Page 43 of 51 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast
Results 421 to 430 of 509
Like Tree87Likes

Thread: Kako napasti protivnicku formaciju

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer Go Ahead Eagles's Avatar
    Ja ne bih to koristio,ne znam zasto.Previse je defanzivno,bar meni.Ja sam cistokrvni napadac xD

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by CSM United View Post
    Ja ne bih to koristio,ne znam zasto.Previse je defanzivno,bar meni.Ja sam cistokrvni napadac xD
    Ni ja ju inače ne koristim. To je formacija isključivo za obranu protiv jačeg tima, a za tu svrhu osobno mi je prvi izbor
    Ex top eleven player

Newbie
    a da jednog iz centra stavim na poluspica AMC ? Ovaj Jocic mi je trenutno po ocenama najjaci u ekipi,specijalna osobina-plejmejker. Necu ni ja da igram defanzivno,inace igram napadacki... Savet? Hvala!

Igraj 4-1-3-2

Newbie vaccky's Avatar
    Treba mi pomoc kako da counter-ujem formaciju 5-2-1-2
    DL-DC-DC-DC-DR
    MC-MC
    AMC
    ST-ST
    ????????
    Trenutno koristim 3-4-1-2
    DC-DC-DC
    MR-MC-MC-ML
    AMC
    ST-ST
    Napadacki, kombinovano, sopstvena polovina, normalno, kombinovani, zonski, Ukljucen kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR,AMC,ST,ST.
    Videcemo kako ce da ispadne :P
    P.S.
    Moj kvalitet 84 njegov 77.
    Last edited by vaccky; 03-16-2015 at 10:47 AM.

VIP t11_fan's Avatar
    @vaccky
    1) Napadački mentalitet i forsiranje kontranapada ne idu zajedno, isključi kontranapad. Kontranapad se koristi kad se braniš protiv jačeg tima
    2) Ako imaš DMC, izvadi AMC i ubaci DMC umjesto njega. Ne trebaju ti crvene strelice na ST, dovoljno ne na ML i MR. Fokusiraj dodavanje preko krila. Možeš uključit presing na cijeli teren.
    Ex top eleven player

Newbie vaccky's Avatar
    Hvala Novi sam generalno na igrici, nisam je igrao 3 godine, i nisam se bavio mnogo taktikama Hvala, probacu i tako, pa javljam Nemam DMC, ali mogu da iskombinujem da jaceg MC stavim na mesto dmc. Videcu kako se odvija utakmica.

Newbie vaccky's Avatar
    @t11_fan
    Kako napasti protivnicku formaciju-vv.jpg
    P.S. Do 4-0 Sam igrao: Napadacki, kombinovano, sopstvena polovina, normalno, kombinovani, zonski, ne kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR. ( to je bilo prvo poluvreme i 4-0)
    Drugo poluvreme od 70 min sam napravio promenu na MC ( stavio ovog slabijeg od 4*) Napadacki, preko oba krila, ceo teren, normalno, kombinovani, zonski, ne kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR.

Veceras igram ligu sampion protiv lika koji koristi uski dijamant ( prvu utakmicu sam pobedio 1:0 4-5-1V stil, imao sam 55%-45% posed i 26-11 u sutevima) veceras planiram da promenim? Milsjenje?
    Last edited by vaccky; 03-16-2015 at 11:38 AM.
    t11_fan likes this.

Newbie
    Kako napasti protivnicku formaciju-capture.jpg

Igram 1/4 kupa protiv ove formacije. Ja igram 4 1 3U 2,ok mi ide tako...ali ova njegova taktika mi presmesno izgleda,ali 4. lvl je , ja drugi...Vidim u ligi da je solidan (3. mesto) sa dva poraza....Kontam da je nepravilna formacija,i da igram svoju taktiku... Ali vase misljenje molim? Sta raditi??? Zahvalan unapred!
    Last edited by Damir Galamboš; 03-21-2015 at 11:20 PM.

4-1-4-1

Page 43 of 51 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast