Originally Posted by
nikolgiorgos
Για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποια λίστα προτάσεων για το νέο σύστημα μεταγραφών.
Απ’ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει, έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι τα τόκεν είναι πολλά Άρη !
Λοιπόν :
1) Ο σημαντικότερος παράγοντας που επηρεάζει τα χτυπήματα, είναι το πόσοι μάνατζερ βλέπουν την ίδια λίστα με εμάς (ασχέτως από επίπεδα ή σέρβερ). Αν είναι μικρότερος ο αριθμός των μάνατζερς, θα είναι και λιγότερα τα χτυπήματα. Νομίζω ότι αυτό είναι must, ιδιαίτερα την 1η εβδομάδα της σεζόν.
2) Θα μπορούσαν επίσης να είναι και περισσότεροι οι παίκτες της λίστας. Να είναι δηλ. 25, με 15 πεντάστερους, 5 τετράστερους και 5 τριάστερους ώστε να μοιράζεται το ενδιαφέρον.
3) Θα μπορούσε κάθε λίστα να έχει και έναν 3* βετεράνο «ελεύθερο». Κάποιες φορές είναι χρήσιμοι αυτοί.
4) Μια πρόταση για μένα που θα βοηθήσει να μην αυξάνονται τόσο τα χτυπήματα, είναι όταν τελειώσουν τα αρχικά τέσσερα λεπτά μιας δημοπρασίας, μόνον αυτοί που έκαναν ένα ποντάρισμα να έχουν δικαίωμα να ξαναποντάρουν στον εξτρά χρόνο και όχι κάποιος που απλώς παρακολουθούσε έως τώρα
5) Να προσθέσω και στην πιο πάνω πρόταση, οκ τα τόκεν καλά κάνουν και επιστρέφονται αλλά μόνο αν ποντάρεις παραπάνω από μία φορές. Αν ποντάρεις ένα μόνο τόκεν, αυτό θα χάνεται.
Έχω την εντύπωση ότι πολλοί βάζουν ένα τόκεν απλά και μόνο για να βλέπουν την εξέλιξη της δημοπρασίας ενός παίκτη. Και εγώ το έχω κάνει. Σου λέει τζάμπα είναι, θα το πάρω πίσω. Έτσι όμως αυξάνεται το ποσό του παίκτη.
6) Μετά από κάποιον γύρο, να αυξάνονται μόνο τα τόκεν και όχι η αξία του παίκτη. Πχ μετά τα 30 τόκεν.
Καμιά άλλη πρόταση έχετε ?