Eu sincer nu imi place lotul pe care il alege Piturca !! De asta nu are si rezultate nationala.
Cum sa joci cu jucatori care mai mult incalzesc banca de de rezerve decat sa joace !
Sa aduca pe cei care joaca meci de meci ,care pot face diferenta !!
Eu sincer nu imi place lotul pe care il alege Piturca !! De asta nu are si rezultate nationala.
Cum sa joci cu jucatori care mai mult incalzesc banca de de rezerve decat sa joace !
Sa aduca pe cei care joaca meci de meci ,care pot face diferenta !!
Piturca are un orgoliu prea mare ceea ce nu este ok. Cum sa il tii pe Sapunaru acasa(in perioada cand era titular la Elche, nu dupa ce s-a accidentat) doar pentru ca nu a venit la nationala cand tatal lui era pe moarte. Este absurd in unele momente acest piturca. Olaroiu nu stiu cat de bun ar fi la nationala. In emirate a antrenat doar echipe de top, era normal sa castige campionate. Steaua la fel... dar nu stiu cum s-ar descurca in momentul cand trebuie sa faca o selectie de jucatori pentru nationala...
Nationala Romaniei trebuie refacuta de la zero. Si trebuie adus un antrenor fara orgoliu si dusmanie pe jucatori.
Mai o saptamana pana la meciul cu Grecia, o victorie acolo eu zic ca ne-ar asigura calificarea, punctele cu Grecia sunt cele mai importante... iar pe 11 octombrie vom juca acasa cu Ungaria, nu avem nici-o scuza daca nu-i batem..
Se pare ca doar banii au putut sa-l faca pe Piturca sa paraseasca nationalao sa ajunga la Ittihad FC, succes.
Nu-s un fan de-al lui si de multe ori am vazut niste tampenii facute de el dar a fost singurul antrenor care ne-a calificat recent la un turneu final si probabil ar fi reusit sa ne califice si la Euro 2016.
Romania a avut un lot slab, nu cred ca antrenorii au fost problema, nu prea avem jucatori de talie mondiala sa ne calificam la cupa mondiala sau europene...
Eh, nu se mai ia nimeni de Piturca acum))