Results 1 to 10 of 28
Like Tree1Likes

Thread: Βοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted Tesla's Avatar
    όσον αφορά το σύστημα και τις τακτικές θα σου πώ το εξής. γύρνα το σε ένα 4-4-2 καθαρό ή 4-4-1-1 (ακόμα και 4-5-1ν). είναι κλασικά συστήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα άλλα συστήματα και θα σου δώσουν σταθερότητα!

παρατηρώ ότι δεν έχεις ούτε έναν κεντρικό μέσο mc !! έγκλημα!! θέλεις τουλάχιστον 2-3 στην ομάδα σου!!

επίσης κατ' εμέ γύρνα τα μαρκαρίσματα σε ζώνη και τα τάκλιν σε κανονικό. τον μαν το μαν έχει αξία μόνο όταν δεν υπερτερείς πίσω και η αξία της άμυνάς σου είναι μεγαλύτερη από την επίθεση του αντιπάλου. γενικά με μαν το μαν και έντονη πίεση κουράζεις πάρα πολύ τους αμυντικούς σου. έτσι σου πρότεινα τα προηγούμενα.

συγκεντρωτικά οι αρχικές-δοκιμαστικές αλλαγές που σου προτείνω είναι σύστημα 4-4-1-1 ή 4-5-1ν αναλόγως το τι παίκτες έχεις (θα έχεις), και στις τακτικές έντονη πίεση, κανονικά τάκλιν, σε ζώνη, με τεχνιτό οφ σάιντ.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Rookie
    Quote Originally Posted by Nikola Tesla View Post
    όσον αφορά το σύστημα και τις τακτικές θα σου πώ το εξής. γύρνα το σε ένα 4-4-2 καθαρό ή 4-4-1-1 (ακόμα και 4-5-1ν). είναι κλασικά συστήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα άλλα συστήματα και θα σου δώσουν σταθερότητα!

παρατηρώ ότι δεν έχεις ούτε έναν κεντρικό μέσο mc !! έγκλημα!! θέλεις τουλάχιστον 2-3 στην ομάδα σου!!

επίσης κατ' εμέ γύρνα τα μαρκαρίσματα σε ζώνη και τα τάκλιν σε κανονικό. τον μαν το μαν έχει αξία μόνο όταν δεν υπερτερείς πίσω και η αξία της άμυνάς σου είναι μεγαλύτερη από την επίθεση του αντιπάλου. γενικά με μαν το μαν και έντονη πίεση κουράζεις πάρα πολύ τους αμυντικούς σου. έτσι σου πρότεινα τα προηγούμενα.

συγκεντρωτικά οι αρχικές-δοκιμαστικές αλλαγές που σου προτείνω είναι σύστημα 4-4-1-1 ή 4-5-1ν αναλόγως το τι παίκτες έχεις (θα έχεις), και στις τακτικές έντονη πίεση, κανονικά τάκλιν, σε ζώνη, με τεχνιτό οφ σάιντ.
    Εντάξει φιλε μου. Οπως είπα και πιο πάνω τα καινούργια συστήματα θα τα εφαρμόσω απο την αλλη σεζόν καθως τωρα εχω ήδη έτοιμη ομάδα και προς το παρών πάει καλα. Παντως όσων αφορά το MC θα το κοιτάξω άμεσα. Βάζω απο κατω 2 πιθανά συστήματα που εχω στο μυαλό για την νέα σεζόν για να μου πειτε τις απόψεις σας (οι παικτες ειναι σε λάθος θέσεις απλώς για να δείτε τι εχω στο νου μου).
    Βοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)-b3012554-2dbc-4fcf-b5b0-53f064e5de94.jpgΒοηθεια για περισσότερα τρόπαια (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ)-66e9a681-5dca-4cff-a095-c1568f7aed6a.jpg

Επίσης μια extra ερώτηση άκυρη..θελω να φτιάξω έναν νεο λογαριασμό να εχω 2. Πως ακριβώς θα το κανω αυτο?με καινούργιο λογαριασμό Facebook?

Apprentice
    αν ξεκινήσω τώρα να ανεβάζω ποιότητα (1η μέρα της σεζόν το μεσημέρι), υπάρχει περίπτωση να με βγάλει με μεγαλύτερους αντίπαλους στο πρωτάθλημα (μιας και οι κληρώσεις σε κύπελλο και ΤΣΟΥ-ΛΟΥ έχουν γίνει) ή δεν παίζει ρόλο και μπορώ να χτυπάω παίχτες? Έχει καμιά σημασία αν ξεκινάω να χτυπάω το βράδυ της πρώτης μέρας ή το πρωί της δεύτερης πέρα από τις τιμές στους παίκτες?