Page 22 of 51 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 211 to 220 of 509
Like Tree87Likes

Thread: Kako napasti protivnicku formaciju

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Kako pobijediti ovu formaciju. Protivnik je nesto jaci od mene i igra se na njegovom terenu?

--------ST-----ST----------
    AML-------AMC---------AMR
    ----------------------------
    DML---------------------DMR
    --------DC--DC--DC---------

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by matobj View Post
    Kako pobijediti ovu formaciju. Protivnik je nesto jaci od mene i igra se na njegovom terenu?

--------ST-----ST----------
    AML-------AMC---------AMR
    ----------------------------
    DML---------------------DMR
    --------DC--DC--DC---------
    nisam siguran, ali mislim da ćeš protiv ove formacije imati na utakmici 80% poseda lopte ..

Newbie
    treba mi mala pomoć, čitam forum ali mi treba pomoć da napravim taktiku koju neću često menjati. S obzirom na fond igrača koje imam interesuju me dve taktike, uski dijamant i taktika 4-2-2-2. Kako da postavim taktiku, kome plave, kome crvene strelice, koja pas igra i sl. Hvala unapred

Newbie
    evo mene opet, probao sam sve ali izgleda da ću posle godinu dana da slatko prestanem da se nerviram i da izbrišem igru. Ne mogu da verujem da sam izgubio od tima čiji je prosek (prvih 11) 89, a moj 95... i to posed lopte u moju korisr 70:30, šutevi u moju korist 17:10, njemu se povrede dva igrača tokom igre (i da mi gol naravno), primim jedan gol iz kornera i jedan iz slobodnog udarca... a moji igrači kao promeše jedno 5 puta u situaciji 1 na 1 sa golmanom... ova igra stvarno nema veze sa realnošću...

Dreamer Svajc's Avatar
    Uski dijamant : kratki pasovi kroz sredinu

Hexagon : Dugi pasovi preko oba krila

Mentalitet ekipe zavisi, ako si mnogo jači možeš napadački, ukoliko je kvalitet sličan normalan a ukoliko si slabiji igraj defanzivno sa kontranapadima. Samo vodi računa u tom slučaju jer uski dijamant nije pogodan za igru na kontre.

Što se tiče strelica, ja stavljam ponekada crvene strelice na špiceve i krila ali nisam primetio da nešto specijalno utiču na igru.

Newbie
    hvala na pomoći, probaću uski dijamat, pa šta bude bude i onako već gubim strpljenje. imao sam 5 pobeda, 2 remija i poraz, sad imam 6 pobeda, 4 remija i 9 poraza, i to sam gubio od ekipa koje su mnogo slabije od mene. I što mi je neverovatno, sve gubim sa 1 golom razlike, uz po 2-3 šanse tipa 1 na 1 sa golmanom koje moji igrači omaše ili kad je drugi korner moj igrač uvek omaši, a protivnički da - bilo je da sam iz kornera iz drugog puta primio 2 gola na jednoj utakmici.

Newbie
    Ako bi neko mogao da mi pomogne igram važnu utakmicu, protivnik je slabiji od mene ali je formacija čudna:
    DL-DC-DC-DR
    MC-MC
    AMC
    ST-ST-ST

Hvala unapred!

Newbie
    kako igrati protiv 4-1-2-2-1,finale lige sampiona,sto se tice kvaliteta tu smo negde.... unapred hvala

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by ivan jovanovic View Post
    kako igrati protiv 4-1-2-2-1,finale lige sampiona,sto se tice kvaliteta tu smo negde.... Unapred hvala
    4-3u-2-1

Newbie
    hvala,a sto se tice pasova,pas igra i mentaliteta sta treba podesiti?

Page 22 of 51 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast