Results 1 to 10 of 52
Like Tree29Likes

Thread: το 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Εγω το ξεκιναω με 423w1

Βελάκια πισω σε mc dc.
    Βελάκια μπροστα σε amw.

Αν και φαινεται επιθετικο συστημα το παιζω με def ή normal.
    Συνηθως ξεκιναω αμυντικα και παντα βγαινει γκολ αρα συνεχζω ετσι. Προς το τελος αν θες να διατηρησεις σκορ μπορεις να γυρισεις τον ac σε dmc να γινει 451v
    dsio and Nick Lizas like this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Εγω το ξεκιναω με 423w1

Βελάκια πισω σε mc dc.
    Βελάκια μπροστα σε amw.

Αν και φαινεται επιθετικο συστημα το παιζω με def ή normal.
    Συνηθως ξεκιναω αμυντικα και παντα βγαινει γκολ αρα συνεχζω ετσι. Προς το τελος αν θες να διατηρησεις σκορ μπορεις να γυρισεις τον ac σε dmc να γινει 451v
    με την δευτερη ομαδα τα παμε καλα στο κυπελλο αν και υπαρχουν μονο τουρκοι δυο ειμασταν ελληνες ο ενας αποκλειστηκε και εχω μεινει μονο εγω
    επαιζα σημερα με εναν πολυ δυνατοτερο απο εμενα παιζει το κλασικο 4-4-2 στο πρωτο παιχνιδι εκτος εδρας τον επαιξα με το 3n-4-1-2 το συστημα που συνυθως παιζω προηγηθηκα 2-0 αλλα με ισοφαρισε 2-2 και αρχισα να αισθανομε την πιεση του πιο δυνατου ηρθαμε τελικα 2-2 αλλα αισθανομουν οτι αν παιξω ετσι στην εδρα μου θα με αποκλεισει λοιπον clover χρησιμοποιησα το δικο σου αντιδοτο 4-2-3w-1 με τα βελακια οπως ειπες προηγηθηκα 1-0 με ισοφαριζει 1-1 βαζω και δευτερο γκολ και βλεπω να μου επιτιθεται απο το κεντρο με πολλη πιεση ,κατι αλλαξε λεω ,βγαζω αμεσως τον amc και βαζω dmc το γυριζω σε 4-5-1v με μακρινες
    πασες και αλλαζω και παιζω απο αριστερη πτερυγα μονο, γιατι ο aml μου για καποιο λογω επαιζε σαν δαιμονισμενος, εβαλα και μπλε βελη σε ολη την αμυνα εκτος του αριστερου μπακ του εβαλα κοκινο να βοηθαει τον aml ,οι δυο μεσοι και αυτοι μπλε οπως τους ειχα απο την αρχη ,ε αυτο ηταν ο aml πεταξε αλλα δυο γκολ ειχε βαλει και ενα στην αρχη 4-1 πανυγυρικη προκριση,πιστευω το συστημα σου δουλευει καλα αλλα οπως ολα τα συστηματα εαν δεν ημουνα παρων να κανω τις αλλαγες αυτες θα ειχα χασει και ο τουρκος παρων και στα δυο παιχνιδια,αλλα γενικα πιστευω οτι για να κερδισεις το 4-4-2 ειναι ενας συνδυασμος των 2 συστηματων 4-2-3w-1 και 4-5-1v αυτα απο την εμπειρια αντιμετωπιζωντας ενα πολυ δυνατο αντιπαλο που απο οτι φαινοταν ηξερε να παιζει καλα το 4-4-2
    το 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_333.jpgτο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_334.jpgτο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_335.jpg
    Cloverfield likes this.