Καλημέρα,
Εχτές έπαιζα παιχνίδι πρωταθλήματος και καθώς έβλεπα το παιχνίδι ζωντανά στον ίδιο χώρο ήταν φίλος με άλλο υπολογιστή που ήταν μέσα στο παιχνίδι και έβλεπε κι εκείνος το παιχνίδι μου για να με υποστηρίξει.
Τότε συνέβη το εξής...
Εγώ έβλεπα το παιχνίδι στο 29', έχω φάει γκολ ξεκινάω να κάνω αλλαγές και ο φίλος (που με υποστήριζε) την ίδια στιγμή βλέπει (μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα) το δεύτερο γκολ που έφαγα στο 44', το οποίο εγώ είδα με καθυστέρηση αρκετών δευτερολέπτων (ίσως και πάνω από λεπτό).
Δηλαδή ότι αλλαγή και να έκανα το δεύτερο γκολ θα το έτρωγα όπως και να έχει;;;; !!!!
Μήπως η ροή του παιχνιδιού είναι προκαθορισμένη ασχέτως αλλαγών;
Είχα παρατηρήσει διαφορές στο χρόνο που βλέπει ο κάθε χρήστης τα γεγονότα, αλλά ποτέ την ομάδα που παίζει (και όχι τους θεατές) να υστερεί σε χρόνο...
Με αυτά και με κάτι εντελώς ανάποδα αποτελέσματα έχουμε αρχίσει κι εγώ και η παρέα μου και ξενερώνουμε... παρακαλώ κοιτάξτε το γιατί είναι κρίμα, γιατί το στήσιμο του παιχνιδιού είναι πολύ καλό αλλά αν δεν είναι σωστό σε αποτελέσματα και αλληλεπίδραση στα ζωντανά τότε δεν μπορείς να παίξεις.
Ευχαριστώ