Koristim 4-1-3-2
ranije 4-3-3 al nisam bio zadovoljan pa sam presao na ovu prvu jel vidim da svi muce muku s njom kada igraju pa da isprobam samo kakav treba biti mentalitet ekipe za formaciju pasovi uklizavanje? 4-1-3-2
Koristim 4-1-3-2
ranije 4-3-3 al nisam bio zadovoljan pa sam presao na ovu prvu jel vidim da svi muce muku s njom kada igraju pa da isprobam samo kakav treba biti mentalitet ekipe za formaciju pasovi uklizavanje? 4-1-3-2
Mentalitet se ne određuje prema formaciji, nego prema odnosu kvalitete. Ako je tim slabiji, uglavnom koristim napadački, neutralan protiv tima slične kvalitete (razlika do 1 zvjezdice prosječne kv.) i obrambeni protiv jačeg tima.
Ex top eleven player
Ali meni fokusiranje pasa nije jasno.Kad imas Amc Aml Amr u 1. postavi,da li bi trebalo preko oba krila ili ???I po cemu se odredjuje fokus?
Po protivničkoj formaciji i po onoj koji ti koristiš. Ako protivnik igra s 2 krila u timu (3N ili 4N), onda koristim neku formaciju preko krila: 3n-1-... protiv 4N i neku 451 s AM krilima protiv 3N.
Kad protivnik igra nekom balansiranom formacijom kao npr. 442, onda ovisi koju ja koristim, npr. ako koristim 4ND protiv 442, tad fokusiram kroz sredinu, ako koristim 451V, onda stavim na kombinirano
Ex top eleven player
Upravo sam prebacio na formaciju 4-4-2 i pobedio lika koji je jak kao ja 0-1 dobra formacija
DC DC DC
DML DML
MC MC
AML AMR
ST
Crvene strelice na DML/DMR i AML/AMC a plava na jednom MC
Hard Att, preko oba krila
Deluje blesavo, razbija redom, primam užasno retko golove a dajem gomilu.
Koje taktike da se plašim?
Skaut igrac od 39 tokena je neki matorac koji moze da udje u losu formu i da tvoj tim nema nikakve koristi od njega. Znam, deluje primamljivo blizu je sedme zvezdice i ima specijalnost ali nemoj ga uzimati. Radije cuvaj tokene da kupis akademca( igrac iz tvoje akademije ) ili da imas za crvene kofere kad ti se povredi bitan igrac. Tvoja je stvar kako ces igrati, ali samo tri igraca na tvojoj polovini je malo. Dodaj jos jednog stopera ili DMC-a jer previse si otvoren.
A ljudi sta mislite ovoj taktici:
DL DC DC DR
DMC
MC MC
AML AMR
ST
da li nesto valja i kakav ima efekat na protivnicke formacije?
Niko ti ne moze sa sigurnoscu reci, sve je to individualno. Ali dosta njih ima misljenje da je ta formacija lako pobediva. Ma da, ako imas dobar tim, protiv malo slabijih timova, ta formacija moze biti dosta efikasna. Sve zavisi od kvaliteta tvojih AMR/AML-a, i odbrambene zone, jer u takvoj formaciji je protivniku lako da ti lupi kontru. Isporobavaj u prijateljskim i kupu dok ne pocne sezona pa ces videti
Ja cu ove sezone koristiti 4-1-4-1, jer u ranijim slucajevima kad sam igrao sa dva napadaca, uglavnom je jedan razbijao, a drugi jako slabo igrao, tako da cu probati sa jednim ST. Alternative su: 4-1-3-2 i 4-4-2.