Results 1 to 10 of 16
Like Tree1Likes

Thread: Πρόβλημα με φιλικα μεσω ομοσπονδιας

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Cloverfield's Avatar
    Δεν το εχω παρατηρησει αλλα επελεξες το φιλικο μεσα απο την ομοσπονδία ή απεξω που ειναι οι υπόλοιποι φιλοι σου;.

Γιατι απεξω θα σου παιξει με κανονικα αστερια, πρεπει μεσα απο την ομοσπονδια να το κανινισεις το φιλικο για να ισορροπηθουν τα άστρα
    nikolgiorgos likes this.
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Newbie
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Δεν το εχω παρατηρησει αλλα επελεξες το φιλικο μεσα απο την ομοσπονδία ή απεξω που ειναι οι υπόλοιποι φιλοι σου;.

Γιατι απεξω θα σου παιξει με κανονικα αστερια, πρεπει μεσα απο την ομοσπονδια να το κανινισεις το φιλικο για να ισορροπηθουν τα άστρα
    Μεσω Ομοσπονδιας τα κανονισα ολα..Θα στειλω και φωτο

Πρόβλημα με φιλικα μεσω ομοσπονδιας-951.jpgΠρόβλημα με φιλικα μεσω ομοσπονδιας-951.jpgΠρόβλημα με φιλικα μεσω ομοσπονδιας-951.jpg
    Last edited by Orfanos Dimitris; 02-19-2017 at 08:07 AM.

Newbie
    Επαιζα φιλικα μεσω ομοσπονδιας με 2 φιλους μου που συμφωνα με τα ασταρια ειμαστε ισαξιοι και εχανα πολυ ευκολα με 4 και 5 γκολ ολες τις φορες...Μετα εβαλα με αλλο παιδι ο οποιος πιο αδυναμος σχετικα και με πολυ κουρασμενη ομαδα και εχασα 3-0 και εμενα ηταν φουλ προετοιμασμενη...Εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα και εβαλα το φιλικο που σας εστειλα στο οποια εβαλα ολη την ομαδα μπροστα και κερδισα 2-1...εγω ειμαι 24lv και αυτος 11lv