Nu are rost sa traim din amintri eu zic sa lasa copiii sa joace sa le dam si lor o sansa dar, sincer cu mentalitatea antrenorului nostru nu vom reusii nimic in urmatorii 2-3 ani, trebuie sa puna echipa nationala inainte de scopurile lui egoiste..
Frumos topic, apropo Romania e pe 27 in clasamentul FIFA, stiu ca sunt multe si timpul putin, dar ar fi frumos daca am tine thread-ul la curent
Last edited by Catalin Joel; 08-14-2014 at 01:48 PM. Reason: Typo
Mai o saptamana pana la meciul cu Grecia, o victorie acolo eu zic ca ne-ar asigura calificarea, punctele cu Grecia sunt cele mai importante... iar pe 11 octombrie vom juca acasa cu Ungaria, nu avem nici-o scuza daca nu-i batem..
Se pare ca doar banii au putut sa-l faca pe Piturca sa paraseasca nationala o sa ajunga la Ittihad FC, succes.
Nu-s un fan de-al lui si de multe ori am vazut niste tampenii facute de el dar a fost singurul antrenor care ne-a calificat recent la un turneu final si probabil ar fi reusit sa ne califice si la Euro 2016.
Romania a avut un lot slab, nu cred ca antrenorii au fost problema, nu prea avem jucatori de talie mondiala sa ne calificam la cupa mondiala sau europene...
Eh, nu se mai ia nimeni de Piturca acum ))