Ja ne bih to koristio,ne znam zasto.Previse je defanzivno,bar meni.Ja sam cistokrvni napadac xD
Ja ne bih to koristio,ne znam zasto.Previse je defanzivno,bar meni.Ja sam cistokrvni napadac xD
a da jednog iz centra stavim na poluspica AMC ? Ovaj Jocic mi je trenutno po ocenama najjaci u ekipi,specijalna osobina-plejmejker. Necu ni ja da igram defanzivno,inace igram napadacki... Savet? Hvala!![]()
Treba mi pomoc kako da counter-ujem formaciju 5-2-1-2
DL-DC-DC-DC-DR
MC-MC
AMC
ST-ST
????????
Trenutno koristim 3-4-1-2
DC-DC-DC
MR-MC-MC-ML
AMC
ST-ST
Napadacki, kombinovano, sopstvena polovina, normalno, kombinovani, zonski, Ukljucen kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR,AMC,ST,ST.
Videcemo kako ce da ispadne :P
P.S.
Moj kvalitet 84 njegov 77.
Last edited by vaccky; 03-16-2015 at 10:47 AM.
@vaccky
1) Napadački mentalitet i forsiranje kontranapada ne idu zajedno, isključi kontranapad. Kontranapad se koristi kad se braniš protiv jačeg tima
2) Ako imaš DMC, izvadi AMC i ubaci DMC umjesto njega. Ne trebaju ti crvene strelice na ST, dovoljno ne na ML i MR. Fokusiraj dodavanje preko krila. Možeš uključit presing na cijeli teren.
Ex top eleven player
HvalaNovi sam generalno na igrici, nisam je igrao 3 godine, i nisam se bavio mnogo taktikama
Hvala, probacu i tako, pa javljam
Nemam DMC, ali mogu da iskombinujem da jaceg MC stavim na mesto dmc. Videcu kako se odvija utakmica.
![]()
@t11_fan
P.S. Do 4-0 Sam igrao: Napadacki, kombinovano, sopstvena polovina, normalno, kombinovani, zonski, ne kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR. ( to je bilo prvo poluvreme i 4-0)
Drugo poluvreme od 70 min sam napravio promenu na MC ( stavio ovog slabijeg od 4*) Napadacki, preko oba krila, ceo teren, normalno, kombinovani, zonski, ne kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR.
Veceras igram ligu sampion protiv lika koji koristi uski dijamant ( prvu utakmicu sam pobedio 1:0 4-5-1V stil, imao sam 55%-45% posed i 26-11 u sutevima) veceras planiram da promenim? Milsjenje?
Last edited by vaccky; 03-16-2015 at 11:38 AM.
Igram 1/4 kupa protiv ove formacije. Ja igram 4 1 3U 2,ok mi ide tako...ali ova njegova taktika mi presmesno izgleda,ali 4. lvl je , ja drugi...Vidim u ligi da je solidan (3. mesto) sa dva poraza....Kontam da je nepravilna formacija,i da igram svoju taktiku... Ali vase misljenje molim? Sta raditi??? Zahvalan unapred!![]()
Last edited by Damir Galamboš; 03-21-2015 at 11:20 PM.