Συμβουλες για 4-1-2-2-1 ασυμμετρο εναντιον πιο δυνατου αντιπαλου εκτος εδρας;
Τι λετε για το 4-2DMC-3(ML/MC/MR)-1;
Ή καλυτερα ο MC να γινει 2ος ST;
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Printable View
Συμβουλες για 4-1-2-2-1 ασυμμετρο εναντιον πιο δυνατου αντιπαλου εκτος εδρας;
Τι λετε για το 4-2DMC-3(ML/MC/MR)-1;
Ή καλυτερα ο MC να γινει 2ος ST;
Ξεκινησα με το αρχικο, χανω 1-0 απο κορνερ, το γυρισα σε 3-1-2-2(aml/amr)-2 επιθεση και το γυρισα στο τελος σε 1-2
Για το 3W-4-3 βάζω 5 άμυνα στην ευθεία 2 μέσους και επίθεση από πλάγια γιατί εκεί έχω καλύτερους παίχτες 2aw-1st
εννοείς 3 st ?Quote:
συμβουλές για 3w-4-3?
ε, τότε θέλει 5 αμυντικούς , 2mc και ΄ή aml-amr-st amc-2st.
ανάλογα τι διαθέτει το κατάστημα.
θα ξεκινούσα με άμυνα , αντεπιθέσεις μακρινές πάσες.
εννοείς σαν παραλαγή του 4-4-2 nd ?Quote:
4-1-2-2-1
αυτό το παίζω με 3dc-1dmc , το ίδιο και το δικό σου.
Τελικά ξεκίνηησε αντί για 3 ST , 1AMC + 2ST,
Και άλλαξε πολλές φορές το σύστημα του στο παιχνίδι και παραλίγο να είχαμε τρεχάματα.
Ξεκίνησα με 4-51v για να δω πως πάει αλλά για να πάρω το παιχνίδι χρείαστηκε να το κάνω 3w-5-2v με πίεση ψηλά.
Γενικά αυτόν τον αντίπαλο τον πετυχαίνω πολλές φορές, δεν διεκδικεί ποτέ πρωτάθλημα αλλά είναι στις top θέσεις αλλά παίζει με τα συστήματα και στήνει σωστά την ομάδα.
Χάνει βαθμούς από εύκολες ομάδες αλλά είναι ο "φονέας των γιγάντων" χαχα
-------------------------
Σήμερα ημιτελικά τσουλού.
3n-2DMw-3n-2ST ο αντίπαλος.
Θα ξεκινήσω με παραλλαγή 4-4-2nd με πιο μπουκωμένο κέντρο μιας και είναι τρο πρώοτ ματς εκτός και θέλω να πάω λάου λάου.
Θα κατεβάσω 4-1-3n-1-1, από κέντρο.
Όποιος έχει καλύτερη ιδέα να μου πει :D
όταν πάιζει ο άλλος με DML - DMR εξετάζω τα στατιστικά τους.
Συνήθως είναι αμυντικογενείς παίκτες αυτοί , οπότε αν δεν έχουν πολλά γκολ, δεν βάζω DL-DR και δυναμώνω άλλες θέσεις (3 MC ή 2o ST ή AMC)
Thanks, έπαιξα το πρώτο ματς με 4-1-3n-1-1, από κέντρο και κέρδισα 1-3 εκτός.
Από το 10' μάλιστα έπαιζα με 10 παίκτες με αποβολή απευθείας του ST.
Συνέχισα το ίδιο σύστημα χωρίς ST με τον AMC βελάκι μπροστά.... έκανε χατ-τρικ!
το 4-1-4-1 ειναι από τα πιο ισορροπημένα κ επικίνδυνα αμυντικά συστήματα, όταν έχεις να το αντιμετωπισεις σε ενα τελικό τσαμπιονς λιγκ κ ο αντίπαλος υπολείπεται σε ποιότητα (15%) οπότε περιμένεις να παίξει άμυνα αντεπιθέσεις τι σχήματα οδηγίες προτείνετε, το να κατέβω αμυντικά κ εγώ το φοβάμαι γτ σε ανάλογες περιπτώσεις έχω τιμωρηθεί με γκολ από στημένα...η σουταρες έξω από την μεγάλη περιοχή από τα πρώτα λεπτά....
όντως το 4-1-4-1 είναι πολύ σφιχτό στην άμυνα αλλά και επικίνδυνο να φας από αντεπιθέσεις.
2-3 πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν
- βάζουμε dl-dr-1dc για άμυνα (εδώ πρέπει να είμαστε τυχεροί και να μην έχει ο άλλος κανά θηρίο st).
- 1 dmc για τις αντεπιθέσεις του και για να βοηθάει τον dc μας
- όχι επίθεση, μόνο άμυνα ή νορμάλ
Συνήθως τα συστημάτα που παίζουν από κέντρο τα κόντραρα με 3n-1-3n-2w-1.
Αρκετά πετυχημένα θα έλεγα αλλά είχα και μερικές αποτυχίες που πόνεσαν.
Φέτος απόφασισα να δοκιμάσω ακόμα πιο συντηρητικά.
3n-2DMC-2MC-2w-1.
Το δοκίμασα και με τις 2 ομάδες σε πολύ δύσκολα ματς.
Σήμερα αυτό το σύστημα μου εξασφάλισε το τσουλού με αντίπαλο +1 level.
Αν τυχόν σας ζορίζουν ακόμα τα "από το κέντρο" συστήματα δοκιμάστε το.
Μέχρι τώρα έχω 100% επιτυχία.
Το έπαιξα εναντίον 4-4-2nd και 3n-2DMR/L-2n-1-2 (στο δεύτερο βγάζοντας τα βελάκια από τους AMR/L για να παίζουν και λίγο άμυνα τα DMR/L)
Κανονικό-από τα πλάγια-ανάμικτες-αντεπιθέσεις
High pressure (μόνο στα πολύ δύσκολα ματς - Κανονικό τάκλιν -Ζώνη - χωρίς παγίδα οφσάιντ
Παίζω σήμερα τον επαναληπτικό της 1ης φάσης των Knockout του CL (ήττα 3-2 εκτός στο 1ο ματς)
Ο αντίπαλος μου είναι ομάδα με 122% Μ.Ο. ενδεκάδας (97 είμαι εγώ) και έχει αυτό το σύστημα
http://i.imgur.com/yh1zbkj.png
Εγώ σκέφτομαι να παίξω έτσι ώστε να βγαίνουν φάσεις από τα άκρα (το κύριο μου σύστημα είναι 4-1-3-2)
http://i.imgur.com/YG0aAtj.png
http://i.imgur.com/zrqmoNk.png
http://i.imgur.com/jiGz7Vp.png
Πως το κόβετε; Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
όχι οφσάιντ αν είναι καλύτερος σε ποιότητα και έχει amc.
O st του πως είναι σε σχέση με τους dc σου ?
αν έχεις κάποιον περίπου ισοδύναμο, βάλε dl-dr-1dc +2dmc
Ο st του είναι 130% και πάρα πολύ γρήγορος (224%)
Οι dc μου είναι στα 102% και 92% και σχετικά γρήγοροι (157% και 141% αντίστοιχα)
είναι θέμα ρίσκου.
δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά με 2 dmc θα του πάρεις περισσότερο κέντρο και κατοχή, και θα κρατήσουν καλύτερα τον amc που συνήθως είναι πιο επικίνδυνος από τον st (γενικά μιλάω)
ναι ξέρω, με τη λίγη εμπειρία που έχω από τον αύγουστο έχω παρατηρήσει ότι συνήθως μεγαλύτερη απειλή αποτελούν οι amr, aml, amc παρά οι επιθετικοί. σε μια σεζόν ο πρώτος μου σκόρερ ήταν το αριστερό μου εξτρέμ με 3 αστεράκια. δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά προφανώς έτσι λειτουργεί το παιχνίδι.
θα πάω με το πλάνο αυτό κι αν κάτι δεν πάει καλά θα το γυρίσω σε 2 dmc (ο παγκίτης dmc μου είναι γύρω στο 80%, γι'αυτό δεν θέλω να τον χρησιμοποιήσω από την αρχή)
(Edit: για κάποιο λόγο έβγαλε όλα τα κεφαλαία σε πεζά)
Ήρθε και η δική μου ώρα να ρωτήσω για την αντιμετώπιση του αντιπάλου μου.. Από την ομοσπονδία είναι.
Παίζει έτσι. Γκολ βάζουν οι 2 ct και το δεκάρι του απ' ότι είδα.Attachment 75238
Σκέφτομαι να παίξω έτσι ή αντί για dml και dmr, με ml και mr.Attachment 75239
Τι λέτε εσείς? :D
όχι βρε αγόρι μου, γιατί να τους χαραμίσεις σε dml-dmr θέσεις, αφου δεν σε απειλεί από τα πλάγια.
στη μέση βάλτους , ml-mr ρίξε και 2 βελάκια προς τα πάνω, για εξτρά επίθεση.
Εγω θα επαιζα ενα 4-51v ή ενα 4-1-4-1
Αν βαλεις 3dc και με τους 3St αυξανεις την πιθανοτητα να σκοραρουν σιγουρα.
Εγω θα ενισχυα την αμυνα και το κεντρο.
Μάλλον με παρακολουθεί.. χαχα Το γύρισε σε 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο... Τώρα με μπέρδεψε ο άτιμος
απότι βλέπω στο ρόστερ του, μόνο από τη μέση μπορεί να σε παίξει.
οπότε με 3dc-1dmc είσαι οκ.
απλώς μείνε άμυνα - όχι επίθεση.
αν θες, βάλε και μαν-του-μαν, ίσως και σκληρό τάκλιγκ.
μπερδεψε τον και εσυ..βαρα τον ενα 3-5-2v απο τα πλαγια.
Υγ. Γιωργο ουτε συνενοημενοι να ειμασταν ;)
οκ. ευχαριστώ παιδιά!! :d
Τελικά τον νίκησα εύκολα μέσα εξω με 3-1 και 2-0. να στε καλά παίδες.. καλή χρονιά να έχουμε.
edit. Τώρα έχω δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα.. Λεω να παίξω το κλασσικό μου 4-4-4 ή το ίδιο που έπαιξα στην ομοσπονδία! Attachment 75262
αν δεν είναι "θηρίο" ο st του, μπορείς να πάιξεις
dl-dc-dr-2dmc-2mc-aml-amr-st (ή κάποια άλλη παραλαγή μπροστά).
Είναι καλός και ο st του και οι amc,aml,amr.. το έχω για χαμένο. Δεν πιστεύω να πάρω θετικό αποτέλεσμα.
Τελικά έπαιξα 4-4-2. Σε όλα ήμουν καλύτερος, έχασα και ένα τετ α τετ, προηγήθηκα κι όλας αλλά σαν #%@# που είναι μου το έκανε 1-3. Όλη η ομάδα 7.5 και 8 απόδοση, το τέρμα μου 5.6 με 3 σουτ να τα τρώει για πλάκα. Έχει καταντήσει μεγάλη αηδία αυτό με τον τερματα. Έλεος.
Α, παρατήρησα πως είχα μπόνους 13%, και όταν μπήκαν 2 άτομα να με υποστηρίξουν έγραφε 9%. Εκεί είδα πως έπεσε και η ομάδα μου. Τι κουλό και αυτό.
edit. και το αλλο κουλό, έχω παίχτη ειδικό στα φάουλ... σε τοοοοοοσα παιχνίδια μόνο ένα έχει βάλει από φάουλ. από αντιπάλους συνέχεια τα τρώω.. Όπως και τώρα.
Τελικά μπήκε ο αντίπαλος και έπεσε το μπόνους.
7.30 το πρωί αύριο τελικό τσουλού, μην κοιμηθούμε σε καμιά αργία..
Αντίπαλος καλύτερος σχετικά 123% bs 104%
Κατεβαίνει με 3W-4-3, οι 4 σε διαμάντι.
Δεν το έχω ξαναντιμετωπίσει το σύστημα
Σκεφτόμουν 5-1DMC-1MC-2w-1
Δεν έχω κάθόλου MR/ML στην ομάδα δυστυχώς.
Άλλες προτάσεις;
Πολύ πιθανό το ματς να πάει στον αυτόματο.
Attachment 75449
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν την διάταξη και μέχρι τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.. 4 Νίκες σερί στο πρωτάθλημα.
Εννοεις να παίξω έτσι εναντίνο 3w-4-3 diamond; Είσαι τρελός;;; χαχα
κάτσε ρε συ ανέπτυξε μου τη λογική σου και δείξε μου κανένα αποτέλεσμα που έπαιξες εναντίον 3w-4-3diamond να δω στατιστικά γιατί είμαι πολύ περίεργος.
Ο αντίπαλος μου είναι δυνατότερος ξαναλέω και θα παίξει με 3ST και 1 AMC και θα παίκω χωρίς DMC και με έναν DC??
Και να κεδίσω θα είναι θέμα ρουλέτας αυτό δεν είναι counter formation για κανένα λόγο
υγ. είδα ότι έχεις κάνει και ανάλογο σχόλιο και στο αγγλικό φόρουμ.
όταν ζητάει κάποιος counter formation ζητάει έναν formation που να κοτράρει στα σημεία το αντίσοτιχο του αντιπάλου.
όχι πιο είναι το αγαπημένο σύστημα σου και ποιο χρησιμοποιείς γενικά.
Καλή αυτοκτονία να βάλεις εναν dc με τρεις st :p
edit: Εγώ θα έπαιζα 3n-1-4-2 αλλα δεν εχεις ml-mr ειπες..Μπορεις αντι για ml mr να βαλεις aml amr χωρις βελος μπροστα ομως να μαρκαρουν κ λιγο :p
Mόλις είχα παιχνίδι με αντίπαλο με αυτό το 3-4-3 που λέτε, και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά ζόρικο. ευτυχώς το πήρα το παιχνίδι με μισό μηδέν. Οι δυο πλάγιοι μου έχουν βελάκι μπροστά και ο ένας mc βελάκι πίσω.
Παραθέτω φώτο.
Attachment 75460Attachment 75461Attachment 75462
Λοιπόν κατάφερα να μπω στο ματς στο 30'.
0-0 με το 5-1DMC-1MC-2w-1ο αντίπαλος πολυ περισσοτερα σουτ αλλα οχι στην εστία, αλλα το ματς κυλουσε να το κερδισει.
Ευτυχως μπηκα γιατι αλλαξε το συστημα και εβγαλε ενα st και το εκανε amc, κατι που με βοηθησε γιατι εστησα πιο ορθολογικο συστημα και εβαλα ενα dc σαν dmc.
Εκει αλλαξε εντελως η εικονα του παιχνιδιού, του οηρα Το κέντρο σταματησε να κανει φάσεις, εγω εβγαζα οερισσοτερα περισσότερα σουτ απο πριν και κερδισα 2-0.
Ωραιος τακτικα τελικός, πολυ το χάρηκα
Για πείτε γνώμες.. Τι παίζουμε με αυτόν?? Παντού καλυμμένος είναι. χαχαχα Attachment 75919
Κοίταξε αρχικά αν αυτός δεν αλλάξει τους τιμωρημένους παίκτες του θα έχει πρόβλημα, Επίσης η τακτική του μου φαίνεται περίεργη... Θα μπορούσες να παίξεις 4-2-3-2 κατά την γνώμη μου... Τώρα θα σε γελάσω... Έτσι όπως τα έκανε αυτός σαν τσίρκο φαίνεται χαχαχαχαχα...
καλή τύχη αδερφέ!!!!
signed
Rafael/Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
4-5-1v θα επελεγα.
Εχει πολυθεσιτες, ισως να αλλαξει το συστημα τελευται στιγμη ή και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιού.
Μεινε σταθερος στο συστημα σου.
4 αμυντικοι και ενα αμυντικο χαφ είναι αδιαπραγματευτο.
Οπως και το να παιξεις απο πλαγια αφου εχει 3dc και dmc.
Αν δεν εχεις ακραιους βαζεις mr/ml
Ομολογώ τέτοιο σύστημα πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω.. Μπα δεν το αλλάζει. Έτσι τα παίζει.
Έτσι θα κατεβώ και ότι γίνει.
Attachment 75923Attachment 75924