Results 1 to 8 of 8
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Milan Dj.
  • 1 Post By Milan Dj.

Thread: primam golove na kraju tekme !!!

Pro munchen's Avatar

primam golove na kraju tekme !!!

primam golove na kraju utakmice, znaci evo vec 5 utakmica primam golove od 85 do 90 minute i gubim bodove, koju god taktiku postavim neide mi, imam finu postavu, rejting mi je jaci od protivnickih igraca ali ne mogu da dobijem nikog, na pocetku mi je islo dobro al vremenom mi ide sve teze i teze, ne znam zasto, da li sto sam sve lige do sada prosao od prvi put pa bi red bio da jednom ispanem, uglavnom ne znam zasto primam golove u zadnjim minutama, kao da postoji neki bag
    .
    Slike:
    Screenshot by Lightshot
    Screenshot by Lightshot

Ovo su slike od ove sezone prve dvije utakmice, a prije toga, u prosloj sezoni je bio isti problem zadnjih nekoliko utakmica, igrao sam sa ekipama koje nisu imale bodova u ligi i uzimale bi meni bodove na kraju utakmice, poludio sam, ne znam sta da radim

Community Tester
    Ne verujem da je u pitanju bag. Jednostavno nemas srece trenutno.
    munchen likes this.

Pro munchen's Avatar
    moguce, al cini mi se da je starija verzija top11 bila bolja, jer se nije moglo lako izgubit ako si stvarno jaci od protivnika, a sad mnoge jace ekipe gube od slabijih, prvi ja sam imao rejting 85 i igrao protiv lika rejting mu bio 106 i ja ga dobijem kod kuce jos je pratio tekmu, ja da sam na njegovom mjestu bi poludio jer ima duplo jacu ekipu.Zbog takvih slucaja msm da je prosla verzija, onaj malo stariji top11 bio bolji, efikasniji.

Community Tester
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    moguce, al cini mi se da je starija verzija top11 bila bolja, jer se nije moglo lako izgubit ako si stvarno jaci od protivnika, a sad mnoge jace ekipe gube od slabijih, prvi ja sam imao rejting 85 i igrao protiv lika rejting mu bio 106 i ja ga dobijem kod kuce jos je pratio tekmu, ja da sam na njegovom mjestu bi poludio jer ima duplo jacu ekipu.Zbog takvih slucaja msm da je prosla verzija, onaj malo stariji top11 bio bolji, efikasniji.
    Stara verzija je imala svoje prednosti i tesko je sada izvagati da li je bolja ili ne.
    Ali to da se nije moglo izgubiti ne stoji. Naravno da to zavisi i od toga koliko su ti takmicenja bila konkurentna.

Pro munchen's Avatar
    Takmicenja su bila konkurentna nista vise nego sada, ali lakse sam ih mogao dobiti, dok je to sada malo teze izvodljivo.

Community Tester
    Evo primera stare i nove verzije

Zakljuci sam...

munchen likes this.

Newbie
    isto se i meni desva jedan od najacih timova je moj a gubim par utakmica od dosta slabije ekipe , i nije prvi put da me jebu cak sam i blokirao igricu probao sve taktike i opet jbg ko zna sta je

Pro munchen's Avatar
    ma Nordeus je usrao igricu do bola, nadam se da ce se to sto prije popravit