εγω παντως θα κατεβαινα με 3w-1-5-1 αμυνα αντεπ μακρινες πλαγια ηπιο κανονικο ζωνη και αν θελεις να το κανεις
πιο επιθετικο πρωθησε τους 2 ακραιους κατα την διαρκεια του ματς
Printable View
Καλημέρα παίδες. Τελικά έπαιξα έτσι και κέρδισα 2-1. Μπορούσα να βάλω ακόμα ένα αλλά έπαιζε με τεχνητό οφσάιτ αυτός και έβγαιναν συνέχεια οι δικοί μου!Attachment 75925
Την νοοτροπία βάλτην επιθετική για αρχή, στην συνέχεια του ματς την αλλάζεις. Δεν είναι τίποτα... Εγώ εστίαση πάσας βάζω στα πλάγια, στυλ τάκλιν βάζω χαλαρό(για αποφυγή καρτών και τιμωριών) και χρήση τεχνητού οφσάιντ βάλτο ναι.
Καλή επιτυχία !!!! <3
Signed
Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
Μια χαρά το σύστημα θα διαφωνήσω με μερικές τεχνικές.
1. από την στιγμή που είχε dmc καλύτερα να έπαιζες με mixed μπαλιές και όχι αποκλεισιτκά μακρινές.
2. προσωπικά ξεκινάω πάντα το παιχνίδι με normal και όχι αμυντικά. ειδικά αυτή την σεζόν αμυτνικά δεν μου βγαίνει καθόλου.
3. δεν χρησιμοποιώ ποτέ man-to-man αλλά ζώνη.
Συγχαρητήρια για τη νίκη
τα τάκλιγκ και το οφσάιντ είναι απρόβλεπτα.
Άλλες φορές τα υπολογίζει το παιχνίδι, άλλες όχι.
Μη νομίζεις, αμυντικά δεν παίζω σχεδόν ποτέ και με μακρινές πάσες. Είχα και στην ομοσπονδία αντίπαλο με τέτοιο σύστημα. Και εκεί δυο στις δυο νίκες είχα. Και ακόμα πιο εύκολα. Με εκείνον δεν έπαιξα αμυντικά γιατί δεν είχε τόσο καλή ομάδα.
Man to man δυο αγώνες έπαιξα και δεν μου άρεσε, από τότε δεν το έχω ξανά βάλει!
Ευχαριστώ!
Πώς θα το αντιμετωπιζατε?
Όταν έχεις καλύτερη ομάδα και παίξεις το ιδιο σύστημα με τον αντίπαλο εγγυάται τη νίκη?Attachment 76654
Αν παιξεις το ιδιο συστημα με καλυτερη ομαδα απλως εγγυαται οτι θα ειναι κλειστό το ματς και θα κριθει στα σημεία. Αλλα αυτο μπορει να μην σου φερει το αποτελεσμα που θες.
Το παραπανω συστημα θα το αντιμετώπιζα με 3wide-2dmc-1mc-3AMw-1
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Ειναι για τον τελικο κυπελλου αυριο
Να κανω focus δεξια που δεν εχει DL? και να βαλω πισω βελακι στον DR μου επειδη εχει 2 αριστερα χαφ?
Attachment 76659
Ποτε δεν παιζω επίθεση μονο απο μία πλευρά, θα επαιζα και απο τις 2. Ουτως η αλλως εχει 3 κεντρικους ανετα καποιος θα τραβιέται προς τα πλαγια να μαρκαρει.
Επειδη δεν εχει καθολου αμυντικα χαφ θα εβαζα mixed για να βαλω και τον amc μεσα στο παιχνίδι
Τωρα με τα βελακια ειναι διφορουμενες οι απόψεις. Εγω φετος χρησιμοποιώ τους πλάγιους αμυντικους με βελακια μπροστά γιατί υπάρχει η λογικη ότι βγαίνουν πιο γρήγορα στην μπάλα οταν αμύνονται. Επιθετική αμυνα δλδ. Μου εχει παει καλα μεχρι τωρα.
Επισης ξεκινα με low pressure οπως το χεις αλλα δευτερο ημιχρονο που θα εχεις κρατησει δυναμεις μπορεις να το γυρίσεις σε high.
Το κανω συχνα σε δυσκολα ματς ειτε για να κρατησω το σκορ ειτε για να πιεσω για παραπανω γκολ
Σωραιος! Θα πάω με mixed και μάλλον χωρίς βελάκια. Ίσως κόκκινα στα εξτρέμ.
Στα πλάγια μπακ βάζω κόκκινα όταν ο αντίπαλος δεν έχει εξτρέμ.
Τώρα για μέσα στο παιχνίδι που είπες να ρωτήσω κάτι και για τα μπόνους.
Συνήθως επιλέγω κατοχή και ανάλογα πως πάει το ματς επίθεση/αμυνα. Το condition δεν έχω καταλάβει αν ανεβάζει την αποδοση ή κάνει συντήρηση δυνάμεων
συμφωνώ με όλα αυτά που λέει ο Clover.
To condition διατηρεί περισσότερο την κατάσταση.
Δηλ. όταν τελειώσει ένας αγώνας, δεν σημαίνει ότι οι παίκτες σου έχασαν λιγότερη ενέργεια, αλλα΄ότι προς το τέλος του αγώνα, όταν πέφτει η κατάσταση των παικτών και αυτό μειώνει την απόδοσή τους λόγω κούρασης, αυ΄τος ο παράγοντας μειώνεται.
Δεν είναι ορατό, απλά μετράει με κάποιο τρόπο στους υπολογισμούς που κάνει το παιχνίδι.
Πρακτικά, μπορεί να σου δωσει κάποια γκολ προς το τέλος του αγώνα (ή απλά βέβαια περισσότερες ευκαιρίες οι οποίες όμως μπορεί να μην γίνουν γκολ).
Σπάνια το χρησιμοποιώ.
Υποθέτω ότι αν πάει ένα ματς σε παράταση, μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.
πως πήγε ο τελικός avg?
Καλησπέρα! Μολις τελειωσε και κερδισα 6-2 αν και εδειχνε 6-1 για καποιο λογο
Ο αντιπαλος μανατζερ αργησε να μπει. Αρχικα ειχα 14-15% μπονους και υστερα εγινε 10.
Πηρε 2 κοκκινες αλλά πιστευω οτι το συστημα δουλεψε αρκετα
Attachment 76728
Ευχαριστω για τις συμβουλες!
3dc - 1 - 3w - 1 - 2 , σταυρός
Παίζω με τέτοιο αντίπαλο στο κύπελλο, ίδια ποιότητα.
Πρωτο παιχνιδι εκτος 1-1 παιζοντας 4-5-1v αλλα ειχε καλυτερα στατιστικα δεν νιωθω οτι κοντραριστηκε.
Ιδεες;
Σκεφτομουν για ενα 3DC-3DMw-1-2w-1 , αλλα δεν το εχω παιξει ποτε.
αυτο το συστημα το παιζω συχνα
Attachment 77555
επαιζα εναντιον ενος πιο δυνατου αντιπαλου σε αγωνα ομπσπονδιας ηρθα 1-1 αλλα δεν μπορουσε να μου κανει φαση
με λιγη τυχη θα τον ειχα κερδισει αμυνα +αντεπιθ+κοντινες χαμηλη πιεση κοκ βελη ακραιους aml,amr, μπλε κεντρικος dc καιdmc
Attachment 77561
Το έπαιξα, πήγε καλά και με τεράστια ποσοστά κατοχής.
Ήταν επαναληπτικός 1-1, τελικά έφαγα στημένη (κόντρα τείχος) στο 85' , ισοφάρισε και πήγαμε στα πέναλτι όπου έχασα.
Τον έπαιξα και ένα φιλικό τον τύπο επειδή τυχαίνει να είνα και στην ομοσπονδία μου (και +1 λεβελ)
Στο φιλικό το έπαιξα επίθεση με high pressure μετά απο κάποιο σημείο και τον πάτησα κάτω.
Τώρα επειδή ήταν προημιτελικά δεν ήθελα να ρισκάρω με επίθεση.. τελικά το πλήρωσα στο τέλος.
Η αδικία του κυπέλλου πάντως επαναλαμβάνεται.
Επειδή όπως είπα είναι στην ομοσπονδία μου παρακολουθώ την εξέλιξη του.
Οκ εγώ ξεκίνησα την χρονιά σαν 6* και κάτι και τώρα είμαι 7αστερος.
Αυτός 5άστερος και έχει γίνει 6 κάτι ... (στο λεβελ του)
Αλλά επειδή είναι λέβελ παραπάνω είναι 7 αστερια και κατι
Κοινω με τα μισα έξοδα... με τον μισο κοπο... έφτιαξε μια ομαδα καλύτερη απο μενα για το κυπελλο.
Δεν εχω προβλημα να κληρωνει ιδιες ποιοτητες αλλα θα επρεπε να κληρωνει απο ιδιο επιπεδο..
Προημιτελικά Super League και αύριο παίζω με τον Τραγικό , ένα επίπεδο πάνω.
Αυτόνα πως τον παίζουμε τώρα ? ε?
Attachment 78022
https://www.youtube.com/watch?v=CO-RKFydbOI
lol
Αχαχαχαχ τραγικο σύστημα....:p
Παιζει οντως ετσι τα παιχνίδια ή προσπαθει να σε τρολαρει.?
Βεβαια βλεπω δεν εχει παικτες για να παιξει αλλο σύστημα απλα προσπαθει να τους βαλει στις φυσικες θεσεις ολους
Τι να πω.. 4-2-2-1-1 ολα κεντρο;
442nd?
Μαλλον το δεύτερο ωστε ο αλγοριθμος να υπολογισει ενα ισορροπημενο καλο συστημα εναντιον μιας μαλακιας
ναι, δεν έχει άλλους αμυντικούς εκτός αν βάλει εκτός θέσης.
Για πλάκα θα τον έπαιζα αλλά το θέμα είναι ότι
- είναι σχεδόν 1 * πάνω στην ποιότητα
- μυρίζει τρολ το πράγμα
- πως βρέθηκε αυτός στους τοπ8 ?
όλα καλα πήγαν, δεν ξέρω τι σοι ομάδα ειναι αυτή
Attachment 78089
Δλδ αυτος εφτασε στους 8 παιζοντας ετσι.. η χρονια του τρολαρισματος ειναι μου φαίνεται
Nik νομίζω το λέει το όνομα της ομάδας τι είδους ομάδα είναι χαχαχαχα
αν και ανώτερος ο άλλος, λογικό το αποτέλεσμα.
Για βάλε κανένα προηγούμενο του αγώνα, πως έφθασε ώς εδώ δηλαδή, παίζοντας έτσι :confused:
και βλέπω έχει DMC 7* και δεν τον βάζει.
και άντε στο πρω να θέλει να μείνει επίπεδο πες, το NIVEA γιατί να μην το χτυπήσει ?
να και ο Τραγικός
Στον προηγούμενο γύρο νίκησε τον ΠΑΟΚ δύο φορές με το ίδιο σκορ.
1 αστέρι κάτω ο ΠΑΟΚ αλλά με κανονικό σχήμα
Attachment 78160
Attachment 78161
Attachment 78162
οι δύο οι st του τι σκατ... κάνανε χωρίς αντίπαλο dc χαχαχα
επαναληπτικός με τον Tragikos, σήμερα στις 5 η ώρα.
Είχα πέσει για ύπνο εγώ
Attachment 78193
δεν περιγράφω άλλο :p
Αντιμετωπιζω αυριο αυτον τον τυπο για το πρωταθλημα ο οποιος ειναι πρωτος και αηττητος και παιζει μονιμα 4-3w-1-2
Attachment 79230Attachment 79231
Ποιοτικα ειμαι λιγο καλυτερος του,αλλα το 4-3w-1-2 ειναι απ'οσο εχω διαβασει ενα δυσκολοκαταβλητο συστημα.
Σκεφτομαι να κατεβω ετσι.Θεωρω οτι σημαντικο ρολο μπορει να παιξει ο AMC μου,γιατι αυτος παιζει χωρις DMC.Εχει βεβαια 2 DC απεναντι σε 2 δικους μου επιθιτικογενεις.Πολυ μεγαλη δουλεια για την ομαδα του,κανει ο ML του που μαλλον ειναι απο τον κυνηγο.
Attachment 79232 Attachment 79233
Θα με βοηθουσαν οι αποψεις σας.
Θα σου προτείνω να παίξεις έτσι και πάρε και την απόδειξη. Ο αγώνας έγινε ψες το πρωί.
Attachment 79234Attachment 79235Attachment 79236
Ξεκινάς με bonus κατοχής, μόλις τελειώσει καπάκι άλλο ένα, στη συνέχεια το αφήνεις δίχως bonus (εκεί θα βάλεις γκόλ 100%), στη συνέχεια ξανά κατοχή στο 60 περίπου και ότι μείνει το τελειώνεις με φυσική κατάσταση. Οχι επίθεση, άμυνα αν θες κατά την κρίση σου στο τέλος αν και το σύστημα είναι αμυντικογενές και δεν τρώει εύκολα γκόλ. Σου έβαλα το πιο προσιτό σύστημα σε αυτό που σε παίζει γιατί οι αγώνες που έχω με το 4-3-1-2 έχουν πολλά τεμάχια και οι αντίπαλοι είναι μικρότεροί μου, θα το αντιμετωπίσει 100%
Δύο είναι οι τρόποι που το αντιμετωπίζω με επιτυχία
1) 4-5-1V με μεικτή εστίαση και κοντινές πάσες. τον Dmc και τους DC κάτω βέλος
2) 3N-1-2-3W-1 από τα πλάγια, επίθεση χωρίς αντεπιθέσεις
Volos το σύστημα σου δεν είναι κακό.
και του Γιάννη είναι οκ απλώς θα διαφωνήσω λίγο στο αντεπιθέσεις-κοντινές πάσες.
Νομίζω ότι οι κοντινές πάσες μπορεί να "κόψουν" λίγο από τις ευκαιρίες για αντεπίθεση.
Γιατί όχι μεικτές ?
Δεν βάζω αμυντική νοοτροπία αλλά κανονική. Με τις κοντινές πάσες έχεις πλήρως τον έλεγχο και ο αντίπαλος σου κάνει λίγες φάσεις. Κάτι σαν το τικι τάκα της Μπάρτσα
βασικά για του dragonomicon έλεγα.
Ναι, εσένα έχει αυτή την λογική.
Οπως ξέρετε κάθε σεζόν οι οδηγείες διαφέρουν και τα δεδομένα αλλάζουν. Οι κοντινές πάσες εξασφαλίζουν τη μη απώλεια μπάλας εύκολα στις επιθέσεις σου, οι αντεπιθέσεις είναι αντεπιθέσεις είτε με κοντινές είτε με μακρινές, εξ άλλου όπως το βλέπω εγώ σαν παίχτης οι κοντινές είναι πιο προσιτές στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων γιατί όλα ξεκινάνε απο κοψίματα στην άμυνα και το κέντρο. . Οι μεικτές πολλές φορές σε οδηγούν σε αντεπιθέσεις του άλλου, γιαυτό τις αποκλέιω απο το παιχνίδι μου. Επίσης μετά απο μερικά τεστ διαπίστωσα οτι αυτή τη σεζόν οι κοντινές πάνε γάντι.... Πάντα απο δική μου σκοπιά έτσι! Επίσης έχω ποστάρει τι έχει γίνει μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα για τη συμπεριφορά του.
Κι εγώ έχω βγάλει πολλές φορές αντεπιθέσεις με κοντινές μπαλιές αν και κατά 95% χρησιμοποιώ το default μικτές..
Επίσης όταν/αν παίζεις defensive συνήθως η μπάλα στην αντεπίθεση δεν πάει με μακρινή μπαλιά.
Την παίρνει κάποιος πλάγιος και την κουβαλάει στα αντίπαλα καρέ (τουλάχιστον η γραφική απεικόνιση που μπορεί και να μην είναι καθόλου ενδεικτική)
Έχει βάση αυτό που λέει ο dragonomicon αλλά δεν έχω πειραματιστεί πολύ για να βγάλω συμπεράσματα μιας και όπως είπα πάω πάντα με μικτές
H αλήθεια είναι οτι στην αρχή και εγώ είχα το ίδιο δίλλημα με εσένα όσον αφορά τις μεικτές, μετά από σεζόν παιχνιδιών όμως διαπίστωσα οτι οι μεικτές μπαλιές έχουν πολλά κενά στο χορτάρι, πρώτο και σημαντικότερο τρως αντεπιθέσεις πολύ πιο συχνά, μετά είναι αυτό που πολύ σωστά λέει ο clover το οτι στο defensive style οι μακρινές είναι νούλα στην κλέβουν μέχρι να καταλάβεις τι έγινε... Πολλές αντεπιθέσεις πήγαν στο βρόντο ετσι. Ενω με τις κοντινές και άμα η προπόνηση σου εμπεριέχει πολύ ΚΟΡΟΙΔΟ μέσα τους έχεις κάνει γιογιο. Πιστεύω ακράδαντα οτι οι κοντινές είναι μανούλα.
Έχω γράψει σε διάφορα post ότι καλό είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε το ίδιο σύστημα με του αντίπαλου, ιδιαίτερα αν είμαστε ενεργοί και έχουμε δυνατότερη ομάδα.
Έχοντας το ίδιο σύστημα, δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα πάει να κάνει τους υπολογισμούς βάση της δυναμικότητας των ομάδων αλλά μάλλον θα πάει περισσότερο προς το ζάρι, 50-50.
Παίζοντας με αντίπαλο θηρίο στις ομοσπονδίες.
και οι δύο με 4-5-1 V, εγώ αρκετά πιο αδύναμος, έφερα 0-0 στο 1ο ματς και νίκησα στο 2ο
Attachment 83068
Attachment 83069
Attachment 83070
Καλησπερα παιδια εγω παιζω ενα καπως διαφορετικο συστημα... με καλυτερους αντιπαλους παιζω αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet και με χειροτερους αντιπαλους αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη και αμα γινεται να κανω κατι καλυτερο?