4Likes
-
Newbie
Ocitavanje
Vec 3 dana zaredom ne mogu da udjem na TOP ELEVEN.Znaci nebitno da li je preko Top Eleven - Be a Football (Soccer) Manager ili preko fb-a uvek mi ovo izbaci Screenshot by Lightshot . Restartujem komp.ruter,modem sve zivo i opet nece.
-
to se i meni desava pa refresujem pa udje nazad u top
-
Newbie
Reseno
-
Dali mi iko moze objasnit zasto nemogu nikako da se konektujem na top eleven imam isti problem kako i Backe nikako nece da mi ucita moze li mi iko objasniti razlog ?
-
kako si rijesio problemmm lol
-
Pro
i kod mene i jos u par prijatelja isti problem, ocistio sam keš, mijenjao pretraživače, ocistio memoriju flesh playera i opet nece da udje.I kod par prijatelja koji nisu na istom serveru kao ja isto tako ne moze da udje.
-
ma i ja sam sve uradio to nema sta nisam ali nece pa nece nikako neznam koji mu je klinac
-
i ja imam problem, samo se meni okrece ono t11 i nista dalje nece da ide, evo tako od 16h, imam 10 ljudi najmanje kojima isto to se desava.
-
to vam je do vase mreze moze bit da nesto rade pa je nedostupno probajte da instalirajte neki od programa pa promjenite ip adresu
-
Apprentice
To se dešava kod svih iz BIH,Zinaid je rekao da je i kod njega tako bilo i da je morao da promeni jezik u Hrv i da je onda ušlo.Ali preko telefona morate promeniti jezik.