4-1-4-1uvek lagano dobijam sa ovom protiv te formacije
Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
4-1-4-1uvek lagano dobijam sa ovom protiv te formacije
Ajmo momci ako moze pomoc, sutra igram utakmicu u kupu pa me zanima kako da napadnem protivnika.
Prva slika je njegova ekipa. Igrali smo danas, napadao sam sa formacijom koja je prikazana na slici ispod. Tako sam igrao prvo poluvreme, u drugom sam formirao uski dijamant posto su mi krila prolicno losa, iako im je kvalitet visok, ocene posle utakmica su uglavnom niske pa me zanima da li i za to imate objasnjenje. Elem, sa formacijom koja je na slici ispod sam postigao 2 gola u prvom poluvremenu, ali sam takodje i primio 3 gola, dok sam sa uskim dijamantom postigao jedan gol, ali zato nisam primio nijedan. Molim za savet ! Hvala
![]()
Hvala tebra, odigro sam već, pocep'o sam ga ko svinja masan dzak. Nego jel bi znao da mi kazes zasto mi neki igraci sa visokim kvalitetom tako lose igraju i posle svake utakmice najvecu ocenu koju dobiju je sestica, al to retko, najcesce peticu zarade ?
Više puta sam igrao 4-1-4-1 protiv 4-3U-3 i nikad nije funkcionisalo, evo danas umalo da ispadnem iz kupa, na kraju regularnog dela gubio sam sa 0:1 i imao sam samo jedan šut na gol, za produžece promenio sam formaciju na 4-5-1 V stil i odmah su počele da se stvaraju šanse i postigao sam gol za prolazak. Pre dve sezone sam igrao u LŠ u formaciji 4-3U-3 protiv skaut tima botafogo koji je igrao u formaciji 4-1-4-1 i izbacio ga. Tako da po meni 4-1-4-1 nije counter formacija za 4-3U-3 već obrnuto.![]()
Last edited by Svajc; 09-27-2013 at 09:11 PM.
Moze biti a i ne mora da znaci...ja sam n 35T igrao prvog dana prijateljsku protiv 4141 i izgubio...nema pravila