Να τος πάλι άλλη μια φορά αυτός ο αιώνιός μου αντίπαλος. Τρεις αναμετρήσεις και πάλι μία στο πρω, μία στο τελικό του κυπέλλου και από ότι δείχνουν τα προγνωστικά μία στον τελικό του CL. Στο πρω είμαστε αδιάφοροι αλλά τα άλλα δύο παιχνίδια είναι δίχως αύριο. Η διαφορά μου είναι στο +9% με τους παίκτες μου να είναι λίγο καλύτερων ικανοτήτων στις αντίστοιχες θέσεις τους (μιας και από ότι φαίνεται παρακάτω χρησιμοποιεί παίκτες μεγάλης ποιότητας μεν, αλλά δεν ταιριάζουν στις αντίστοιχες θέσεις τους με τις ικανότητές τους)
Στο πρω είμαστε αδιάφοροι, ίσως αν του ρίχναμε και λίγο στάχτη στα μάτια αφήνοντάς τον να κερδίσει για να μην αλλάξει τίποτα στα υπόλοιπα παιχνίδια θα ήταν ότι πρέπει
Επίσης το σίγουρο είναι ότι σε όλα του τα παιχνίδια έχει παίξει επιθετικά με κοντές πάσες (ίσως ίσως και από το κέντρο).
Σκέφτομαι για το κλασσικό μου 4-5-1v ή και να κατέβω με τρεις αμυντικούς χωρίς αριστερό μπακ και να βάλω ένα επιθετικό χαφ στα παιχνίδια των τελικών αμυντικά με αντεπιθέσεις. Τι λέτε? επίσης για να του ρίξω λίγο στάχτη τι προτείνεται? να δω τους τελικούς ή να ξεκινήσω από δεύτερο προφίλ