Ja uglavnom menjam formacije od meca do meca, u skladu sa protivnickim. Mada najcesce koristim 4-3N-2(AML/AMR)-1
Trenutno igram 4-3-1-2![]()
Moja formacija je:4-4-2,alternativna je:4-5-1...
Isto kao i ZSKovac... trenutno igram 4-4-2 ali mnogo zavisi od protivnicke formacije pa menjam po potrebi...![]()
Koristim za mene standardnu postavu, koju inače koristim i na drugim menadžerskim igricama, 4-1-2-1-2 (tj 4-4-2 sa zadnjim veznim, dva krila i jednim ofanzivnim veznim).
У лиги играјте слободно 4 4 2 или уски дијамант (ДМЦ-МЦ-МЦ-АМЦ СТ-СТ)
У лиги шампиона и купу обавезно ДМЦ (са стрелицом на доле) и ДЕСНИМ и ЛЕВИМ ВЕЗНИМ ако немате ДЕСНОГ И ЛЕВОГ ВЕЗНОГ онда уски дијамант...ДМЦ ПЛАВА СТРЕЛИЦА, МЦ МЦ ЈЕДНОМ ПЛАВА ДРУГОМ ЦРВЕНА, АМЦ ЦРВЕНА или ако је јачи противник без стрелица, Шпицевима ЦРВЕНА обојици а штоперима ПЛАВА. Бекови без стрелица.
Менталитет нападачки, пас комбиновани, форсирање контре без офсајд замкеето то су неки моји савети како долазим сваке сезоне до финала лиге шампиона али га изгубим јер увек има неки менаџер који купује играче са скаут листе и лига сваке сезоне 1. или 2. место када освојим 2. увек будем у већем делу водећи а касније кикснем јер не могу да гледам неку утакмицу због обавеза итд...