87Likes
-
Serbian Forum Moderator
-

Originally Posted by
NTNK
Probaj 3-5-2 V
dobro samo da naglasim igram na strani on je malo jači od mene i kako da stvim strelice i napad
dali da igram 3usko ili široko-5-2
Last edited by milorad28; 04-22-2014 at 11:59 AM.
-
Serbian Forum Moderator
3 usko,bez ikakvih strelca...
-
Drugari jos jednom ja
Znam da pise da kontra za uski dijamant 4141,451v,3u142 ali me zanimaju neka vasa licna iskustva kako igrati protiv uskog dijamanta jer igram danas protiv 1 na tabeli,jaci je od mene ali ne mnogo!
U prvom delu lige sam izgubio kući od njega.......standardno sam igrao protiv njegovog uskog dijamanta sa 451v ali nisam uspeo!
Ne znam kako ali moram da ga dobijem danas
-
Apprentice
moje iskustvo je da sam igrao 4-2-3-1
dl dc dc dr
mc mc
aml amc amr
st
normalno/preko oba krila
-
Lagana pobeda od 2:0.......ako nekom bude značilo kad igra protiv uskog dijamanta!Postavio sam formaciju 4-3-2-1 odnosno dl dc dc dr.......mc mc mc,aml amr st.........crvene strelice na bekove,krila,i srednjeg mc-a!Mentalitet normalan,uklizavanje tvrdo,ofsajd zamka,napad preko krila u prvom poluvremenu i kroz sredinu u drugom,dugački pasovi u prvom,kratki u drugom!
Imao sam 3 čiste sanse i promasen penal,da napomenem da sam igrao u gostima,on je jadničak menjao formaciju jedno 6 puta i nije mogao nista da uradi!Ovo zahteva mnogo dobru odbranu........eto drugari ako nekom znači......ako ne,nece da skodi
-
kako protiv 5-2(MC/MC)-2(AML/AMC)-1 mnogo mi je hitno igram danas protiv te formacije, i dali je to legalna nevidim je nigde.
Hvala
-
Apprentice
@milorad28 probaj igrat 4-3-1-2
dl dc dc dr
mc mc mc
amc
st st
napad kroz sredinu
-
gram polufinale lige sampiona protiv lika koji je mnogo jaci od mene,cak sto vise ima sve skaute i logicno je da kupuje tokene...koliko sam primetio stalno igra sa postavom 4-4-2. Imam igrace za postavu 4-5-1 V stil,za koju mislim da je dobra protiv njegove formacije...sta mi vi predlazete,sta da odigram i sta da postavim tamo u podesavanja,vezano sa pas,mentalitet i to? imam utakmicu sutra uvece
-
Serbian Forum Moderator
@Milos Pesic
Igraj ti 4-1-3-2
dr dc dc dl
dmc
mc mc mc
st st
Napad kroz sredinu...