Se pare că domnul Piţurcă nu vrea să plece de la Naţionala României probabil doreşte un contract pe viaţă )
Se pare că domnul Piţurcă nu vrea să plece de la Naţionala României probabil doreşte un contract pe viaţă )
Sincer, nici eu nu-l plac prea mult, cel puţin nu caracterul lui dar nu cred că alt antrenor ar fi reuşit să facă mai mult.
În 2008 cu el am ajuns la EURO, iar în 2014 am ajuns la baraj pentru calificarea la WC2014, am terminat pe locul 2 într-o grupă cu Olanda (locul 3 la WC2014) şi Turcia, o ţără cu un campionat mult peste al nostru.
Să vedem cum o să fie la Euro 2016, sincer România n-are nici-o scuză acum, trebuie să ne calificăm.
Ne-am face de râs dacă nu ne-am califica la EURO 2016, avem o grupa foarte accesibilă.
Si Grecia a fost o echipa accesibila si n-am reusit sa ne calificam la Mondial.... Nu avem niciun forbalist in Nationala Romaniei, toti sunt jucatori de fotbal, o fac pentru bani nu pentru placere.
Daca nici acum nu ne calificam, cand are sanse si locul 3 atunci nu stiu cand o sa o putem face.
Casa se califice romania ar trebui inlocuit piturca, as opta pentru Dan Petrescu, Olaroiu sau Mircea Lucescu. Cat despre jucatori noi avem foarte multi jucatori buni si talentati dar tot timpu sunt schimbati si ei nu apuca sa se cunosca bine intre ei si daia merge prost, aducetiva aminte de echipa romaniei pe timpul lui hagi, gica popescu, belodedici si restu sa nu ii enumar eu aici ei se cunosteau intre ei pe teren stia ca daca arunca mingea sa zicem in fata acolo era hagi ... acum ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu nationala.
Eu sincer nu imi place lotul pe care il alege Piturca !! De asta nu are si rezultate nationala.
Cum sa joci cu jucatori care mai mult incalzesc banca de de rezerve decat sa joace !
Sa aduca pe cei care joaca meci de meci ,care pot face diferenta !!
Piturca are un orgoliu prea mare ceea ce nu este ok. Cum sa il tii pe Sapunaru acasa(in perioada cand era titular la Elche, nu dupa ce s-a accidentat) doar pentru ca nu a venit la nationala cand tatal lui era pe moarte. Este absurd in unele momente acest piturca. Olaroiu nu stiu cat de bun ar fi la nationala. In emirate a antrenat doar echipe de top, era normal sa castige campionate. Steaua la fel... dar nu stiu cum s-ar descurca in momentul cand trebuie sa faca o selectie de jucatori pentru nationala...
Nationala Romaniei trebuie refacuta de la zero. Si trebuie adus un antrenor fara orgoliu si dusmanie pe jucatori.