Δεν εξαφανίστηκαν τα βίντεο.Από βίντεο γίνεται το κακό το μπαντιρντί.Τα πράσινα έχουν εξαφανιστεί.Εχω δει 9 διαφημίσεις "world series of poker" και 4 "royal jackpot" και από αυτά τα 13 συνολικά,δεν πήρα κανένα πράσινο.ΡΕ αμετακινητα! ΡΕ ΟΥΣΤ
Δεν εξαφανίστηκαν τα βίντεο.Από βίντεο γίνεται το κακό το μπαντιρντί.Τα πράσινα έχουν εξαφανιστεί.Εχω δει 9 διαφημίσεις "world series of poker" και 4 "royal jackpot" και από αυτά τα 13 συνολικά,δεν πήρα κανένα πράσινο.ΡΕ αμετακινητα! ΡΕ ΟΥΣΤ
Μου συνέβη πρώτη φορά από τότε που παίζω,να μου δώσει μαζεμένα τα περισσότερα ίσως-αν όχι όλα-βίντεο που είδα σε προγενέστερο χρόνο.Μπορεί να καθυστερούσε μεμονωμένα να δώσει ένα,αλλά μαζική παράδοση 13-14 βίντεο,πρώτη φορά συνέβη.Ελπίζω να μην συνεχιστεί και να τα δίνει στην ώρα τους.Απολογούμαι για τον κακό λόγο στο τέλος
μπα, κολλάει πολλές φορές αλλά συνήθως τα δίνει
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Επέστρεψε ο Arnie σήμερα στις διαφημίσεις μου και αμέσως σκέφτηκα ότι ξαναέγιναν 30 οι διαφημίσεις. Γρήγορα οι ελπίδες μου πεθάναν, καθώς πήρα μόλις 8 πράσινα σήμερα.
Τα 5 του Arnie παρ'όλα αυτά.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
βγαίνει τώρα τελευταία ένα προβληματικό βιντεάκι με μαύρη οθόνη και το τριγωνάκι το play.
Δεν πατάμε στο τρίγωνο αλλά κάπου παραδίπλα.
Ξαναπατάμε κάπου στο μαύρο και βγαίνει το βιντεάκι στην μισή οθόνη.
Είναι το nes-tea και το δίνει το βαλιτσάκι![]()
εμένα όλα οκ
κάνε κάποιο καθαρισμό μνήμης ή αρχείων (το Clean master που έχω, φαίνεται να κάνει δουλειά).
Ή απεγκατάσταση & εγκατάσταση του Τ11 ξανά
λοιπόν νομίζω βγήκε καινούριο διαμαντάκι...
αραιά και που είναι γνωστό ότι μέσα στη χρονιά (όχι σε κάθε σεζόν), για λίγες μέρες, δεν σου βγάζει καθόλου x2 για προπονήσεις.
Αυτό συνήθως επανέρχεται μόνο του μετά από 3-5 μέρες.
Την προηγούμενη βδομάδα μου είχε συμβεί και με τις 2 ομάδες ακριβώς τις ίδιες μέρες.
Οκ πρώτη φορά μου είχε συμβεί τις ίδιες μέρες αλλά δεν έδωσα σημασία.
Μετά από λίγες μέρες επανήλθε.
Σήμερα (ούτε βδομάδα δεν συμπληρώθηκε από τότε που επανήλθε) ΠΑΛΙ τα ίδια ΠΑΛΙ και με τις 2 ομάδες.
Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβει, δις στην ίδια σεζόν και μάλιστα ταυτόχρονα και με τις 2 ομάδες
Κανένας άλλος;
Last edited by Cloverfield; 06-15-2017 at 05:24 AM.
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
Εγώ όπως είχα πει πολλές φορές (χαχαχα) το είχα πάθει πριν το Πάσχα για 3 εβδομάδες συνεχόμενες.
Χθες μπήκα στο παιχνίδι κανονικά και όταν πήγα να κάνω προπόνηση μου έβγαλε μήνυμα για προσπάθεια επανασύνδεσης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφτιαξε αλλά το x2 είχε εξαφανιστεί. Τώρα περιμένω να ξαναέρθει από βδομάδα.