Mozes sa uskim dijamantom, 4-5-1V ili ako si kvalitetniji cak i sa 3-5-2V sa DC DC DC ili DL DC DR
Mozes sa uskim dijamantom, 4-5-1V ili ako si kvalitetniji cak i sa 3-5-2V sa DC DC DC ili DL DC DR
Igram revanš kupa u gostima protiv 5-3U-2, prvu sam izgubio 0:1 sa uskim dijamantom. On neće pratiti utakmicu, ali znam da je stavio max bonus igračima, a sad sam stavio i ja svojima. U nedoumici sam oko taktike.
Prvo sam razmišljao o 4-4-1-1, 4-2-2-2 hexagon, 4-5-1V, 3-5-2V.
A sad gledam i vidim da on mora da napada kroz sredinu pošto nema krila, pa razmišljam i o prilično ofanzivnim taktikama:
4-2MC-AML/C/R-ST, 3DC-DMC-2MC-AML/C/R-ST i 3DC-3MC-AML/C/R-ST. Možda čak i 3DC-2MC-AML/C/R-2ST. Najveći problem mi je što mi je ovo popravni pa ne mogu da experimentišem.
Screenshot by Lightshot Jel zna neko mozda kako protiv ove formacije. Vrlo mi je bitna utakmica protiv ove ekipe makar da budem u prvih 4.
Pozz, zanima me kako igrat protiv ove formacije: DC-DC-DC---MC-MC-MC---AMR-AMC-AML---ST ........ tj. 3-3-3-1 ......... razmisljao sam oko 4-1-4-1 ili 4-4-2 ............ jeli mozda neko ima bolje rijesenje ...... 4-5-1 ???
@FKP
4-5-1V ili 4-3-2š-1. Bilo bi zanimljivo da probaš sa 2 AMC ako imaš tj "jelku"!
@meraklija
zavisi od kvaliteta protivnika i tvog, mozeš 4-1-4-1 a možda i 3š-5-2V ili tako neka kombinacija sa DL DC DR-DMC-...
Evo zanima me dal se neko susreo s ovom formacijom ... Igram finale Lige prvaka i necu moc biti za kompom ....pa svaka sugestija bi dobro dosla ....
--------GK--------
-DL-DC---DC-DR-
---DMC---DMC----
----MC----MC----
----ST----ST----
Vidjet cmo sta ce bit ... Odlucio sam se za dl dc dc dr dmc mc mc aml amr st ...V i napad preko krila s vise napadacki i nekim motivacijama ... pa cmo vidjet.....javim se kako sam proso
jeli mozda neko ima neki savet kako igrati osvojiti LP protiv ovoga protivnika....
------GK------
DL--DC--DC--DR
ML--MC--MC--MR
------AMC------
------ST-------
???
Evo sam da javim da sam osvojio ligu prvaka... 4-5-1 V stile je sasvim dovoljan .... pobjedio 3-1 s tim da sam u 60.toj dobio crveni ....