Quote Originally Posted by snart1 View Post
Ολα αυτά που αναφέρεις τα ξέρω νικόλα...
Δυστυχως δεν μπορω να σου δείξω το μηνυμα γιατι έχει διαγραφει...
Δεν ίσχυε τπτ απο τα παραπανω που αναφερεις.. Μη ξεχνας ότι ειμαστε στη μεση της περιόδου και όχι στο τέλος της σεζον έτσι....

Ομως δε θα έπρεπε να μας ενημερώνει για τυχον αποχωρηση παικτων ώστε να προβώ σε αντικατασταση? Δεν μιλώ για το μήνυμα του ότι ο παικτης θα φυγει γιατι ληγει το συμβολαιο του στο τελος της περιόδου, ουτε για αποσυρση λόγω ηλικίας...

Οι παίκτες εφυγαν στα καλα καθούμενα... Αν ετρεχε κατι ας με ενημερωνε να τους πουλήσω στην τελευταια.. και όχι να μπαινω και να βλεπω ο ταδε ο ταδε και ο ταδε αποχωρησαν από την ομάδα... Για πίο λογο ρε τοπ11? ετσι τους τη βαρεσε και αποχώρησαν!?
Δωσε μου το λόγο για να μη ξαναγίνει... να λαβω τα μετρα μου..
Υπόψιν αυτο ειναι 3-4 φορα που μου συμβαινει με τις 2 ομαδες που παιζω και ολα οσα ανεφερες φροντιζω να μην ισχύουν για να μη χανω τους παικτες. Παρόλα αυτα στη μεση της περιοδου μου φευγουν δυο - τρεις..
Ας μου πει ο ταδε και ο ταδε εφυγαν για αυτο το λογο. Οχι μπαινω και τσαμπουκα σου φυγαν 3 παικτες..
Πως θα το αντιμετωπίσω αυτο θα μυρίζω τα νυχια μου καθε φορά!?
Να σου πω τελος πως και οι 3 παικτες ήταν κατω απο 28
Πληροφοριακα΄λόγω αυτου του γεγονότος καθε φορά που ξεκιναει σεζον σε ολους μα όλους τους παίκτες ανανεώνω τα συμβολαια για να μη μου φυγουν λόγο συμβολαιου... Γι αυτο και ειμαι συγουρος ότι δεν ήταν ουτε λογό συμβαολαιου ουτε λόγω ηλικίας..