87Likes
-
Dreamer
Igraj 4-1-3-2
-
Newbie
Treba mi pomoc kako da counter-ujem formaciju 5-2-1-2
DL-DC-DC-DC-DR
MC-MC
AMC
ST-ST
????????
Trenutno koristim 3-4-1-2
DC-DC-DC
MR-MC-MC-ML
AMC
ST-ST
Napadacki, kombinovano, sopstvena polovina, normalno, kombinovani, zonski, Ukljucen kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR,AMC,ST,ST.
Videcemo kako ce da ispadne :P
P.S.
Moj kvalitet 84 njegov 77.
Last edited by vaccky; 03-16-2015 at 11:47 AM.
-
VIP
@vaccky
1) Napadački mentalitet i forsiranje kontranapada ne idu zajedno, isključi kontranapad. Kontranapad se koristi kad se braniš protiv jačeg tima
2) Ako imaš DMC, izvadi AMC i ubaci DMC umjesto njega. Ne trebaju ti crvene strelice na ST, dovoljno ne na ML i MR. Fokusiraj dodavanje preko krila. Možeš uključit presing na cijeli teren.
Ex top eleven player
-
Newbie
-
Newbie
@t11_fan
P.S. Do 4-0 Sam igrao: Napadacki, kombinovano, sopstvena polovina, normalno, kombinovani, zonski, ne kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR. ( to je bilo prvo poluvreme i 4-0)
Drugo poluvreme od 70 min sam napravio promenu na MC ( stavio ovog slabijeg od 4*) Napadacki, preko oba krila, ceo teren, normalno, kombinovani, zonski, ne kontra napadan, ne ofsajd. Crvene strelice na ML,MR.
Veceras igram ligu sampion protiv lika koji koristi uski dijamant ( prvu utakmicu sam pobedio 1:0 4-5-1V stil, imao sam 55%-45% posed i 26-11 u sutevima) veceras planiram da promenim? Milsjenje?
Last edited by vaccky; 03-16-2015 at 12:38 PM.
-
Igram 1/4 kupa protiv ove formacije. Ja igram 4 1 3U 2,ok mi ide tako...ali ova njegova taktika mi presmesno izgleda,ali 4. lvl je , ja drugi...Vidim u ligi da je solidan (3. mesto) sa dva poraza....Kontam da je nepravilna formacija,i da igram svoju taktiku... Ali vase misljenje molim? Sta raditi??? Zahvalan unapred!
Last edited by Damir Galamboš; 03-22-2015 at 12:20 AM.
-
Dreamer
-
Famous
Moze i ta CSM ali ja bi probao sa 4-4-1-1 ili moze napadacka formacija 4-3-3.
-
Nemam krila,tj igram samo sa cetralnim veznim i imam 2 DMC u ekipi... Mozda da onda probam sa 4-3-3... Imam taman 3 napadaca!
Odigrali smo malopre... igrao sam prvu kuci i dobio 1:0! formacija 4-3-3,dosta veci posed,puno suteva al nece u gol... Sad treba odbraniti tih 1:0 u gostima... Kontam sad da igram moju formaciju 4-1-3u-2.... Sta mislite o tome. Dobro ce mi doci mala pomoc... pozz
Last edited by Damir Galamboš; 03-23-2015 at 10:11 AM.
-
Poštovanje ekipa ,
nije da baš tražim pomoć , više želim da shvatim te formacije . uglavnom sam dobar u čitanju protivničkih formacija ali neke stvari baš i ne shvačam.
igrao sam jučer protiv 4-2-2-2 hex . 2 dana sam čitao po forumu samo o tome. podjednake smo kvalitete , malo je on jači u prvih 11, recimo ja sam u prvih 11 33,5 on je 34,0. dakle nije neka razlika.
iako sam mislio igrati sa 4-3-1-2 ili 3-4-1-2 ipak sam se odlučio za 4-4-1-1 jer sam igrao doma pa nisam htio da bude puno golova.
očekivao sam tijesan rezultat. bilo za mene ili za njega ili neriješeno . pa da onda u revanšu kod njega idem na napadačku verziju.
I što se desi , tip me ubije 0-3 ,grrrrrrrrrrrr.
e sad , moja zamisao je bila da dr i dl pokriju njegova krila , dc-i St-ove , i da ja imam 4 MC+mr-ML na njegova 2 MC. jači sam u vezi . krila sam duplirao ali ipak ne funkcionira !!!!!!!
iako po statistikama smo bili tu negdje 19/7 moji šutevi njegovi 21/8 . ali nije mi jasno da je njegov golman dobio samo ocjenu 5 iako nije primio gola .
drugo mi je čudno što sam dva gola dobio na assistencije DR-a i DL-a ?!? mislim da nisu bili iz kornera.
u drugom poluvremenu sam izvadio ML-a i stavio još jednog ST da dobijem 4-3-1-2. ali sam tada dobio taj 3 gol.
volio bi da neko od iskusnijih u ovome pojasni di sam pogriješio. ne zbog ovog polufinala kupa več za ubuduče.
igrao sam normal sa napadom kroz sredinu, kasnije napadački. plave strele na DC-e a crvena na AMC. kako to da moj AMC nije napravio nista , inače mi je jedan od boljih i nije mogao biti markiran od njegovih igrača ?