Results 1 to 10 of 27
Like Tree5Likes

Thread: Παίζω ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ αύριο, προτάσεις καλοδεχούμενες

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    το λαθος που ειχα κανει ειναι οτι τον αρχισα με ζωνη και στο πρωτο 10λεπτο εχανα 0-2 το γυρισα ενα εναντιον ενος και κερδισα 2-3
    παιδιά μην ξεγιελιέστε
    το να γυρίσεις την άμυνα από ζώνη σε 1-1 και να γυρίσει το ματς, μπορεί απλά να έδρασες στη ροή του αγώνα.
    Οτιδήποτε εκτός των βασικών κουμπιών (νορμάλ, ναι σε οφσάιντ, αντεπιθέσεις, τάκλιγκ κλπ) επιδρά με κακό ή καλό τρόπο.
    Δεν είναι σίγουρο όμως ότι αν το έβαζες από την αρχή, θα σου πήγαινε καλά το ματς.
    Το μαν του μαν όμως όπως και η πίεση ψη΄λά, σίγουρα 100% προκαλουν περισσότερη απώλεια κατάστασης.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    παιδιά μην ξεγιελιέστε
    το να γυρίσεις την άμυνα από ζώνη σε 1-1 και να γυρίσει το ματς, μπορεί απλά να έδρασες στη ροή του αγώνα.
    Οτιδήποτε εκτός των βασικών κουμπιών (νορμάλ, ναι σε οφσάιντ, αντεπιθέσεις, τάκλιγκ κλπ) επιδρά με κακό ή καλό τρόπο.
    Δεν είναι σίγουρο όμως ότι αν το έβαζες από την αρχή, θα σου πήγαινε καλά το ματς.
    Το μαν του μαν όμως όπως και η πίεση ψη΄λά, σίγουρα 100% προκαλουν περισσότερη απώλεια κατάστασης.
    κοιτα γιωργο εγω δεν μιλαω για ενα ματς που μου βγηκε μαν του μαν μου εχει βγει και σε αλλα ,φυσικα και θα εχεις απωλεια καταστασης
    αλλα υπαρχει και ενα κουμπακι που λεγεται μπονους καταστασης, και το χρησιμοποιω οταν παιζω εντονη πιεση η μαν του μαν στο τελευταιο
    παιχνιδι της ομοσπονδιας με ανωτερο αντιπαλο εχασα το πρωτο παιχνιδι με ζωνη, κερδισα το δευτερο ανετα και εκτος εδρας με 0-2 με μαν του μαν απο την αρχη
    και δεν χρειαζεται να βαζεις και εντονη πιεση απλα παιζεις μονο μαν του μαν