Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28
Like Tree1Likes

Thread: Βοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    2-3 συμβουλές για αρχή

- αν διάβασες το ποστ για τις διοργανώσεις, πρέπει να κρατήσεις 8 καλούς παίκτες και 6 με χαμηλή ποιότητα για να παίξεις σε τσου-λου -1 επίπεδο.
    - καλό είναι αυτοί οι παίκτες να είναι νέοι (18-21 χρ.) ωστε να αναπτύσονται γρήγορα σε ποιότητα
    - οπότε ψάξε βρες όταν ησυχάσουν τα πραγματα (γιατί έχεις δύο μόνο τώρα στην 11άδα σου)
    - τους παίκτες ακαδημίας με 0 τ κράτα τους γιατί έχουν χαμηλή ποιότητα και έτσι θα σου κατεβάσουν τον μ.ο. όλης της ομάδας (είναι χρήσιμο αυτό)
    - ψάξε βρες 2 παίκτες με ειδικότητα "τείχος" και "κεφαλιές". Είναι χρήσιμες στην άμυνα.
    - όπως λέει και ο Tesla, ψάξε βρες κανά δυό MC και βάλε τον ένα στη θέση του 2ου ST.

Οι οδηγίες σου είναι λίγο "τραβηγμένες"
    Καλύτερα να ξεκινάς με άμυνα/νορμαλ + αντεπιθέσεις και αν δεν σου βγαίνει, τότε γύρνα το σε αυτές τις οηγίες

Έντονη πίεση και το μτμ προκαλούν μεγαλύτερη απώλεια κατάστασης οπότε αν δεν είναι ανάγκη, μην τα βάζεις.
    Τουλάχιστον όχι από την αρχή του αγώνα γιατί στο β' ηίχρονο θα κλατάρουν οι παίκτες.

Το τάκλιγκ βάλτο στο κανονικό (αν έχεις εύκολο αγώνα, τότε βάλτο στο χαλαρό).
    Τις πάσες στο κανονικό.
    Εδώ δες και τις συβουλές του βοηθού.
    Καμιά φορά είναι χρήσιμο αυτό που λέει.
    να το γυρίσεις σε μακρινές ή κοντινές.
    Τις αντεπιθέσεις θα τις βάζεις όταν παίζεις άμυνα ή νορμάλ.
    Όχι όταν παίζεις επίθεση.

Αν δεν έχεις άλλους παίκτες παρά μόνο αυτούς τους 15 που βλέπω στη φώτο, πάρε 6-7 ακόμα για να έχεις για τις προπονήσεις και να παίρνεις το 10%.
    Πάρε 4-5 φθηνούς 3* (γύρω στα 27-29 χρονών).

Βάζεις όλη την ομάδα σε σετ από τα 3 είδη (τα εύκολα/πολύ εύκολα) με συνολική απώλεια κατάστασης - 6,75%.
    Να βρίσκεις και το βίντεο Χ2 όταν κάνεις αυτή τη προπόνηση.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    Quote Originally Posted by Nikola Tesla View Post
    όσον αφορά το σύστημα και τις τακτικές θα σου πώ το εξής. γύρνα το σε ένα 4-4-2 καθαρό ή 4-4-1-1 (ακόμα και 4-5-1ν). είναι κλασικά συστήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα άλλα συστήματα και θα σου δώσουν σταθερότητα!

παρατηρώ ότι δεν έχεις ούτε έναν κεντρικό μέσο mc !! έγκλημα!! θέλεις τουλάχιστον 2-3 στην ομάδα σου!!

επίσης κατ' εμέ γύρνα τα μαρκαρίσματα σε ζώνη και τα τάκλιν σε κανονικό. τον μαν το μαν έχει αξία μόνο όταν δεν υπερτερείς πίσω και η αξία της άμυνάς σου είναι μεγαλύτερη από την επίθεση του αντιπάλου. γενικά με μαν το μαν και έντονη πίεση κουράζεις πάρα πολύ τους αμυντικούς σου. έτσι σου πρότεινα τα προηγούμενα.

συγκεντρωτικά οι αρχικές-δοκιμαστικές αλλαγές που σου προτείνω είναι σύστημα 4-4-1-1 ή 4-5-1ν αναλόγως το τι παίκτες έχεις (θα έχεις), και στις τακτικές έντονη πίεση, κανονικά τάκλιν, σε ζώνη, με τεχνιτό οφ σάιντ.
    Εντάξει φιλε μου. Οπως είπα και πιο πάνω τα καινούργια συστήματα θα τα εφαρμόσω απο την αλλη σεζόν καθως τωρα εχω ήδη έτοιμη ομάδα και προς το παρών πάει καλα. Παντως όσων αφορά το MC θα το κοιτάξω άμεσα. Βάζω απο κατω 2 πιθανά συστήματα που εχω στο μυαλό για την νέα σεζόν για να μου πειτε τις απόψεις σας (οι παικτες ειναι σε λάθος θέσεις απλώς για να δείτε τι εχω στο νου μου).
    Βοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)-b3012554-2dbc-4fcf-b5b0-53f064e5de94.jpgΒοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)-66e9a681-5dca-4cff-a095-c1568f7aed6a.jpg

Επίσης μια extra ερώτηση άκυρη..θελω να φτιάξω έναν νεο λογαριασμό να εχω 2. Πως ακριβώς θα το κανω αυτο?με καινούργιο λογαριασμό Facebook?

Rookie
    Κατάλαβα. Απο αυριο φιλε μου αναλαμβάνω δράση όσον αφορά τις μεταγραφές. Για την οδηγίες, τις εχω αλλάξει σύμφωνα με αυτά που μου είπες εσυ και ο Tesla. Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας. Κάποιες ερωτήσεις ακομα, όποτε βρείτε λιγο χρονο....
    1) Τι μπόνους ειναι σωστό να βάζω στα ματς? Συνήθως βάζω επίθεση εκτός αν δω οτι δεν εχω κατοχή όποτε βάζω το αντίστοιχο.
    2) Επίσης αν καποια ματς ειναι κρίσιμα οπως ένας επαναληπτικός CL και εχω χάσει στο πρώτο, στο δεύτερο ειναι καλύτερα να παίξω συντηρητικά το πρώτο ημίχρονο και αν δεν να ρισκάρω με φουλ επίθεση και μακρινές μπαλιές?
    3) Να εχω πριμ σε κάθε ματς? Επειδή εχω αρκετά λεφτά δεν μου ειναι τιποτα ακομα και φουλ να το εχω σε όλο το πρωτάθλημα.
    4) Υπάρχει περίπτωση οταν ένας παίκτης δεν τραβάει για συνεχόμενα ματς να ειναι σημάδι οτι χρειαζεται αλλαγη για λιγο?
    5) Επίσης παρατηρώ οτι στις μεταγραφές υπάρχουν παικτες πχ αμυντικοί που βγάζουν 85% αλλα στην άμυνα έχουν 130%. Να προτιμάω τέτοιους παικτες?
    6) Ισχύει ακομα αυτο με τους ``γρηγορους`` παικτες?
    7) Μια bonous ερώτηση. Εχω 3 χαμένους τελικούς συνολικά και οπως ειναι λογικό επειδή ειναι τελικός ολα τα ηθικά τα εχω τέρμα. Και στους 3 Λοιπον τελικούς κανένας παίκτης μου δεν απέδωσε σωστά. Μήπως κάποιες φορές ειναι καλύτερο τα ηθικά να ειναι «πολυ καλα» αντί «εξαιρετικά»?

Συγνώμη αν κουράζω με πολλές ερωτήσεις. Όποτε βρείτε χρονο...Ευχαριστω!!

Κατι μου λεει οτι εχω πολλές απορίες ακομα...

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex13 View Post
    Κατάλαβα. Απο αυριο φιλε μου αναλαμβάνω δράση όσον αφορά τις μεταγραφές. Για την οδηγίες, τις εχω αλλάξει σύμφωνα με αυτά που μου είπες εσυ και ο Tesla. Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας. Κάποιες ερωτήσεις ακομα, όποτε βρείτε λιγο χρονο....
    1) Τι μπόνους ειναι σωστό να βάζω στα ματς? Συνήθως βάζω επίθεση εκτός αν δω οτι δεν εχω κατοχή όποτε βάζω το αντίστοιχο.
    2) Επίσης αν καποια ματς ειναι κρίσιμα οπως ένας επαναληπτικός CL και εχω χάσει στο πρώτο, στο δεύτερο ειναι καλύτερα να παίξω συντηρητικά το πρώτο ημίχρονο και αν δεν να ρισκάρω με φουλ επίθεση και μακρινές μπαλιές?
    3) Να εχω πριμ σε κάθε ματς? Επειδή εχω αρκετά λεφτά δεν μου ειναι τιποτα ακομα και φουλ να το εχω σε όλο το πρωτάθλημα.
    4) Υπάρχει περίπτωση οταν ένας παίκτης δεν τραβάει για συνεχόμενα ματς να ειναι σημάδι οτι χρειαζεται αλλαγη για λιγο?
    5) Επίσης παρατηρώ οτι στις μεταγραφές υπάρχουν παικτες πχ αμυντικοί που βγάζουν 85% αλλα στην άμυνα έχουν 130%. Να προτιμάω τέτοιους παικτες?
    6) Ισχύει ακομα αυτο με τους ``γρηγορους`` παικτες?
    7) Μια bonous ερώτηση. Εχω 3 χαμένους τελικούς συνολικά και οπως ειναι λογικό επειδή ειναι τελικός ολα τα ηθικά τα εχω τέρμα. Και στους 3 Λοιπον τελικούς κανένας παίκτης μου δεν απέδωσε σωστά. Μήπως κάποιες φορές ειναι καλύτερο τα ηθικά να ειναι «πολυ καλα» αντί «εξαιρετικά»?

Συγνώμη αν κουράζω με πολλές ερωτήσεις. Όποτε βρείτε χρονο...Ευχαριστω!!

Κατι μου λεει οτι εχω πολλές απορίες ακομα...
    1) Πάει ανάλογα το ματς κλπ. Γενικά κατοχή ή επίθεση είναι τα πιο συχνά.
    2) Αναλόγως αντίπαλο, δυναμικότητες κλπ. Αν παίζεις με καλύτερο αντίπαλο, η συνήθης τακτική είναι άμυνα με αντεπιθέσεις. Μπορείς κάθε φορά να ποστάρεις αντίπαλο και να σου λέμε συμβουλές!
    3) Άμα δεν έχεις ανάγκη από λεφτά, ναι βάλε. Αν και γενικά δεν επηρεάζουν από ότι έχουμε καταλάβει. Εγώ πάντως τα έχω στο φουλ πάντα καθώς δεν έχω ανάγκη από χρήματα.
    4) Αυτά είναι αιώνια ερωτήματα με διαφορετικές απαντήσεις. Γενικά πάντως αυτό που λες έχει γίνει σε μερικές περιπτώσεις εδώ στο φόρουμ και έχει πετύχει. Σε άλλες όχι.
    5) Σε νοιάζει κυρίως η άμυνά τους και μετά η κατάσταση σου. Οπότε ναι, γιατί όχι?
    6) Γενικά ναι, αλλά για αυτό θα σου απαντήσει καλύτερα ο Nikologiorgos.
    7) Μικρό το κακό. Άλλα πράγματα δεν πήγαν καλά και έχασες. Η διαφορά του "πολυ καλα" με του "εξαιρετικά" είναι μικρή.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Rookie
    Εντάξει φιλε. Να σε καλα. Μόλις ξεκίνησα έναν καινούργιο λογαριασμό καθως το να κανω τριπλέτα σε χαμηλό επίπεδο και γενικά περισσότερους τίτλους ειμαι πιο εύκολο. Εννοείτε οτι συνεχίζω κανονικότατα και τον αλλο λογαριασμό.

κράτα τον κανα 2-3 σεζόν στο επίπεδο 1 να μαζέψεις βαλιτσάκια και τοκεν.
    Μην βιάζεσαι

Rookie
    Φιλε ειμαι ήδη δεύτερος. Να το παρατήσω για να μείνω στην ιδια κατηγορία?Αν και δεν ξερω αν θα τα καταφέρω να πέσω κατω απο 8ος.

ναι, στήσε περίεργα την ομάδα, βάλε τον st για gk και ανάποδα.

είναι ευκαιρία γιατί δεν παίζεις τώρα ούτως ή άλλως τσου-λου.

Rookie
    Οκ φιλε...ευχαριστω...

αν μείνω εγώ τώρα σεζόν, θα δυναμώσω τους παίκτες μου ή θα μαζέψω τοκεν/ βαλιτσάκια αλλά θα χάσω μια χρονιά γιατί πρέπει να παίξω πρώτα στο επόμενο πρω και μετά να βγω Ευρώπη.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast