Originally Posted by Stefan Ilic Napadam ovu formaciju Screenshot by Lightshot sa ovom postavom Screenshot by Lightshot .Imate li vi neku bolju ideju? Igraj 3-5-2 ravnu i trebao bi da ga dobiješ. Krila vrati na ml i mr i stavi im crvene strelice, bez strelica na veznim igračima, pasovi dugi preko oba krila.
My Teamhttp://forum.topeleven.com/galerija-...ream-team.html
treba mi rešenje za ovu taktiku za finale kupa. inače ja sam 2 a on treći nivo i tamo je prvi, pa ako može pomoć
Originally Posted by djidji treba mi rešenje za ovu taktiku za finale kupa. inače ja sam 2 a on treći nivo i tamo je prvi, pa ako može pomoć Pa ovakav tim bi bez problema trebao da dobijes, 3* ekipa O.o
My Club (Fk NeYmaaR)
ja u principu igram sa formacijom 4 3u 2 (amr, aml) 1, jel možesa tom taktikom i dalje ili da se prilagodim ovoj njegovoj čudnoj formaciji ipak je u pitanju finale kupa
Originally Posted by djidji ja u principu igram sa formacijom 4 3u 2 (amr, aml) 1, jel možesa tom taktikom i dalje ili da se prilagodim ovoj njegovoj čudnoj formaciji ipak je u pitanju finale kupa Mislim da bi tako trebao da dobijes..
Za brisanje
Last edited by ezio.auditore; 08-21-2013 at 07:03 PM.
Originally Posted by djidji treba mi rešenje za ovu taktiku za finale kupa. inače ja sam 2 a on treći nivo i tamo je prvi, pa ako može pomoć DC DC DC DL (DML) MR MC ML AMC AMC ST ??? Ovako si pokriven u odbrani, a u napadu napadas kroz sredinu, pa mu ispadaju iz igre oni DR/DL
Originally Posted by ezio.auditore DC DC DC DL (DML) MR MC ML AMC AMC ST ??? Ovako si pokriven u odbrani, a u napadu napadas kroz sredinu, pa mu ispadaju iz igre oni DR/DL Kad' bi to sve tako lako funkcionisalo u igri bilo bi dobro...
kojoj formacijom moze da se dobije 4-5-1 V stil
Originally Posted by Željko Novakov kojoj formacijom moze da se dobije 4-5-1 V stil Ja sam tu formaciju veoma lako dobio sa nekom 3 siroko u odbrani 1dmc ml mc mc mr - amc-st
Forum Rules