Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By nikolgiorgos

Thread: Σφάλμα σχετικά με τραυματισμένο παίκτη και απουσία επιθετικών

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2

    Σφάλμα σχετικά με τραυματισμένο παίκτη και απουσία επιθετικών

    Σας χαιρετώ παιδιά. Παίζω το παιχνίδι απο το Νοέμβριο και ομολογώ οτι αν και δεν ασχολούμαι με μπάλα πλέον εδώ και πολλά χρόνια, με εχει τραβήξει αρκετά. Στο θέμα μας!
    Μέχρι και το 4ο επίπεδο όλα πήγαιναν καλά έπεφτε πολύ ξύλο πολλά γκολ, πολύ καλό στήσιμο της ομάδας κλπ, πρωτάθλημα πάντα δικό μου, τσ λιγκ δικο μου, κύπελλο δικό μου.
    Ξάφνου λοιπόν η ομάδα χάθηκε. Μηδέν. Τρώω 4άρες για πλάκα δεν κερδίζω με τίποτα οτι κι αν κάνω εκτός κι αν η αντίπαλη ομάδα είναι φτιαγμένη απο μαλλί της γριάς.
    Όταν ξεκίνησε αυτό (τέλος του 4ου επιπέδου - τελευταίοι 3 αγώνες) παράλληλα παρατήρησα οτι την ώρα του αγώνα μου βγάζει ενημέρωση απο τον βοηθό οτι δεν έχω επιθετικούς μπροστά (ενώ παίζω π.χ. με τρεις επιθετικούς). Όχι τα κλασσικά μηνύματα να ενισχύσουμε επίθεση ή να βγούμε μπροστά κλπ. Οτι ΔΕΝ εχω επιθετικό μπροστά και με προτρέπει να βάλω επιθετικό γιατί ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ. Παράλληλα πριν ξεκινήσει ένας αγώνας μου βγάζει ενημέρωση (αναδυόμενο) οτι κάποιοι παίκτες μου που είναι στη βασική εντεκάδα είναι τραυματίες.... Ψάχνω απο δω ψάχνω απο κει, τίποτα. Όλοι οκ. Ακόμα κι αν μπω με ομάδα 100% σε φόρμα και ψυχολογία μου βγάζει σε κάθε αγώνα το ίδιο.
    Σήμερα το τράβηξα και ένα screenshot να το στείλω στη Nordeus γιατί θεωρώ οτι μάλλον ο λογαριασμός μου είναι άρρωστος.......... (κάτι έχει παίξει, ίσως χρειάζεται να γίνει ένας debuging ας πούμε ξέρω γω....)
    Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό? ΤΟ γνωρίζετε?
    Σφάλμα σχετικά με τραυματισμένο παίκτη και απουσία επιθετικών-bug.jpgΣφάλμα σχετικά με τραυματισμένο παίκτη και απουσία επιθετικών-27946833_10155618783493882_550897982_o.jpg
    Last edited by Sylvester79; 02-10-2018 at 06:03 PM.

  2. #2
    Addicted
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    518
    ο βοηθος ολο μλκιες λεει

  3. #3
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    αυτό το μήνυμα μου το βγάζει και μένα.
    Αστο, άκυρο. Είναι bug από το τελευταίο update.
    Το σχόλιο του βοηθού άκυρο επίσης.
    Όταν λέει σχόλια του στυλ πάμε επίθεση, πάμε άμυνα κλπ μην τα υπολογίζεις καθόλου.

    Πάντως θα έλεγα ότι παραείναι αμυντικό στο σύστημα σου.
    Βάλε κανέναν MC ή AMC αντί για τον 2ο DMC .
    GreatGamer170 likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Ωραία, άρα το γεγονός οτι βγαίνουν αυτές οι ειδοποιήσεις δεν σημαίνει οτι το σύστημα λειτουργεί και αναλόγως έτσι? (π.χ. δε μπαίνει γκολ για άλλο λόγο και οχι γιατι το σύστημα θεωρεί οτι δεν έχω επιθετικους).
    Όσο για το σύστημα που παίζω , συνήθως παίζω ένα κλασσικό 4 4 2 , που μέχρι πρόσφατα, μου απέφερε πολλά πολλά γκολ, πολύ δυνατές νίκες (μιλάμε για δεκάρες). Όμως έχει μια + βδομάδα που απλά τα πράγματα άλλαξαν χωρίς προφανή λόγο και έχουν φτάσει οι επιθετικοί μου να έχουν λιγότερα γκολ απο τους αμυντικούς μου. Συνήθως δλδ ΑΝ κερδίσω (πλέον) τα γκολ θα έχουν μπει απο κάποιον αμυντικό. Οι επιθετικοί περιφέρονται ασκόπως στο γήπεδο... έχουν άδειο τέρμα μπροστά και τη γυρίζουν πίσω..... και διάφορα άλλα που με κάνουν να θέλω να χωθώ στην οθόνη και να λειτουργήσω ως Αλέφαντος σε συνδυασμό με Ιωαννίδη (μπάσκετ , παλιός και αυτός) και να αρχίσω τα καντήλια στους παίκτες.
    Anyway παιδιά ευχαριστώ πολύ και ως πρώτο thread να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω πως το παιχνίδι έχει αρκετούς έλληνες που είναι παιχτούρες.

  5. #5
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    κάθε σεζόν είναι διαφορετικοί, αλλάζουν οι παίκτες, αλλάζει η ποιότητα τους
    τεσπα, απλά είπα ότι ίσως γι'αυτό βγάζει το μήνυμα για τους επιθετικούς σου ότι έχεις πολλούς πίσω.
    Για κάνε καμιά δοκιμή.

    Επίσης κάθε μήνα στο φόρουμ έχουμε μια κλήρωση.
    δες εδώ και πόσταρε
    https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...%BD-102-a.html
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html