Κατάλαβα. Απο αυριο φιλε μου αναλαμβάνω δράση όσον αφορά τις μεταγραφές. Για την οδηγίες, τις εχω αλλάξει σύμφωνα με αυτά που μου είπες εσυ και ο Tesla. Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας. Κάποιες ερωτήσεις ακομα, όποτε βρείτε λιγο χρονο....
1) Τι μπόνους ειναι σωστό να βάζω στα ματς? Συνήθως βάζω επίθεση εκτός αν δω οτι δεν εχω κατοχή όποτε βάζω το αντίστοιχο.
2) Επίσης αν καποια ματς ειναι κρίσιμα οπως ένας επαναληπτικός CL και εχω χάσει στο πρώτο, στο δεύτερο ειναι καλύτερα να παίξω συντηρητικά το πρώτο ημίχρονο και αν δεν να ρισκάρω με φουλ επίθεση και μακρινές μπαλιές?
3) Να εχω πριμ σε κάθε ματς? Επειδή εχω αρκετά λεφτά δεν μου ειναι τιποτα ακομα και φουλ να το εχω σε όλο το πρωτάθλημα.
4) Υπάρχει περίπτωση οταν ένας παίκτης δεν τραβάει για συνεχόμενα ματς να ειναι σημάδι οτι χρειαζεται αλλαγη για λιγο?
5) Επίσης παρατηρώ οτι στις μεταγραφές υπάρχουν παικτες πχ αμυντικοί που βγάζουν 85% αλλα στην άμυνα έχουν 130%. Να προτιμάω τέτοιους παικτες?
6) Ισχύει ακομα αυτο με τους ``γρηγορους`` παικτες?
7) Μια bonous ερώτηση. Εχω 3 χαμένους τελικούς συνολικά και οπως ειναι λογικό επειδή ειναι τελικός ολα τα ηθικά τα εχω τέρμα. Και στους 3 Λοιπον τελικούς κανένας παίκτης μου δεν απέδωσε σωστά. Μήπως κάποιες φορές ειναι καλύτερο τα ηθικά να ειναι «πολυ καλα» αντί «εξαιρετικά»?
Συγνώμη αν κουράζω με πολλές ερωτήσεις. Όποτε βρείτε χρονο...Ευχαριστω!!
Κατι μου λεει οτι εχω πολλές απορίες ακομα...