Pozdrav drustvo ako moze mala pomoc. Danas sam igrao prvu utakmicu polufinala LS, protivnik je za nijansu slabiji od mene. Njegov prosek kvaliteta je 67.2 , a moj je 71.1. Prvu utakmicu sam igrao u gostima i izgubio 2:1. On igra u formaciji 4:3:3 , ali na sredini ima ML i dva MC dakle nema MR. Ja sam igrao u formaciji 4:5:1V stil, na kontranapade, bez ofsajd zamke, na normalne startove i sa niskim presingom. Probao da igram sa normalnim mentalitetom i da napadam preko levog krila (AML) jer mu je tu rupa, u 12. minutu je poveo iz prekida, u drugom poluvremenu sam prebacio mentalitet na napadacki i on je u 67. minutu poveo 2:0, onda sam isao na sve ili nista kako bi dao makar jedan gol u gostima i stavio mentalitet na veoma napadacki i uspeo u 75.minutu da dodjem do tog bar jednog veoma vaznog gola.
E sada sta mi preporucujete da igram u revansu kod kuce, koju formaciju, kakav mentalitet, da li da idem na kontre i ofsajd zamku, kakve startove da stavim i kakav presing. Napomenucu da mi je AMR suspendovan, imam rezervu ali je dosta slabiji igrac od ovog koji je suspendovan, takodje i na MC mi je jedan suspendovan ali tu imam sasvim solidnu zamenu. Razmisljao sam mozda u revansu da igram uski dijamant ali zelim da cujem vasa misljenja i preporuke.
Revans se igra prekosutra , tacnije u sredu. Nadam se da cu dobiti dotle neke korisne savete Hvala Vam unapred svima.