Pozdrav drustvo ako moze mala pomoc. Danas sam igrao prvu utakmicu polufinala LS, protivnik je za nijansu slabiji od mene. Njegov prosek kvaliteta je 67.2 , a moj je 71.1. Prvu utakmicu sam igrao u gostima i izgubio 2:1. On igra u formaciji 4:3:3 , ali na sredini ima ML i dva MC dakle nema MR. Ja sam igrao u formaciji 4:5:1V stil, na kontranapade, bez ofsajd zamke, na normalne startove i sa niskim presingom. Probao da igram sa normalnim mentalitetom i da napadam preko levog krila (AML) jer mu je tu rupa, u 12. minutu je poveo iz prekida, u drugom poluvremenu sam prebacio mentalitet na napadacki i on je u 67. minutu poveo 2:0, onda sam isao na sve ili nista kako bi dao makar jedan gol u gostima i stavio mentalitet na veoma napadacki i uspeo u 75.minutu da dodjem do tog bar jednog veoma vaznog gola.
E sada sta mi preporucujete da igram u revansu kod kuce, koju formaciju, kakav mentalitet, da li da idem na kontre i ofsajd zamku, kakve startove da stavim i kakav presing. Napomenucu da mi je AMR suspendovan, imam rezervu ali je dosta slabiji igrac od ovog koji je suspendovan, takodje i na MC mi je jedan suspendovan ali tu imam sasvim solidnu zamenu. Razmisljao sam mozda u revansu da igram uski dijamant ali zelim da cujem vasa misljenja i preporuke.
Revans se igra prekosutra , tacnije u sredu. Nadam se da cu dobiti dotle neke korisne saveteHvala Vam unapred svima.

87Likes
87Likes LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

Reply With Quote
  Reply With Quote

Originally Posted by Стефан Глишић
 Originally Posted by Стефан Глишић