Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
Like Tree5Likes

Thread: Αντιμετωπιση 4-1-4-1.Βοηθεια

Rookie
    Ναι σωστά +1 dmc.Εχεις δίκιο .Θα αφησω χωρις βελη τα dl-dr μου και τον dmc.Nα μην βαλω κοκκινα στους aml amr ? Mπλε λεω να βαλω στον μοναδικο μου dc. Δυστυχώς ο καλός μου dmc δεν ειναι ουτε mc, oυτε dc.

Θα ξεκινησω νορμαλ με το μπονους της επιθεσης .Πασες μεικτες ή κοντινές ? εχει 6 πισω ....

Και ποια η γνωμη σου για να προσθεσω amc στη θεση του ενος mc ? Nα παιξω δηλ. 3w-1dmc-2mc-3-1 ? απο οτι ειδα και σε παλιότερο thread ,eείχε πιασει σε ενα φίλο του φόρουμ.Ο amc απασχολουσε τους 2 dmc του και αφηνε μεγαλυτερο χωρο δρασης για τα aml-amr .
    Eναλλακτικα θα μπορουσα να βαλω κοκκινο βελακι και στον 1 απο τους 3 mc ?

Sorry για τις πολλες λεπτομερειες ....

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Nα μην βαλω κοκκινα στους aml amr ?
    σου είπα, θα περίμενα στην εξέλιξη του αγώνα

Mπλε λεω να βαλω στον μοναδικο μου dc
    συμφωνώ

Και ποια η γνωμη σου για να προσθεσω amc στη θεση του ενος mc ? Nα παιξω δηλ. 3w-1dmc-2mc-3-1 ? απο οτι ειδα και σε παλιότερο thread ,eείχε πιασει σε ενα φίλο του φόρουμ.Ο amc απασχολουσε τους 2 dmc του και αφηνε μεγαλυτερο χωρο δρασης για τα aml-amr
    μπορεί να βοηθήσει, μπορεί και απλώς να ¨"καρφωθεί" εκεί ανάμεσα τους.

Δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα λειτουργήσει το υπολογιστικό του παιχνιδιού.
    Κάθε φορά λειτουργεί διαφορετικά.

Απλά ξεκινάς με κάποιες βασικές αρχές και αν στην ξέλιξη του αγώνα δεν σου βγαίνει, κάνεις αλλαγές.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    To πήρα το ματσάκι με 4-1 .Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την ανταλληγή απόψεων .
    Για οσους ενδιαφέρονται : Kατοχή 68%-32%
    συν.σουτ 20-10
    Πασες 89%-84%
    Ξεκίνησα νορμάλ με μπονους επίθεσης ,Το ματς πηγε 2-0 στο 22' ,μειωσε σε 2-1 στο 30' , και μετά το γύρισα σε επίθεση .Στο Β'ημιχρονο ,εβαλα βελακια κοκκινα στους amr-aml και μετα το 60 προώθησα και τον εναν από τους 3 mc, σε θέση amc .Μπήκαν έτσι και τα άλλα δύο και πάμε για τον επαναληπτικό ....
    nikolgiorgos likes this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12