Quote Originally Posted by axd23 View Post
Κάθε είδους exploit σε ένα παιχνίδι είναι παράνομο και πρέπει να τιμωρείται με ban, γιατί κερδίζεις με αθέμιτα μέσα πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Ειδικά όταν πρόκειται για online παιχνίδι με πραγματικά άτομα για παίκτες είμαι κάθετος.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και θεωρώ ότι δεν εφαρμόζεται στο TE όσο θα έπρεπε. Γι'αυτό κι η επιμονή μου να φάνε ban οι Ρουμάνοι κι όλοι όσοι εκμεταλλεύονταν την κατάσταση με τις Ομοσπονδίες κάτι μήνες πριν.

Αθέμιτο ναι...σίγουρα δεν είναι Fair Play, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι σίγουρα παράνομο. Ενδεχομένως, κάπου στα Terms & Conditions να αναφέρεται κάτι σχετικό.

Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρέωση της Nordeus να προστατέψει το παιχνίδι και το Fair Play. Για παράδειγμα, γιατί επιτρέπει τα bids χωρίς να ελέγχει το διαθέσιμο budget του bidder (π.χ. να επιτρέπει ίσως και ως -5%);

Υ.Γ.: Eπίσης, Fair Play θα ήταν όλοι οι παίχτες, που λειτουργούν στον ίδιο ψηφιακό κόσμο του T11, να έχουν πρόσβαση στους ίδιους ακριβώς πόρους (βλ. ads για "πράσινα") και να μην υπάρχει γεωγραφικός (ή οποιοσδήποτε) άλλος διαχωρισμός. Ή διαφορετικά ο ανταγωνισμός να είναι μεταξύ παιχτών που έχουν πρόσβαση σε ίδιο/παρόμοιο πλήθος πόρων.