Originally Posted by
cmasaoutis
Θα βάλω τη δική μου λίστα πρώτα. Να βάλουν και οι υπόλοιποι τη δική τους. Τα κοινά σημεία να μπαίνουν στη λίστα που θα κατατεθεί τα υπολοιπα θα συζητωνται προτείνω.
Λοιπόν 1. Σ αυτό νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι ότι πρέπει να γίνει άμεσα. Πρόσβαση σε όλες τις πληροφοριες της αντίπαλης ομάδας.
2. Συμφωνώ με τις 12 ώρες ως όριο μετα την παρέλευση των οποίων θα μπορούμε να πάρουμε πίσω την προσφορά μας σε περίπτωση μη ανταπόκρισης καθώς 12 καλύπτουν σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη μέρος της καθημερινότητας μας ξυπνιοι εφόσον βέβαια ο παίκτης παίζει το παιχνίδι.
3. Μείωση της μεσιτειας ήτοι νταβατζιλικι της νορντεους στο μισό. Δηλαδή να φύγει το σύστημα της έναρξης από 5 έως 10 τόκεν και να περιοριστεί στο μισό. Δηλαδή από 1 τόκεν για τους γερους έως 5 για τους πολύ καλούς νέους.
4. Το τσάτ είναι ένα σημαντικό θέμα προς συζήτηση. Εφόσον θα έχει πραγματοποιηθεί το 1. Θα πρέπει να μπορούμε να δούμε αν ο άλλος είναι ονλινε και να μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του ή να του αφήσουμε και πμ για την τιμή του παίκτη πριν κάνουμε την προσφορά. Αυτό σε μια δεύτερη φάση θα μπορούσε να επεκταθεί σε όλες τις ομάδες του σερβερ όπως και σε άλλους σερβερ. Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να έρθει σε συνδυασμό με την ιδέα για ανταλλαγές παικτών που συγχωρέστε με αν ισχύουν και δε το ξέρω πάντως δεν μπορώ σαν αγοραστής να προτείνω ανταλλαγή σε συνδυασμό με χρήματα και τόκεν ή μη.
Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk