3Ν-1-4-1-1
κάτι τέτοιο
3Ν-1-4-1-1
κάτι τέτοιο
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
[QUOTE=mkouk;567936]Έχω στο πρω αυτόν τον αντίπαλο, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος σε δυναμικότητα και δεν χρησιμοποιεί, ούτε έχει στο ρόστερ του επιθετικό
Παίζει με 2dm-1dmc-3W-4W-0
Σκέφτομαι να κατεβάσω κάτι σε 3W-2dmc-2mc-2amlr-1 απέναντί του.
Attachment 109542
κέρδισα τελικά 6-2 (4-2 έως το 73') εκτός έδρας χωρίς ο αντίπαλος να δει το ματς,
απορώ πώς έβαλε 2 γκολ χωρίς να έχει επιθετικό μέσα στο σχήμα του. κανονικός προσανατολισμός, αντεπιθέσεις, μαν το μαν, χωρίς οφσάιντ, κοντές πάσες,από τα πλάγια
αύριο παίζω με τον εβραίο
Τώρα απέναντι στον εβραίο που αλλάζει τα συστήματά του λέω να κατεβάσω 4-5-1v απέναντι σε hexagon ή 4-2mc-3(amc/aml-r)-1 με νορμάλ προσανατολισμό,μικτές πάσες, από τα πλάγια, με αντεπιθέσεις και χωρίς offside, έντονο πρέσιν και μαν το μαν μετά το 15-20. ίσως και σκληρά μαρκαρίσματα αν οι αμυντικοί μου έχουν ψηλές βαθμολογίες.
4-4-1-1 απέναντι σε 4-3mc-2aml-r-1 .εδώ θα έχω ένα mc με κίτρινο τρίγωνο.
Αυτό αν το γυρίσει σε 5-3-2 σε κάποια φάση.
Εδώ θα έχω δύο παίκτες με κίτρινο τρίγωνο. Έναν mc και έναν dc.Αναρωτιέμαι αν αξίζει να αφήσω στο πάγκο το dc με το κίτρινο τρίγωνο (είναι dl-ml κανονικά), να ρίξω ένα αστέρι (από 4 σε 3), για να βάλω έναν dl-dc που δεν θα έχει κίτρινο τρίγωνο σε αυτό το σχήμα μόνο και θα έχει και bonus τείχος (ο αντίπαλος δεν έχει παίκτη με foul spec)
Σε αυτήν την περίπτωση θα πάω επιθετικό προσανατολισμό, χωρίς αντεπιθέσεις και ofside,ίσως και μεικτές πάσες(κέντρο-πλάγια)
Έτρεχα τις προηγούμενες μέρες και δεν μπήκα φόρουμ,
για την ιστορία, ο εβραίος δεν μπήκε να δει το παιχνίδι (σε όλα τα παιχνίδια του έμπαινε και έκανε αλλαγές) και κέρδισα 4-0 με 4-5-1V απέναντι σε hexagon.
Το παιχνίδι το είχα βάλει 21 ώρα ελλάδος αν τύχει να παίξετε με εβραίους!!
Μάλλον δεν πρέπει να μιλάω και πολύ....
Με 80-20 κατοχή και 23-11 σουτ υπέρ ήρθα 0-0. Πάλι καλά που δεν έφαγα και γκολ στο τελευταίο λεπτό να κλαίω. Αύριο παίζω ματς πρωταθλήματος με το δεύτερο ο οποίος πλέον παίζει 4 -5-1v. Λέω να πάω με 3w-2dmc-2mc-2amlr-st. τον περνάω περίπου 5% αλλά μήπως να κατέβω αμυντικά, από τα πλάγια, μεικτές πάσες και αντεπιθέσεις, έντονη πίεση και μαν το μαν μετά το 25;
καλό φαίνεται
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html