Results 1 to 10 of 115
Like Tree142Likes

Thread: Προπόνηση - Η επόμενη μέρα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ας ξεκινήσουμε με κάτι βασικό.
    πως βάζουμε με νέα θέση ή ειδική ικανότητα σε ένα νέο μας παίκτη.
    καταρχήν να πω ότι ο παίκτης πρέπει να είναι «γρήγορος» και καλό θα είναι να είναι 18-19 χρονών για να τον έχουμε για αρκετές σεζόν. να αξίζει η επένδυση.
    παλιά, τα κριτήρια ήταν απλά.
    βάζαμε μια άσκηση σκληρή ή πολύ σκληρή (για να μην κάνουμε εκατό επαναλήψεις κιόλας) κατά προτίμηση να είχε ένα υψηλό επίπεδο. δηλ. μια άσκηση με επίπεδο χρυσή σφαίρα απέδιδε λίγο καλύτερα από μια άλλη με τρεις σφυρίχτρες.

τώρα με τα νέα δεδομένο, δεν μπορούμε πλέον να χρησιμοποιούμε την άσκηση τερματοφύλακα για να δώσουμε εξτρά θέση σε κάποιον άλλο παίκτη. θα χάνουμε κατάσταση και δεν θα κερδίζουμε τίποτα.
    το άλλο που πρέπει να προσέχουμε, είναι να προτιμούμε ασκήσεις όπου ο παίκτης μας έχει χαμηλά τις αντίστοιχες ικανότητες του.
    παράδειγμα
    θέλω να βάλω σπεσιαλίστα φάουλ στον van persie

Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-1-vp-1.jpg

στον παίκτη μου είχα ανεβασμένες πολύ το σουτ-τελείωμα-σέντρα-κεφαλιές, επειδή έβαζα συνέχεια την άσκηση παιχνίδι από τα άκρα.
    έτσι όταν πήγα να βάλω αυτή την άσκηση για να πάρει μόνο πόντους στην ειδική ικανότητα, ο παίκτης μου πήρε μόνο μια στις 4 προπονήσεις.

Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-2-4-stes-only-one-sa.jpg

όταν έβαλα την άσκηση αντεπιθέσεις, πήρε 3 σε 4 προπονήσεις. σε αυτή την άσκηση είχε μεν ανεβασμένα το τελείωμα και την σέντρα αλλά είχε χαμηλά την δημιουργικότητα και την πάσα.
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-4-three-sa-fast-counter.jpg

όταν έβαλα όμως το πίεση όπου είχε πολύ χαμηλά τις γκρι αμυντικές ικανότητες, τότε διέπρεψε.
    πήρε 5 πόντους σε 4 προπονήσεις.
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-3-five-sa-press-play.jpg

οπότε αν θέλουμε να δώσουμε εξτρά θέση ή ειδική, διαλέγουμε άσκηση που ο παίκτης μας έχει χαμηλές ικανότητες(άσχετα αν είναι γκρι ή άσπρες).
    Last edited by nikolgiorgos; 05-28-2018 at 02:29 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html