Originally Posted by
nikolgiorgos
λοιπόν επειδή με τον crisgr είμασταν σε ένα Ελληνικό fb γκρουπ του Τ11 , μου θύμισε τις παλιές ιστόρίες από εκεί.
Το γκρουπ ήταν του ΤΚ που ήταν παλιός φίλος , απο την γειτονιά, με τον ΧΣ αλλά μάλωσαν επειδή ένας άλλος, ο Α.ΜΠ. έγραφε σχόλια για το γκρουπ και τις υποστηρίξεις.
Έτσι ο Χ.Σ. έφυγε με τον αδερφό του από το γκρουπ (στα μαχαίρια με τον πρώην κολητό του ΤΚ).
Συνδιαχειριστής του γκρουπ μετά ήταν ένας άλλος, ο Ν.Τ. ο οποίος μάλωσε με τον Π.Π. γιατί έκανε σχόλια για έναν άλλο που είχε διαγραφεί, τον Ε.Τ.
Ο Π.Π. έφυγε από το γκρουπ μαζί με κάποιους άλλους.
Εγώ είχα δύο ομάδες και έτυχε να είμαι φίλος με τον Π.Π. και με τις δύο και τον υποστήριζα και ο Ν.Τ. νευρίαζε γιατί υποστήριζα τον Π.Π. με τις 2 μου ομάδες ενώ αυτόν με την μια μόνο και μετά από κάποιες (έμεσες) απειλές τις οποίες τις έγραψα (ξέρετε που) , με διέγραψε από το γκρουπ.
Δεν χάλασε και η ζαχαρένια μου βέβαια γιατί δεν έλεγε και πολλά πλέον.
Ελάχιστοι ασχολούνταν πλέον με το παιχνίδι καθ'αυτό, οι περισότεροι παίζαν έτσι,από κεκτημένη ταχύτητα χαχα.
Ο Ν.Τ. τελικά μάλωσε με τον Ε.Τ. που τον έβριζε ο Π.Π. και πριν λίγο καιρό σταμάτησε το παιχνίδι., ενώ εγώ είμαι φίλος (στο Τ11) με τον κολητό του Σ.Μ.
Μύλος σου λέω.
Αν τύχαινε να πατήσει κάποιος εναντίον άλλου μελους του γκρουπ, άστα να πάνε.
Μεσανατολικό ζήτημα γίνονταν.
* Μιλάμε τώρα για άτομα από 30-60 χρονών με τουλαχιστον 2-3 χρόνια στο παιχνίδι
χαχαχα