Un topic pentru Naţionala României unde puteţi discuta despre cele mai noi convocări, rezultate, etc.
http://s12.postimg.org/ur9xe9s5p/romania.png
FORŢA ROMÂNIA!
Printable View
Un topic pentru Naţionala României unde puteţi discuta despre cele mai noi convocări, rezultate, etc.
http://s12.postimg.org/ur9xe9s5p/romania.png
FORŢA ROMÂNIA!
Meci slab făcut de România după părerea mea, un 2-2 nefavorabil ambelor echipe, un gol venit în ultimele momente ale meciului....
Cât despre ratarea minune nu cred că mai are rost să comentăm.
O gluma proasta cu cativa jucatori penibili si un rezultat norocos.
Nu stiu daca rezultatul a fost norocos, sa nu uitam de ratarea minune.... in fine, trebuie sa trecem mai departe.
Nu sunt genul care sa critice antrenorii pentru ca nu-s mai bun ca ei dar nu intaleg antrenorii gen Piturca care aduce la Nationala Romaniei jucatori din liga 2 din Germania sau mai stiu eu ce jucatori care sunt rezerva 8 din 10 meciuri.
Ar fi trebuit sa ia toti romanii din primul 11 al stelei si mai 4,5 jucatori importanti de la result echipelor si asta era....
Asa joaca cu unele rezerve care nici nu mai stiu cum arata mingea si ca ea de fapt este rotunda...
Rezultat dezamagitor obtinut de nationala Romaniei, 3-1 in deplasare in Grecia.
Se pare ca sansele noastre s-au cam dus, dar nu-i de mirare.
Ca am luat bataie cu 3-1 sau ca luam bataie cu 1-0 tot 2 goluri trebuie sa dam acasa, asa ca asta este stam in ultimul meci cu sufletul la gura cum ne place noua romanilor
Asta este am vrut sa picam cu greci .. :\
Il mio gioco non è considerato Romani
Se pare că domnul Piţurcă nu vrea să plece de la Naţionala României probabil doreşte un contract pe viaţă :))
Sincer, nici eu nu-l plac prea mult, cel puţin nu caracterul lui dar nu cred că alt antrenor ar fi reuşit să facă mai mult.
În 2008 cu el am ajuns la EURO, iar în 2014 am ajuns la baraj pentru calificarea la WC2014, am terminat pe locul 2 într-o grupă cu Olanda (locul 3 la WC2014) şi Turcia, o ţără cu un campionat mult peste al nostru.
Să vedem cum o să fie la Euro 2016, sincer România n-are nici-o scuză acum, trebuie să ne calificăm.
Ne-am face de râs dacă nu ne-am califica la EURO 2016, avem o grupa foarte accesibilă.
Si Grecia a fost o echipa accesibila si n-am reusit sa ne calificam la Mondial.... Nu avem niciun forbalist in Nationala Romaniei, toti sunt jucatori de fotbal, o fac pentru bani nu pentru placere.
Daca nici acum nu ne calificam, cand are sanse si locul 3 atunci nu stiu cand o sa o putem face.
Casa se califice romania ar trebui inlocuit piturca, as opta pentru Dan Petrescu, Olaroiu sau Mircea Lucescu. Cat despre jucatori noi avem foarte multi jucatori buni si talentati dar tot timpu sunt schimbati si ei nu apuca sa se cunosca bine intre ei si daia merge prost, aducetiva aminte de echipa romaniei pe timpul lui hagi, gica popescu, belodedici si restu sa nu ii enumar eu aici ei se cunosteau intre ei pe teren stia ca daca arunca mingea sa zicem in fata acolo era hagi ... acum ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu nationala.
Eu sincer nu imi place lotul pe care il alege Piturca !! De asta nu are si rezultate nationala.
Cum sa joci cu jucatori care mai mult incalzesc banca de de rezerve decat sa joace !
Sa aduca pe cei care joaca meci de meci ,care pot face diferenta !!
Piturca are un orgoliu prea mare ceea ce nu este ok. Cum sa il tii pe Sapunaru acasa(in perioada cand era titular la Elche, nu dupa ce s-a accidentat) doar pentru ca nu a venit la nationala cand tatal lui era pe moarte. Este absurd in unele momente acest piturca. Olaroiu nu stiu cat de bun ar fi la nationala. In emirate a antrenat doar echipe de top, era normal sa castige campionate. Steaua la fel... dar nu stiu cum s-ar descurca in momentul cand trebuie sa faca o selectie de jucatori pentru nationala...
Nationala Romaniei trebuie refacuta de la zero. Si trebuie adus un antrenor fara orgoliu si dusmanie pe jucatori.
Nu are rost sa traim din amintri eu zic sa lasa copiii sa joace sa le dam si lor o sansa dar, sincer cu mentalitatea antrenorului nostru nu vom reusii nimic in urmatorii 2-3 ani, trebuie sa puna echipa nationala inainte de scopurile lui egoiste..
Frumos topic, apropo Romania e pe 27 in clasamentul FIFA, stiu ca sunt multe si timpul putin, dar ar fi frumos daca am tine thread-ul la curent :D
Mai o saptamana pana la meciul cu Grecia, o victorie acolo eu zic ca ne-ar asigura calificarea, punctele cu Grecia sunt cele mai importante... iar pe 11 octombrie vom juca acasa cu Ungaria, nu avem nici-o scuza daca nu-i batem..
Se pare ca doar banii au putut sa-l faca pe Piturca sa paraseasca nationala :) o sa ajunga la Ittihad FC, succes.
Nu-s un fan de-al lui si de multe ori am vazut niste tampenii facute de el dar a fost singurul antrenor care ne-a calificat recent la un turneu final si probabil ar fi reusit sa ne califice si la Euro 2016.
Romania a avut un lot slab, nu cred ca antrenorii au fost problema, nu prea avem jucatori de talie mondiala sa ne calificam la cupa mondiala sau europene...
In sfarsit ne-am razbunat pe greci ! :))
Eh, nu se mai ia nimeni de Piturca acum :)))
Sa te bucuri la un meci castigat din penalty impotriva unei echipe destramata complet care in prezent joaca ca lichtenstein ca si atunci cand ai fi ridicat cupa mondiala...penal.
Asta-i nivelul nostru, crezi ca suntem mai buni? Trebuie sa fim seriosi, nu ne putem compara cu alte tari, suntem foarte slabi...
Dar pentru noi cel mai important acum este sa ne calificam la CUPA EUROPEANA si am facut un pas mare prin aceasta victorie cu Grecia.
Eu zic ca se califica 100% pentru ca merg primele 2. Cu Ungaria trebuie sa scoatem cat mai multe puncte si putem lua biletele pt. Euro 2016!
Pregatit pentru meciul cu Unagria, abia astept sa-l vad, hai ROMANIA!
Si eu abia astept meciul, sper sa scoatem un rezultat bun. Hai Romania! \o/
Am antrenament la ora meciului, sper sa se anuleze antrenamentele :)) HAI ROMANIA!
1-1.. speram la o victorie..