Page 17 of 51 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 161 to 170 of 509
Like Tree87Likes

Thread: Kako napasti protivnicku formaciju

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous nsretkovic's Avatar
    4-1-4-1 uvek lagano dobijam sa ovom protiv te formacije

Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2

Rookie Goran Ciric's Avatar

Pa meni onda ostaje samo ovakva taktika da probam jel nemam klasicnog igraca na poziciji ML sta mislite o tome ?

Newbie
    Ajmo momci ako moze pomoc, sutra igram utakmicu u kupu pa me zanima kako da napadnem protivnika.
    Kako napasti protivnicku formaciju-protivnik.jpg
    Prva slika je njegova ekipa. Igrali smo danas, napadao sam sa formacijom koja je prikazana na slici ispod. Tako sam igrao prvo poluvreme, u drugom sam formirao uski dijamant posto su mi krila prolicno losa, iako im je kvalitet visok, ocene posle utakmica su uglavnom niske pa me zanima da li i za to imate objasnjenje. Elem, sa formacijom koja je na slici ispod sam postigao 2 gola u prvom poluvremenu, ali sam takodje i primio 3 gola, dok sam sa uskim dijamantom postigao jedan gol, ali zato nisam primio nijedan. Molim za savet ! Hvala
    Kako napasti protivnicku formaciju-ja.jpg

Quote Originally Posted by Nikola Milosevic View Post
    Ajmo momci ako moze pomoc, sutra igram utakmicu u kupu pa me zanima kako da napadnem protivnika.
    Click image for larger version. 

Name:	protivnik.jpg 
Views:	49 
Size:	20.3 KB 
ID:	12755
    Prva slika je njegova ekipa. Igrali smo danas, napadao sam sa formacijom koja je prikazana na slici ispod. Tako sam igrao prvo poluvreme, u drugom sam formirao uski dijamant posto su mi krila prolicno losa, iako im je kvalitet visok, ocene posle utakmica su uglavnom niske pa me zanima da li i za to imate objasnjenje. Elem, sa formacijom koja je na slici ispod sam postigao 2 gola u prvom poluvremenu, ali sam takodje i primio 3 gola, dok sam sa uskim dijamantom postigao jedan gol, ali zato nisam primio nijedan. Molim za savet ! Hvala
    Click image for larger version. 

Name:	ja.jpg 
Views:	49 
Size:	19.0 KB 
ID:	12756
    Probaj 4 4 2 mozda...ili 4 5 1 ravnu

Newbie
    Hvala tebra, odigro sam već, pocep'o sam ga ko svinja masan dzak . Nego jel bi znao da mi kazes zasto mi neki igraci sa visokim kvalitetom tako lose igraju i posle svake utakmice najvecu ocenu koju dobiju je sestica, al to retko, najcesce peticu zarade ?

Quote Originally Posted by Nikola Milosevic View Post
    Hvala tebra, odigro sam već, pocep'o sam ga ko svinja masan dzak . Nego jel bi znao da mi kazes zasto mi neki igraci sa visokim kvalitetom tako lose igraju i posle svake utakmice najvecu ocenu koju dobiju je sestica, al to retko, najcesce peticu zarade ?
    Tako je to u ovoj igrici nekad se desi da igraci odigraaju odlicno a imaju lose ocene i obrnuto...

Newbie djidji's Avatar
    zdravo svima opet od mene, bio sam na moru i moji momci su ocajno igrali bez mene ali sada moramo to da nadoknadimo, kako da postavim ekipu protiv ove ekipe Kako napasti protivnicku formaciju-screenshot_3.jpg

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by djidji View Post
    zdravo svima opet od mene, bio sam na moru i moji momci su ocajno igrali bez mene ali sada moramo to da nadoknadimo, kako da postavim ekipu protiv ove ekipe Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_3.jpg 
Views:	58 
Size:	16.8 KB 
ID:	12947
    Probaj sa 4-4-2

Dreamer Svajc's Avatar
    Više puta sam igrao 4-1-4-1 protiv 4-3U-3 i nikad nije funkcionisalo, evo danas umalo da ispadnem iz kupa, na kraju regularnog dela gubio sam sa 0:1 i imao sam samo jedan šut na gol, za produžece promenio sam formaciju na 4-5-1 V stil i odmah su počele da se stvaraju šanse i postigao sam gol za prolazak. Pre dve sezone sam igrao u LŠ u formaciji 4-3U-3 protiv skaut tima botafogo koji je igrao u formaciji 4-1-4-1 i izbacio ga. Tako da po meni 4-1-4-1 nije counter formacija za 4-3U-3 već obrnuto.
    Last edited by Svajc; 09-27-2013 at 09:11 PM.

Moze biti a i ne mora da znaci...ja sam n 35T igrao prvog dana prijateljsku protiv 4141 i izgubio...nema pravila

Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2

Page 17 of 51 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast