Page 48 of 51 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast
Results 471 to 480 of 509
Like Tree87Likes

Thread: Kako napasti protivnicku formaciju

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Izvinjavam se sto pisem uzastopni post. Odigrano je finale, uspeo sam da stignem da gledam mec. Sto se tice formacije odigrao sam sve kako si rekao samo sam jos stavio da igram na kontranapade i na sva tri MC plave strelice. Prelepom akcijom sam poveo vec u 5. minutu. Uglavnom sam dominirao tokom veceg dela meca, da bi u 50. minutu dobio penal koji je moj igrac koji ujedno ima i specijalnost za penale to rutinski realizovao. Odmah nakon tog gola dobijam u 51. minutu i slobodan udarac, kako sam i tu imao igraca koji ima specijalnost za slobodnjake vrlo brzo sam poveo 3:0. I tako ja mislio dobijam ovo rutinski, prebacio taktiku na odbrambenu i cim sam to uradio u 60. minutu protivnik smanjuje na 3:1. U 90. minutu neki moj debil pravi penal za konacnih 3:2 ( mada je dao treci gol iz slobodnog pa mu oprastam ovu glupost ).

Sve u svemu zanimljiv mec koji sam dobio i tako osvojio ove sezone LS!

Jos jednom velika zahvalnost clanu @t11_fan na pomoci oko taktite!
    t11_fan likes this.

Newbie
    Ljudi treba mi pomoc. Sutra rano imam utakmicu ls, a protvnik ima kombinovanu postavu . (Screenshot by Lightshot)
    Zanima me sta vi kazete , planiram 4-4-2 obicno (Screenshot by Lightshot) . Ako vi imate nesto pametnije i sigurnije kazite

Moze mala pomoc oko kup utakmice. Sutra se odigrava prva. Koju formaciju probati protiv ove taktike?

Kako napasti protivnicku formaciju-untitled.jpg
    GSMD likes this.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Стефан Глишић View Post
    Moze mala pomoc oko kup utakmice. Sutra se odigrava prva. Koju formaciju probati protiv ove taktike?

Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	36 
Size:	19.7 KB 
ID:	56078
    4-5-1vstil pas preko oba krila,na dmc plava strelica,na bekove crvena(nemoras),mentalitet napadacki ili normalno,markiranje zonski i ukljucena ofsajd zamka.
    Kako napasti protivnicku formaciju-screenshot_325.jpg
    Ovako bi ti to izgledalo.

Hvala na savetu. Tu formaciju uglavnom i igram, probacu pa cemo videti sta ce biti. Da doguram do duela sa tobom pa posle nek ispadnem
    GSMD and Top El like this.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Стефан Глишић View Post
    Hvala na savetu. Tu formaciju uglavnom i igram, probacu pa cemo videti sta ce biti. Da doguram do duela sa tobom pa posle nek ispadnem
    Iskreno ja ni ne znam u kojem kolu bi bio nas duel jer ne igram preko moba....

Sada sam malo pogledao ti si u skroz donjem delu, a ja skroz gore. Tako da bi nas eventualni susret bio valjda tek u finalu. Tesko da cu ja da doguram dotle
    GSMD likes this.

VIP t11_fan's Avatar
    Ako ti bude trebala ofenzivnija formacija od 451V, možeš koristiti i 3n142 sa kombiniranim dodavanjem, opcije su i kroz sredinu pa i duge lopte, ovisno kako će tim reagirati tokom utakmice. Mislim da je taktika individualna jer ne reagira tim uvijek jednako dobro protiv istih formacija, tako da ja za vrijeme utakmice po potrebi promijenim taktiku, nekad i formaciju.
    Ex top eleven player

Igrao sam 4-5-1vstil jer imam nešto bolje igrače za tu formaciju. Zadovoljan sam nakon prve utakmice, dominacija tokom celog meča, protivnik bez prave prilike. Nije previše ubedljiv rezultat ali se ipak nadam da neće biti većih problema u revanšu.

Kako napasti protivnicku formaciju-screenshot_2015-10-25-10-54-44.jpg
    Kako napasti protivnicku formaciju-screenshot_2015-10-25-10-54-55.jpg
    GSMD likes this.

Šta probati protiv ove formacije, možda 4-4-2?

Kako napasti protivnicku formaciju-_20151026_003628.jpg

Page 48 of 51 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast