87Likes
-
-
-
Zašto nekim timovima protiv kojih igram kada hoću da pogledam formaciju fale neki igrači nevide se svi na terenu a kada počne tekma imaju kompletnu formaciju. Kod mene stoji formacija onakva kakva je i na terenu
-
Pozz ljudi,
treba mi pomoć oko ove formacije, nikada je nisam video, igram finale LS pa ako neko ima ideju...
-
Serbian Forum Moderator
Pogledaj unazad ceo tok takmicenja...
Da li je imao neki kiks u grupnoj fazi i kako je igrao do finala...
Koja formacija mu ne odgovara...
-
-
Može mala pomoć igrao sam taktiku od početka 3-1-3-1-2 dobijao sam i gubio utakmice sad sam sezona 7 i tad sam rešio da izmenim taktiku pošto sam gubio od 4-4-2 ne klasične nego napadače neki je zovu hexsogen
DR DC DC DL
MC MC
AMR AML
ST ST ovako izgleda pošto sam tek danas se ulogovo na forum imam slike i taktike i strelice i komandi rada bi podelio sa vama kako saljete slije na forum?? Samo me čudi jedno gubim od slabih i od jakih a poneku pobedim.. igrao sam i 4-5-1 ravna protiv ove gore uspio sam izvući nerešeno nisam slab overall igrača je 50 do 52 poneki 49 ma pokusao sam sve i ništa posle dovrih 7 sezona sam 8 mesto i još 3 utakmice do kraja ako nešto ne uradim ostaću u 7 ligi ponovo ponekad razmišljam dali igrica zeza ili ja neznam da postavim sve kako treba lli sam loše sreće
-
neki savet za diamond 4-1-2-1-2 uski, kako da namestim pas igru, kontre, presing ? to je btw moja taktika kako da izvucem maksimum iz nje ?
http://postimg.org/image/moyq06lg7/
Last edited by Nemanja Djordjevic; 05-30-2014 at 04:19 PM.
-
-
Serbian Forum Moderator
Teoretski postoji sansa,ali je vrlo mala...tako da ti je moj savet,ne ocekuj previse..tako je najbolje...