Εδώ θα σας δώσω ένα παράδειγμα, όχι μόνο για το αντι-σύστημα αλλά για να καταλάβουμε καλύτερα το παιχνίδι.
Την διαφορά ενός τρολαρίσματος από το λάθος στήσιμο της ομάδας.
Εδώ μια ομάδα από το πρωτάθλημα μου που έχει εξαιρετική ποιότητα και είναι ο κυριότερος ανταγωνιιστής μου στο φετινό πρω, lv18.
Ο αντίπαλος αδύναμη ομάδα αλλά παίζει με 3 ST και λόγω ποιότητας, το πιθανότερο να παίζει με άμυνα και αντεπιθέσεις.
Ο ανταγωνιστής μου, με ανώτερη ποιότητα, εκτός του ότι στήνει την ομάδα με αδύναμα σημεία (2dc vs 3ST, 1 MC vs 3MC), σίγουρα βάζει και επιθετική νοοτροπία.
Οι επιθετικοί του πέφτουν πάνε σε ένα φορμαρισμένο αμυντικό του αντιπάλου, ενώ ένας από τους 3 ST του αδύναμου, βρίσκεται σε καλή μέρα και σκοράρει.
Click image for larger version. 

Name:	vs 3 ST 1 Tansin.jpg 
Views:	160 
Size:	76.6 KB 
ID:	62796

Εγώ έπαιξα σήμερα με αυτήν την αδύναμη ομάδα. Ενισχύω το κέντρο της άμυνας και βάζω νοοτροπία αμυντική με αντεπιθέσεις.
Έτσι κράτησα τον αντίπαλο και στις αντεπιθέσεις αν και συνολικά είχα λίγα σουτ, η ποιότητα των παικτών μου είχε καλύτερη αποτελεσματικότητα.
Να θυμάστε, η ανώτερη ποιότητα δεν είναι το παν και όλα τα περίεργα απότελέσματα δεν είναι τρολαρίσματα.
Click image for larger version. 

Name:	vs 3 ST 1 Tansin 2.jpg 
Views:	161 
Size:	79.1 KB 
ID:	62797