Un topic pentru Naţionala României unde puteţi discuta despre cele mai noi convocări, rezultate, etc.
FORŢA ROMÂNIA!
Un topic pentru Naţionala României unde puteţi discuta despre cele mai noi convocări, rezultate, etc.
FORŢA ROMÂNIA!
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 01-21-2015 at 09:53 PM.
Meci slab făcut de România după părerea mea, un 2-2 nefavorabil ambelor echipe, un gol venit în ultimele momente ale meciului....
Cât despre ratarea minune nu cred că mai are rost să comentăm.
O gluma proasta cu cativa jucatori penibili si un rezultat norocos.
FCN Iași
---------
Season 1 - 3 rounds
Season 2 - 2nd on Level 1
Season 3 - Level 2 League Winner, Champions League Winner, Cup finalist
Pepp Crawford - best player of my team.
Nu stiu daca rezultatul a fost norocos, sa nu uitam de ratarea minune.... in fine, trebuie sa trecem mai departe.
Nu sunt genul care sa critice antrenorii pentru ca nu-s mai bun ca ei dar nu intaleg antrenorii gen Piturca care aduce la Nationala Romaniei jucatori din liga 2 din Germania sau mai stiu eu ce jucatori care sunt rezerva 8 din 10 meciuri.
Ar fi trebuit sa ia toti romanii din primul 11 al stelei si mai 4,5 jucatori importanti de la result echipelor si asta era....
Asa joaca cu unele rezerve care nici nu mai stiu cum arata mingea si ca ea de fapt este rotunda...
Rezultat dezamagitor obtinut de nationala Romaniei, 3-1 in deplasare in Grecia.
Se pare ca sansele noastre s-au cam dus, dar nu-i de mirare.
Ca am luat bataie cu 3-1 sau ca luam bataie cu 1-0 tot 2 goluri trebuie sa dam acasa, asa ca asta este stam in ultimul meci cu sufletul la gura cum ne place noua romanilor
Asta este am vrut sa picam cu greci .. :\
Il mio gioco non è considerato Romani
Mời bạn truy cập wap tai game mien phi để tai game cho dien thoai mien phi . Rất nhiều game cho dien thoai đang đợi bạn.