1) Τι μπόνους ειναι σωστό να βάζω στα ματς? Συνήθως βάζω επίθεση εκτός αν δω οτι δεν εχω κατοχή όποτε βάζω το αντίστοιχο.
Εγώ ξεκινάω πάντα με άμυνα για να εξασφαλίσω τα μετόπισθεν που λένε.
Μετά, αποφασίζω ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Κατοχή δεν βάζω ποτέ, γιατί συνήθως έχω καλύτερη ποιότητα, βλέπω το παιχνίδι και έχω και αρκετούς φίλους για υποστηρίξεις
2) Επίσης αν καποια ματς ειναι κρίσιμα οπως ένας επαναληπτικός CL και εχω χάσει στο πρώτο, στο δεύτερο ειναι καλύτερα να παίξω συντηρητικά το πρώτο ημίχρονο και αν δεν να ρισκάρω με φουλ επίθεση και μακρινές μπαλιές?
Εξαρτάται από την διαφορά των γκολ. Αν έχω χάσει με ένα γκολ διαφορά, ξανακατεβαίνω με άμυνα αντεπιθέσεις.
Αν δεν μου βγάινει, το γυρνάω σε επίθεση-έντονη πιεση- μαν του μαν.
Αποφεύγω όμως μακρινές μπαλιές γιατί χάνεται η μπάλα.
3) Να εχω πριμ σε κάθε ματς? Επειδή εχω αρκετά λεφτά δεν μου ειναι τιποτα ακομα και φουλ να το εχω σε όλο το πρωτάθλημα.
Εγώ έχω το 1ο, το φθηνό.
Στον τελικό θα βάλω το ακριβό.
4) Υπάρχει περίπτωση οταν ένας παίκτης δεν τραβάει για συνεχόμενα ματς να ειναι σημάδι οτι χρειαζεται αλλαγη για λιγο?
Σίγουρα ναι. Αν έχει διπλή θέση, δοκίμασε τον και την άλλη τη θέση μήπως αλλάξει κάτι.
Σίγουρα πάντως πρέπει να τον βγάλεις από τους σπεσιαλίστες (πέναλτυ-φάουλ-κόρνερ) αν είναι εκεί επιλογή
5) Επίσης παρατηρώ οτι στις μεταγραφές υπάρχουν παικτες πχ αμυντικοί που βγάζουν 85% αλλα στην άμυνα έχουν 130%. Να προτιμάω τέτοιους παικτες?
Όλοι οι παίκτες στη αγορά, έχουν πάω-κάτω ίδια χαρακτηριστικά.
Στις διαπραγματεύσεις έχουν διαφορές.
Εκεί προτίμησε παίκτες με αυξημένα χαρακτηριστικά για την θέση τους.
6) Ισχύει ακομα αυτο με τους ``γρηγορους`` παικτες?
Ναι, αλλά στο επίπεδο σου είναι δύσκολο να τους ξεχωρίσεις γιατί όλοι έχουν πάνω-κάτω ίδια τιμή.
Πάνε για νέους και δοκίμασε.
7) Μια bonous ερώτηση. Εχω 3 χαμένους τελικούς συνολικά και οπως ειναι λογικό επειδή ειναι τελικός ολα τα ηθικά τα εχω τέρμα. Και στους 3 Λοιπον τελικούς κανένας παίκτης μου δεν απέδωσε σωστά. Μήπως κάποιες φορές ειναι καλύτερο τα ηθικά να ειναι «πολυ καλα» αντί «εξαιρετικά»?
Και το πολύ καλό είναι αρκετό. Εγώ δεν το ανεβάζω.
Μόνο το σκέτο καλό ανεβάζω.
Δεν θα κάνει αυτό την διαφορά.
Είναι πολλά μαζί.