Page 7 of 25 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 248
Like Tree74Likes

Thread: Εξαφανίστηκαν τα βίντεο

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    καταρχήν να πω ότι δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουμε στο φόρουμ απευθείας απαντήσεις από την υποστήριξη ή από έναν administrator ή έστω κι από ένα προσωπικό μήνυμα άλλου μέλους.

Φυσικά επείδή δεν μπορούν να το ελέγξουν αυτό, φυσικά οι απαντήσεις τους θα είναι ως επι το πλείστον γενικές και αόριστες (εννοώ για συνολικές καταστάσεις , όχι για ένα ειδικό πρόβλημα που έχει κάποιος).
    Απλά σύντομα θα έχουμε κάποια ανακοίνωση που θα μας εξηγεί.
    Άλλωστε αυτή συνήθως είναι η τακτική.
    Εφαρμόζουμε/ βλέπουμε τις αντιδράσεις/ ανακοινώνουμε

Τώρα τι βλέπω εγώ
    - Γενικά ότι υπάρχουν πολλά "τούμπανα" στην αγορά και αυτό χαλάει την πιάτσα (άσχετα αν η πλειοψηφία τους έγινε έτσι με το κόλπο των δανεικών, το οποίο ήταν δική τους παράβλεψη)

- και για να πάω και τοπικά δώ σε εμάς, αυτό το "όνειρο" που ζούσαμε τους τελευταίους μήνες, με 30 βίντεο ντάγκ-νταγκ κάθε μέρα, κάπου θα τελείωνε μάλλον.

Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα κατέβει και τι θα γίνει τελικά , αλλά σκέψου αυτό.
    Ο provider που λέει το π.μ., αυτός που θέλει να διαφημιστεί δηλ., να πληρωνει για 10 βίντεο για το ποκερ καθημερινά, για να βλέπει όλος ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα και να παίρνει 10 αντίστοιχα βαλιτσάκια , πόσες χιλιάδες μας κάνει ?
    Τι ακριβώς νόημα ή κέρδος έχει για αυτόν ?
    εγω νομιζω εχει να κανει με το μεγαλο update που ετοιμαζουν και γιωργο δεν τους νοιαζει τι πληρωνουν εχουν παρα πολλους σπονσορες ειχα βρεθει αγγλια πριν ενα μηνα και τα βιντεο εκει που παιζουν ειναι εκαντονταδες και ολα διαφορετικα απο αυτα που παιζουν εδω

Famous Cloverfield's Avatar
    Χμμμ δεν το παρατηρησα καθολου αλλα φαινεται να εχεις δικιο. Μπουκωσε το κουμπι των πρασινων και δεν εδινε με τπτ.

Πηγα μπλε και εβγαλε απευθειας χωρις περαιτερω κινησεις..χωρις να δωσει πολλα ομως και εκει..

Πολλές αλλαγές μαζεμένες, τους έπιασε η άνοιξη
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Newbie Slyz21's Avatar
    Εμενα χθες μου εδωσε 6 πρασινα μονο απο διαφημισεις και σημερα σταματησε στα 15 πρασινα. Ειναι τυχαια η ποσοτητα πρασινων που δινονται σε μια μερα ή καθε μερα ειναι περιπου τα ιδια;

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pro axd23's Avatar
    Εκτός του ότι έπεσε ο αριθμός των διαφημίσεων, δεν μπορώ από προχθές να τις δω κι όλες μαζί."Κρατάει" και περίπου στις 3-4 για τις απογευματινές-βραδινές ώρες.
    Cloverfield likes this.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Pro axd23's Avatar
    21 πράσινα και 4 x2 προπονήσεις σήμερα, δηλαδή 25 συνολικά διαφημίσεις. Θα κοιτάω μήπως και μου βγάλει καμιά αργότερα.

Famous Ποσιδονας's Avatar
    ρίχνοντας μια ματιά στο αγγλικό φόρουμ, νομίζω ότι γυρίζουμε στην παλιά κατάσταση δηλαδή
    μεγάλες δυτικές χώρες (Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία) έχουν τώρα 25 βαλιτσάκια max
    πιο μικρές που δεν είχαν και άρχισαν κάποτε να βλέπουν και αυτοί τα 30 βίντεο, γυρνάν στα παλιά , με 5-10 βίντεο την μέρα
    δηλ. Ελλάδα, Βαλκάνια κάτι ανατολικές χώρες κλπ

Pro axd23's Avatar
    25 είναι και σε εμάς ρε παιδιά, μην λέμε κι ότι θέλουμε. Χθες και σήμερα τόσα βαλιτσάκια πήρα και παίζω από κινητό, όχι από κάποιο emulator.

Δεν λέω ότι μου αρέσει αυτή η μείωση πάντως, αλλά από κείνο το χάλι με τις 10 διαφημίσεις κάτι είναι κι αυτό. Περαιτέρω μείωση όμως θα ήταν καταστροφική για μένα προσωπικά.

Newbie
    Εγω σημερα πηρα μονο 6 κ αυτα απο το πρωι μπαινωβγενω

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Σταυρινος View Post
    Εγω σημερα πηρα μονο 6 κ αυτα απο το πρωι μπαινωβγενω
    Κάνε καθαρισμό μνήμης cache, βγες και ξαναμπές μέχρι να ξεκολλήσει.

Pro axd23's Avatar
    Με το κινητό μου σήμερα, μπόρεσα να κάνω 4 προπονήσεις με x2 και πήρα 24 πράσινα βαλιτσάκια, σύνολο 28 διαφημίσεις.

Μπορεί και κάποιος άλλος να επιβεβαιώσει;

Page 7 of 25 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast