Yanlış hatırlamıyorsam dün 1 token çıktı sadece
Originally Posted by Rasim Ozan Yanlış hatırlamıyorsam dün 1 token çıktı sadece Bugün de bana sonun da token çıktı
Hayırlı olsun galiba 1 den fazla hiç vermiyor. Sürekli değişik miktarda tedavi, moral paketi geliyor bana
Originally Posted by Rasim Ozan Hayırlı olsun galiba 1 den fazla hiç vermiyor. Sürekli değişik miktarda tedavi, moral paketi geliyor bana Bunlara da şükür İnşallah sadece bu hediye ile yılbaşı geçmez
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Bunlara da şükür İnşallah sadece bu hediye ile yılbaşı geçmez İnşallah, token değil de forma logo sürprizi olabilir gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım
Originally Posted by Rasim Ozan İnşallah, token değil de forma logo sürprizi olabilir gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım Sanki bundan başka olmaz gibi geliyor.
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Sanki bundan başka olmaz gibi geliyor. Bence de bundan başka olmaz.
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Bence de bundan başka olmaz. Olmasını umut ediyorum Çünkü logo,forma vb ürün verilmesi oyunu daha değerli kılıyor.
Forum Rules