμαι ο πιο ειδικός για να σου απαντήσω αλλά θα αναφέρω μόνο 1-2 πράγματα από προσωπικές εμπειρίες..

  Αρχικά καλό είναι να κάνεις ανάμεικτες προπονήσεις για όλους που να περιέχουν επίθεση-άμυνα-κατάσταση. Να βγάζουν κάπου στο 7-8% κούραση. Νομίζω είναι οι σωστές αναλογίες..

  Επειδή κάποιος παίκτης είναι πχ. αμυντικός δεν σημαίνει ότι θα του κάνεις ασκήσεις μόνο άμυνας! Χρειάζεται και για πάσες,στημένα κλπ. εξού και η πρόταση για ανάμεικτες.

  Εννοείτε θα κάνεις και κάποιες πιο συγκεκριμένες π.χ. στους 4 επιθετικούς καθαρά επιθετικές ως συμπληρωματικές! Αυτά από μένα!

 3. #3
  Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
  Join Date
  Jul 2014
  Posts
  17,714
  Εξαρτάται και από τι επίπεδο προπόνησης είσαι.
  οι 3 σφυρίχτρες (η ή χρυσή σφαίρα , δίνουν περισσότερους ποντους ανάπτυξης.

  Πως μπορώ να δω το potential ενός παίχτη
  αν είσαι εξοικειωμένος με την παλιά έκδοση, αν βάλεις ένα παίκτη σε ματς προπόνησης/3 μπάρες και σου δώσει +1 κώνο (+100) στην προπόνηση, είναι "γρήγορος".
  Στην νέα έκδοση, ένας "γρήγορος" πρέπει να κερδίσει +4 ικανότητες μετά από ένα σετ ασκήσεων με απώλεια κατάστασης περίπου στο -16 με -18.

  Μια προπόνηση μόνο δεν αρκεί γιατί έχει παίζει, κάνε 4-5 τέτοιες προπονήσεις.

  * μιλάμε για 5* παίκτες.
  Αν συμβαίνει αυτό, ο παίκτης είναι οκ.
  Αλλιώς ψάξου με συνδυασμούς.
  Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
  http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

 4. #4
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  Λοιπόν εδώ νομίζω πρέπει να σας δείξω τα φώτα μου και τι έχω ανακαλήψει σχετικά με τις προπονήσεις, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα αυτά που θα σας πώ, εμένα τουλάχιστο με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στο παιχνίδι. Λοιπόν έχουμε και λέμε.
  Α) προπονήσεις σε γκρούπ. Το πρωί σου δίνει 4 x2, (χωρίς vpn) λοιπόν προπονώ τα γκρουπ ως εξης: Α ΓΚΡΟΥΠ: ΤΕΡΜΑ+ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ+ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙ ΚΟΙ,
  Β ΓΚΡΟΥΠ: ΤΕΡΜΑ+ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ+ΜΕΣΟΙ , Γ ΓΚΡΟΥΠ: ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ+ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ , Δ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ+ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.
  Προπονούνται όλοι απο 2 φορές, η ένταση των ασκήσεων εξαρτάται απο εσένα. Εγώ τους λιώνω. Δουλέυω στο 12-13% κοντά σε κάθε προπόνηση, δηλαδή ο κάθε παίχτης μειώνεται κατά 26% το ανώτερο. Πρόσεξε όμως οι προπονήσεις για μένα είναι καλό να γίνονται όσο πιο πρωί μπορείς. Αφ ενός μεν για να πιάσεις το μπόνους γιατι αν τις κάνεις το βράδυ δεν θα έχει αφαιρεθεί το 2% οπότε είναι μάταιο. Μετά τις 5 το πρωί πάντα και μέχρι το πολύ το μεσημέρι στις 12. Βια 12. Μια καλή ώρα είναι από τις 0900 μέχρι και τις 11:00. Τσεκάρεις μετά πόσο έχουν χάσει και υπολογίζεις μέχρι τον αγώνα σου πόσο θα πάρουν και πόσο τυχόν θα χρειαστούν με πράσινα. συνήθως με 8 πρασινάκια σε έσχατη περίπτωση είσαι οκ.

  2 προπονήσεις ολικές για επανάκτηση του 10%. Μπορείς αν δεν θές να κάνεις τα παραπάνω απλά να τους βάλεις να κάνουν όλοι μαζί από 2 προπονήσεις (πάντα x2) και έτσι παίρνεις 2% σε όλα πάνω. Ετσι το βράδυ που θα έχεις 10% και το πρωί 8% με δύο προπονήσεις είσαι 10% και πάλι. (Σημ. μπορεί να χρειαστείς και μια ακόμα μικρή συμπληρωματική για να το πάρεις).

  Ατομικές προπονήσεις και αύξηση παίχτη.:
  Εδώ τώρα προσέξτε καλά τι θα πω. Ολοι φυσικά χρησιμοποιούμαι την παλιά για να ανεβάσουμε ένα παιχτη, γνωστό.... Εγώ δοκίμασα να τον προπονήσω ατομικά στο καινούργιο. Αποτελέσματα, είναι γνωστό οτι αν είναι γρήγορος ο παίχτης στην παλιά μέχρι τα 21 του χρειαζόταν ένα γέμισμα και έπαιρνε 3 κώνους.... μετά τα 22 ένα γέμισμα 2 κώνοι. Το γέμισμα είναι 5 πράσινα ή 6, αναλόγως αν ο παίχτης είναι αδειος. Εγώ το βάζω 6 , οπότε έχουμε και λέμε 6 πράσινα για 3 κώνους (στην καλύτερη ) και 6 πράσινα για 2 κώνους. Είναι γνωστό οτι ο παίχτης ανεβαίνει κάθε 15 κώνους 1% δηλαδή απο το 98% στο 99% θέλει 15 κώνους και για να τον πας 100% 30 κώνους... οκ? αυτό σε πράσινα μεταφράζεται αν κάνετε τη μέθοδο των τριών δηλαδή : 15 Χ 6 = 3 Χ , 90 = 3Χ, 90/3=3χ/3, 30=Χ , δηλαδή 30 πράσινα για 15 κώνους. Αυτά είναι γνωστά που λέω. Αυτό όμως που ανακάλυψα στην προπόνηση δεν το περίμενα. Πάρτε έναν παίχτη σας είτε μικρό μέχρι 21 ετών είτε και πιο μεγάλο μέχρι τα 25 του. Προπονήστε τον ΜΟΝΟ του και τσεκάρετε πόσο % ξεκίνησε την προπόνησή του. Ξεκινήστε με ένα γέμισμα φουλ. (6 πακέτα δηλαδή) . Θα διαπιστώσετε ότι μια προπόνησή του δίνει γύρω στο 7% με 10%, με λίγα λόγια αν παρατηρήσετε θα διαπιστώσετε οτι με μιαμιση προπόνηση ανεβαίνει ο παίχτης 1%!!!!!!!!!!!!! ναι ναι 1% και θα έχετε χαλάσει μόνο 12 πακέτα στην χειρότερη.......... Δοκιμάστε το και θα με θυμηθήτε.
  Επίσης έχω φτιάξει ένα μπεμπεδίστικο excel το οποίο όμως είναι για μένα η ιερή βίβλος του παίχτη. Δεν έχει μέσα υπολογισμούς και πολλές φαμφάρες, έχει κάτι ουσιαστικό όμως.... Ποιες ασκήσεις ταιριάζουν σε κάθε παίχτη!!!!!!!!!!!!! Ενεργοποιόντας την αριστερή στήλη με την ιδιότητα που θες να προπονήσεις ανάβει στην αριστερή στήλη λαμπάκι πράσινο ποιά άσκηση έχει την ιδιότητα αυτή. Ετσι κατ αυτόν τον τρόπο μπορείς να δεις ποιές ασκήσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ότι προπόνηση γουστάρεις να κάνεις......!!!! Οτι πιο απλό και ότι πιο χρήσιμο για μένα. Θα σας το πόσταρα αλλά δεν βρίσκω πως να επισυνάψω αρχεία εδώ.... πάρτε μια εικόνα. Ερώτηση για προπονήσεις-screenshot_52.jpgΕρώτηση για προπονήσεις-screenshot_53.jpgΕρώτηση για προπονήσεις-screenshot_54.jpg

 5. #5
  Pro axd23's Avatar
  Join Date
  Dec 2016
  Posts
  849
  Αυτό το post ακριβώς έψαχνα, να'σαι καλά φίλε
  Last edited by nikolgiorgos; 01-11-2017 at 08:46 AM.
  Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.


 6. #6
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  Αν κάποιος δοκίμασε αυτά που γράφω και συγκεκριμένα για την ατομική προπόνηση παρακαλώ να γράψει απόψεις. Εγώ πάντως με τις ατομικές προπονήσεις ανεβάζω επίπεδο παίχτη σε χρόνο ρεκόρ. Επίσης να σας επισυμάνω οτι τα σκίλς κατανέμονται κανονικότητα εκεί που θές κάνοντας τις σωστές ασκήσεις για τον παίχτη. Η απώλεια στόχευσης σε σχέση με την παλιά είναι απο ελάχιστη ως μηδαμινή θα έλεγα.

 7. #7
  AVG
  AVG is offline
  Newbie
  Join Date
  Jan 2017
  Posts
  6
  Πώς κάνεις ατομική προπόνηση στην παλιά έκδοση? Μου βγάζει μόνο 3 επιλογές που προπονούν όλη την ομάδα.

 8. #8
  Rookie
  Join Date
  Sep 2016
  Posts
  147
  Quote Originally Posted by AVG View Post
  Πώς κάνεις ατομική προπόνηση στην παλιά έκδοση? Μου βγάζει μόνο 3 επιλογές που προπονούν όλη την ομάδα.
  Πατάς εκεί που έχω βάλει τον κύκλο και επιλέγεις μετά την ένταση της προπόνησης. Κανονικό ή σκληρό.
  Ερώτηση για προπονήσεις-.jpg
  dsio, nikolgiorgos and AVG like this.

 9. #9
  AVG
  AVG is offline
  Newbie
  Join Date
  Jan 2017
  Posts
  6
  Ευχαριστώ! Και επιλέγουμε μέτρια ή σκληρή? Ματς εξάσκησης ή και τα υπόλοιπα?

 10. #10
  Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
  Join Date
  Jul 2014
  Posts
  17,714
  να υπενθυμίσω ότι στην παλιά έκδοση ο παίκτης μπορεί να τραυματισθεί ενώ στην νέα όχι

  Εγώ βάζω 3 μπάρες, ματς (απώλεια -18%)
  Οσο λιγότερες, τόσο καλύτερα (λιγότερες πιθανότητες για τραυματισμό εννοώ, μιας και στις δύο μπάρες πάλι δεν γλυτωνεις τυχαίο τραυματισμό)

  * και από ένα νέο "γρήγορο" 5* περιμένω να κάνει περίπου +100 - 1 πόντο (+4 νέου τύπου skills)
  Last edited by nikolgiorgos; 02-09-2017 at 03:08 PM.
  AVG, trojan and milpol like this.
  Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
  http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Page 1 of 7 123 ... LastLast