1Likes
-
Addicted
Φίλε Alex13, καταρχήν μην απελπίζεσαι! Το παιχνίδι θέλει υπομονή και σιγά σιγά με κόπο και εμπειρίες χτίζονται πραγματάκια! Πάρε μια ανάσα λοιπόν και ξεκίνα διαβάζεις αρχικά τους οδηγούς που σου έδωσε ο nikolgiorgos. Στη συνέχεια δώσε μας κάποιες φωτογραφίες από την ομάδα σου, κάποια στατιστικά και γενικά την στρατηγική που ακολουθείς πριν και κατά την διάρκεια του κάθε ματς. Ωστόσο πάρε μερικές αρχικές γενικές συνοπτικές ιδέες:
1) Γενικά η διαχείριση του επιπέδου της ομάδας σου κατά την αρχή της κάθε σεζόν και ειδικά κατά το τελείωμα της σεζόν είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ όσων αφορά το θέμα των κληρώσεων σε πρωτάθλημα - ευρώπη - κύπελλο. Είναι ένα θέμα που άμα το λύσουμε, θα σου δώσει ευκολότερους αντιπάλους.
2) Χτίσιμο ενός στάνταρ μεθοδικού συστήματος για την ομάδα σου, το οποίο όμως θα προσαρμόζεται αναλόγως τον αντίπαλο κάθε φορά. Το ίδιο ισχύει και για τις τακτικές.
3) Προπονήσεις. Ποιες ασκήσεις, πόσο κλπ. Πολύ βασικό να είναι κάθε μέρα όλα στο 8% τουλάχιστον (αν όχι στο 10%). Αυτό όμως για να είναι εφικτό μας δημιουργεί μια άλλη ανάγκη! Βάθος στο ρόστερ!
4) Βάθος στο ρόστερ. Μπορείς να έχεις συνολικά 28 παίκτες. Καλό είναι να έχεις 26-27, να αφήνεις δηλαδή χώρο για ανάγκη (παίκτες από ακαδημίες κλπ). Θέλεις 11 ενδεκαδάτους, 4-5 αναπληρωματικούς που να μπορούν σε εύκολα ματς να ξεκουράζουν κάποιους βασικούς, και όλοι οι υπόλοιποι για να κάνουν 2 βασικότατα πράγματα: τις προπονήσεις και να σου κατεβάζουν το γενικό επίπεδο της ομάδας. Δεν σε νοιάζει να είναι 6*, αλλά όσο το δυνατόν μικρότεροι! Το καλύτερο? Να είναι 1* !! Γιατί αυτό? Για να διαχειριστούμε το πρόβλημα 1, που ανέφερα πρώτο!
Μετά έρχονται τα υπόλοιπα, αλλά θα ξαναμιλήσουμε μόλις ανεβάσεις τα στοιχεία της ομάδας σου! Stay cool !!
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 | 
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 | 
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 | 
-
να ευχαριστήσω και σένα φιλε μου για τον χρονο σου.
την διαχείριση όσων αφορά την αρχή της σεζόν για να μπω με εύκολες ομάδες δεν την ξερω καθολου.
επίσης το σύστημα δεν το προσαρμόζω ανάλογα με τον αντίπαλο καθως οπως λεω και απο πάνω δεν εχω αρκετές αλλαγές και καταλαβαίνω οτι ειναι λάθος αυτο. ειμαι λοιπον πρόθυμος να σας ακούσω και να κανω τις ανάλογες προσαρμογές.
κάθε μερα κανω τις προπονήσεις. κάθε μερα εχω 8%. όσον αφορά το ποιες ασκήσεις χρησιμοποιώ...οταν πρεπει να κανω 2 προπονήσεις χωρίζω σε μια προπόνηση απο το κέντρο και κατω και μια απο το κέντρο και πάνω (δηλαδή στην 1η απο το gk μεχρι το dmc και στην 2η απο το mc μεχρι το st). οταν χρειαζεται να κανω 4 προπονήσεις κανω τις πρώτες 2 οπως παραπάνω και τις άλλες 2 με όλους τους παίκτες με μικτές ασκήσεις. γενικά κανω όλες τις ασκήσεις αλλα να πω την αλήθεια απο της ασκήσεις της φυσικής κατάστασης χρησιμοποιώ το ζεσταμα στο 90%. λογικά πρεπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ και τις υπόλοιπες με πιο μεγάλη συχνότητα. οπως εχω πει και πιο πάνω αλλαγές εχω ελάχιστες. 3-6 συνήθως.
ανεβάζω και μια εικόνα απο το σύστημα μου και τις οδηγίες μου

οτιδήποτε αλλο χρειαζεται να ανεβάσω μου το λέτε.
και πάλι ευχαριστω!!!