-
γμτ γιατι σε μενα !!! νικησα 3-2 , επαιζε ανοιχτο ρομβο και εγω 3 wide - 2dmc-2mc-2aml-r-st καπου στο μεσον τρωει κοκκινη ο dmc του το παει απο το εντρο βαζω 3 γκολακια και μετα κολλησα πισω . και στο ογδοντα μου βαζει γκολ απο κορνερ , και στην τελευταία φαση απο μια οργανωμεη επιθεση τρωω και το 2 ................ αχααχαχ παεει τοκυπελλο εκανε φτεραααααα
-
σου είπα, πάρε παίκτες με "κεφαλιές" και "τείχος" για τα στημένα.
-
Τι να κανω ειχε και ειδικο στα φαουλ και στα κορνερ , δε βρισκω κανενα με τειχος .....
-
Επόμεη σεζόν θα πάρω κι εγώ ένα για κεφαλιές. Πάντως αυτό με τον άνθρωπο-τείχος είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Όλα τα φάουλ για απευθείας εκτέλεση πάνε πάνω του. (βγαίνει και η ανάλογη ένδειξη). Δεν θυμάμαι την τελευταό φορά που έφαγα απευθείας... Μαγνήτης ο άνθρωπας.
Από κόρνερ τρώω όμως, άρα θα χρειαστώ κι εγώ κεφαλιές όπωσδήποτε.
-
αμα παρεις κεφαλιες θα τρως παλι γκολ αλλα πιο σπανια ,, ην νομιζεις οτι δε θα φας κανενα ...
-
Αύριο παίζω ημιτελικά κυπέλλου 1st leg με ισάξιο (και λίγο καλύτερο, 109 vs 110 q) αντίπαλο.
Το ματς δυστυχώς είναι 3 το ξημέρωμα, άρα στήνω σήμερα ομάδα και κάνω και έναν σταυρό και ένα ευχέλαιο.
Είχα ετοιμάσει το 3-5-2v και άρχισα να κοιτάω τα προηγούμενα ματς του αντιπάλου του.
Τα πλάγια του μπακ παίρνουν απίστευτες βαθμολογίες και βλέπω και σκορ και ασιστ.
Κάτι μου λέει ότι τους έχει βελάκια μπροστά...
Σκέφτομαι να προτιμήσω 4-5-1v να ασφαλίσω σίγουρα τις πλευρές.
Οι επιθετικοί του παίζουν μέτρια, από την άλλη ο AMC φαίνεται καλός performer αλλά ελπίζω να τον κλείσει ο DMC μου.
Καμία άποψη;
-
1 Attachment(s)
Δυστυχώς το 4-5-1v πάτωσε πανηγυρικά.
"The rival had a really good match" στο report μετά το ματς.
0-3 στην έδρα μου.
Είχα βάλει και βελάκια σε DCs και DMC τρομάρα μου.
Από DMC και μπροστά το rating των παικτών μου ήταν συμπαθέστατο, οι αμυντικοί 6.1 - 5.6 - 6.0 - 6.1 (!!)
3-5-2v λοιπόν στην ρεβάνς.
Attachment 71265
-
Θα σου συνιστούσα και το στενό διαμάντι, ακόμη και το ίδιο σύστημα με τον αντίπαλο αν έχεις ανώτερη ποιότητα ομάδας
-
Με το στενό διαμάντι όμως η άμυνα μου θα ήταν ακριβώς ιδια με το 4-5-1v που ηταν και ο αδύναμος κρίκος.
Ο αντίπαλος είναι ελαφρώς καλύτερος, ισάξιοι είμαστε.
Σκεφτόμουν να κανω μια παραλλαγή να παιξω 3n-1-2-3w-1
-
Μπα, αν είναι παρόν ο μάνατζερ (ιδίως σε παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδες), είναι άλλο εντελώς παιχνίδι.