Ωραιος, νομιζω και το 4411 ειναι καλο αν εχεις mr/ml
Εγω δεν εχω αρα δεν εχω δοκιμάσει 4αδα στη μεση γιαυτο και παω με το 423w1
Ωραιος, νομιζω και το 4411 ειναι καλο αν εχεις mr/ml
Εγω δεν εχω αρα δεν εχω δοκιμάσει 4αδα στη μεση γιαυτο και παω με το 423w1
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
Στους 16 του ch.l αντιμετώπισα ισοδύναμο αντίπαλο που παιζει 4-4-2. Στο πρωτο ματς στην έδρα μου τον έπαιξα 3Ν-1-4-1-1 , παρόντες και οι 2.Παρότι είχα την κατοχή και αρκετά περισσότερα σουτ , έχασα 1-2 .Καποα στιγμή το γύρισα σε 3Ν-1-2-3w-1 και απλά μείωσα .Μου είχε αποδώσει αρκετες φορές απεναντι στο 4-4-2. Σημερα στον επαναληπτικό , ήθελα νίκη με 2 γκολ διαφορά . Επαιξα με 4-2-3w-1 , και τον νικησα 0-2 καθαρά .Παλι ημασταν παρόντες και οι 2.Ξεκίνησα νορμαλ νοοτροπία , με το μπονους της επίθεσης .Στο 35 περίπου και με το ματς στο 0-0 , εβαλα εντονη πίεση , και σκληρό τακλινγκ .Οι βαθμολογίες αρχισαν να ανεβαίνουν σταδιακά , και το ίδιο και οι ευκαιρίες και ήρθαν και τα γκολ , με πολύ καλά στατιστικά .
εγώ πάντως συνεχίζω ακόμα και τώρα με v και σπάνια θα συναντήσω πρόβλημα. θα είναι απίθανο ή θα γίνει κάτι κουλό για να μην κερδίσω
Συγχαρητήρια! Κι εγώ παίζω με μια μίξη αυτών των 2 αποκλειστικά πλεον με το 442.
Η αλήθεια είναι οτι με δυνατότερους μου βγαίνει και το 451ν αλλά έχω την εντύπωση οτι το 423w1 πλεον είναι καλύτερο counter.
Γενικα πρέπει να κουμπωσει το σύστημα και στους παίκτες. Δεν σημαίνει οτι οτι λειτουργεί στον ενα θα λειτουργεί εξίσου και στους άλλους.
Πάντως εμένα πλεον το 442 σαν σύστημα σταμάτησε να με φοβίζει. Ισά ίσα χαίρομαι να το αντιμεωπιζω.
Θα έχω κι εγώ τελικό εναντιον 442, για να δούμε πως θα παει
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
Ρεβανς κυπέλλου στην έδρα μου εναντίον 442, το οποίο αντιμετωπίζω με επιτυχία παίζοντας 4-2-3w-1 (βλ.παραπάνω).
Ωστόσο, στο 1ο παιχνίδι έχασα 2-0 με τα στατιστικά του παιχνιδιού παρακάτω (ο αντίπαλος με την άσπρη μπάρα):
Ο αντίπαλος είναι +1 level, ~8% καλύτερος και στο 1ο παιχνίδι active.
Τι προτείνετε για τακτικές οδηγίες;
Last edited by dsio; 07-03-2017 at 12:30 PM.
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα.Ο αντίπαλος είναι +1 level, ~8% καλύτερος και στο 1ο παιχνίδι active.
Τι προτείνετε για τακτικές οδηγίες;
Απλά οι επιθετικοί σου δεν σκόραραν, δεν βοήθησε και το ζάρι.
Ισως με κάποιες άλλες οδηγίες.
Τι οδηγίες είχες ?
Νομίζω ξεκίνησα down both flanks, defensive, long, counter on μέχρι το ημίχρονο (0-0).
Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου (μέχρι το 55' αν δεν κάνω λάθος) έγινε πολύ γρήγορα το 2-0 (δεν πρόλαβα να αντιδράσω στο 1-0) και το γύρισα σε attacking, short, counter off, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Ίσως κάτι άλλαξε στις οδηγίες ο αντίπαλος, όχι όμως στη διάταξή του.
Last edited by dsio; 07-03-2017 at 01:16 PM.
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
ίσως να έφεραν κακό αποτέλεσμα οι αντεπιθέσεις/ μακρινές πάσες.
πήγαινέ το κανονικά.
ή αν θες να πας επιθετικά για ανατροπή, βάλε 4-3 mc-1amc-2st, από την αρχή επίθεση από την μέση.
2-0 είναι δύσκολο.
ή θα πας με επίθεση όπως λέει ο φίλος, με έντονη πίεση και μτμ (και φουλ μπόνους) ή θα αρχίσεις με άμυνα αντεπιθέσεις μεσαίες πάσες όμως,
και θα περιμένεις να δεις πως πάει.
Αν δεν βάλεις γκολ στο 1ο ημίχρονο, γύρνα το σε έντονη επίθεση.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Στο άμυνα αντεπιθέσεις με το ίδιο σύστημα που προτείνει ο Ποσειδώνας ή με αυτό που έπαιξα στο 1ο παιχνιδι;
Στο ίδιο πνεύμα, "μεσαίες" πάσες εννοείς πάσες από το κέντρο για το 4-3n-1-2, αλλά τι τύπου ή mixed από τα πλάγια για το 4-2-3w-1;
Το ρωτάω γιατί το 4-2-3w-1 είναι γενικά καλο σύστημα εναντίον του 442.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown