kako napasti 4-1-3S-1-1?
kako napasti 4-1-3S-1-1?
Ne sećam se da sam igrao protiv te formacije...piše da je counter za nju 5-1DMC-2MC-2 pa možeš sa njom pokušati.
igram protiv
3u-1-3s-3
kako napasti to??
nisam se nikad sreo sa ovakvom formacijom pa me malo zbunjuje kako odigrati protiv njega,prvenstvena utakmica je u pitanju
dr dc dc dl
mr mc ml
amc amc
st
momci pitanje,liga prvaka,prvi put me snaslo ovo,malo je jaci od mene,a formacija je slijedeca,kako parirati?4-1mc-amr-aml-3
Kako pobijediti ovu formaciju. Protivnik je nesto jaci od mene i igra se na njegovom terenu?
--------ST-----ST----------
AML-------AMC---------AMR
----------------------------
DML---------------------DMR
--------DC--DC--DC---------
treba mi mala pomoć, čitam forum ali mi treba pomoć da napravim taktiku koju neću često menjati. S obzirom na fond igrača koje imam interesuju me dve taktike, uski dijamant i taktika 4-2-2-2. Kako da postavim taktiku, kome plave, kome crvene strelice, koja pas igra i sl. Hvala unapred
evo mene opet, probao sam sve ali izgleda da ću posle godinu dana da slatko prestanem da se nerviram i da izbrišem igru. Ne mogu da verujem da sam izgubio od tima čiji je prosek (prvih 11) 89, a moj 95... i to posed lopte u moju korisr 70:30, šutevi u moju korist 17:10, njemu se povrede dva igrača tokom igre (i da mi gol naravno), primim jedan gol iz kornera i jedan iz slobodnog udarca... a moji igrači kao promeše jedno 5 puta u situaciji 1 na 1 sa golmanom... ova igra stvarno nema veze sa realnošću...