Ljudi treba mi pomoc. Sutra rano imam utakmicu ls, a protvnik ima kombinovanu postavu . (Screenshot by Lightshot)
Zanima me sta vi kazete , planiram 4-4-2 obicno (Screenshot by Lightshot) . Ako vi imate nesto pametnije i sigurnije kazite
Ljudi treba mi pomoc. Sutra rano imam utakmicu ls, a protvnik ima kombinovanu postavu . (Screenshot by Lightshot)
Zanima me sta vi kazete , planiram 4-4-2 obicno (Screenshot by Lightshot) . Ako vi imate nesto pametnije i sigurnije kazite
Hvala na savetu. Tu formaciju uglavnom i igram, probacu pa cemo videti sta ce biti. Da doguram do duela sa tobom pa posle nek ispadnem
Sada sam malo pogledao ti si u skroz donjem delu, a ja skroz gore. Tako da bi nas eventualni susret bio valjda tek u finalu. Tesko da cu ja da doguram dotle
Ako ti bude trebala ofenzivnija formacija od 451V, možeš koristiti i 3n142 sa kombiniranim dodavanjem, opcije su i kroz sredinu pa i duge lopte, ovisno kako će tim reagirati tokom utakmice. Mislim da je taktika individualna jer ne reagira tim uvijek jednako dobro protiv istih formacija, tako da ja za vrijeme utakmice po potrebi promijenim taktiku, nekad i formaciju.
Ex top eleven player